- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Adetin kaç gün gecikti canım umutsuzluğa kapılma iki gün sonra sabah tekrar test yap bence var gibi[/QU2 OTE]
2 gunnn.gectii.cnmmm ..ama dger testte.niye.ole.ciktiii anlamiyommm---bugun.sadece 2.saat koyu.kirmizi.rengindee.kanamam.olduuu...bendeee umidi.kesmistim.--bugun 3 test aldim.ikisi.ayni.digeri farkliii--yarin.saglik.ocagindaaa.kan.testi.yaptircam.sonuc negatifseee esim.cok.uzulcek--
Cok teskkur edrwUOTE="Sevgim41, post: 44873829, member: 726207"] kan
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah güzel haberlerinizi alırız.
cnm bence hıc moralını bozma hayırlısı olsn senı cok ıyı anlıorum ama basta da gorduysen benımde basıma aynı sey geldı bende cok yıkıldım erken gebelık testınde pozıtıf 2 kere grdum 2 defa yapıp normal teste negatıff kanda negatıf anlıcagın hıc bıse kesın degıl ınsallah hamılesındır cevaplarını beklıyorum bende bu ay benımde bellı olmadıı ıns bu ay hamıleyımdır yarın adet gunum ve hıc bır belırtı yokkkKizlarrr.morelim.cok.bozukk hangisine.inaancagimi.sasirdim
Hamileee degilmisimmm 29 ocakkk dun.gittim doktorum bu idrar testlerineee bakmiyoruzzz bizim icin onemlii olannn kan testiii dediii....benim daha onceee gittigim doktorrr kan testi yaptigindaaa 0.10 cikmistiii....ve bana hotmon.testii yaptiii ptogestan verdiii 2 ay kullandim adetlerim bileee 3 4 saat surdu---doktora anlattim bunlariii...tekrar kan testiii yaptiii gebelik varmi diyeee 1.23 ciktii.bu ilac sana agir gelmis dedi...cyclo diyeee bi hap verdiii-..bunu kullan dedi 21 hap varrr bunlarii kullan dediii..hem adetini duzenlerhemde.hamileee kalmami saglr dediii beklicem 21 gunn 21 gun icinde olmazsam.6 gun beklicem.sonraaa gitcemmm ozmannn gebelikkk belli olurmusss...eger adet olursam 3.gun hormon.testi bidahaaa...-canmmm sendende haber bekliyorummm insallh olurrrr hepimizinkiii....her gittigim yerrr rahimin temizzzz diyooo anlmiyorummm bendeee....esimdeee gitmiyooo inat etti 1 ay daha beklyelik dedicnm bence hıc moralını bozma hayırlısı olsn senı cok ıyı anlıorum ama basta da gorduysen benımde basıma aynı sey geldı bende cok yıkıldım erken gebelık testınde pozıtıf 2 kere grdum 2 defa yapıp normal teste negatıff kanda negatıf anlıcagın hıc bıse kesın degıl ınsallah hamılesındır cevaplarını beklıyorum bende bu ay benımde bellı olmadıı ıns bu ay hamıleyımdır yarın adet gunum ve hıc bır belırtı yokkk
Ben.her.kan testini.yaptirgimdaa progestan.kullanmadan.once 0.10 sonrasi.0.53 0.23 cuma gnunkuuu 1.23Bende dün kan hcg beta yaptırdım 0.24 çıktı adet gördüm siyahımsı koyu kırmızı ve sonu kahverengi geldi 3 gün sürdü sürmedi bugün test aldım 5 tl lik olan normal gebelik test yaptım 1 saat önce çok az silik çıktı çok hafif...ne yapmam lazım kızlar? Ve bunun dışında mide bulantısı var kusma var yemek yedikten sonra 2 kez oldu.. karın altımda segirme var 6 7 gündür.. aşırı gaz var...
Progestan.kullandiktaj.sonraaaa 1.23Ben.her.kan testini.yaptirgimdaa progestan.kullanmadan.once 0.10 sonrasi.0.53 0.23 cuma gnunkuuu 1.23
Ben.her.kan testini.yaptirgimdaa progestan.kullanmadan.once 0.10 sonrasi.0.53 0.23 cuma gnunkuuu 1.23
Hormon.testiii yaptirmadinmiii hicEvet aynen... ikac kullanmadım hiç?
Be.n 1 senelik evliyimmmm....esimin ailesiii.cokkk dar gorusluuu.--evliykennn 4 aylikknnn kayananm adet oldunmuuu hamilelik oldumuuu didikliyoduuu esimlee onun.yuzunden.cok.aram bozuldu
Insallhhh seninnn.kiii benim.sonclarim.olmazzzzAynı durum aynı... beta hcg yaptırdım sadece? Belirtilerimde şuan lık o yazdıklarım var..
Doktorrr.gitmenii oneririm 0.10larda cikarken.bana hormin.bozukluguuu var demistiiii
Farketmiiiyoo.cnmmm..kantestindeee.ama hormon.testini.ypatirikennn ya.adetin 2ci yada ücuncu gunuuu ac karninaEvet aslında kontrol ettirmekte fayda var....20 ile 0.24 çıktı 1 hafta aralıklı baktırmıştım. Gebelik testini öğlen yaptm bugün. Sabah aç karnına mı olması gerekiyordu acaba ???
Aksatmamalisinnn ben.6 7 aydirrr aksattim.olur olur diyeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?