test yaptıramıyorumm bakar mısınız hamiş miyimm

3 hafta 6 gün gösterdi :) :)
Slm hayırlı olsun inş bende 19 temmuz da adet oldum 3 gün sürmüştü 19 ağustosda olmadım benim adetlerim düzensiz bir kürtajım üç te düşüğm oldu poco ve kan pıhtılaşmam var testlerim bunlar yarın kan vercem sağlık ocağında sizce umut varmı inş rabbim izniyle bu kez nasip olur hayırlısıyla

canım ben silik çizgileri görüyorum inşallah vardır hayırlı haberlerle gel inşallah :)

canim hakkinca hayirlisi olsun umarim olumlu sonuc alirsin bugun kan vercen sanirim burdan da paylas sonucunu olur mu

bence evet...çok yeni büyük ihtimal 2-3 haftalık...
valla cnm bilemedimi çok net çıkmamış belkide çıplak gözle daha net ise evet hamiesindir ama resimdeki görüntü çıplak göz ile bakıldığındada bu kadar belirsiz ise bence hamile değilsin.bat a kaç gün var ???

16 si gorunuyo bat ama değişiyor. Bakalim bi hafta daha bekler yaparım test inşallah güzel sonuçlar çıkar:)

aa cok var daha:) ben bat
16 si gorunuyo bat ama değişiyor. Bakalim bi hafta daha bekler yaparım test inşallah güzel sonuçlar çıkar:)
tan 1 hafta once yapmıştm çıkmamıştı...magatech aldm beş liralık:) olmam gereken gün pembe çizgi çıktı:) hala regl olmadım ama kan testi de yaptramadım (banka eğitimindeyim) bakalım molacak

Hafif çizgi bile gormek bu kadar önceden iyi gibi sanki var ay ne heyecanlı.ilkinde suoriz olmuştu böyle sabirsizlaniyorumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…