nette hamilelik hesapla yaziyoordan son regl tarihini giriyosun hesapliyo
Slm hayırlı olsun inş bende 19 temmuz da adet oldum 3 gün sürmüştü 19 ağustosda olmadım benim adetlerim düzensiz bir kürtajım üç te düşüğm oldu poco ve kan pıhtılaşmam var testlerim bunlar yarın kan vercem sağlık ocağında sizce umut varmı inş rabbim izniyle bu kez nasip olur hayırlısıyla3 hafta 6 gün gösterdi :) :)
Eki Görüntüle 1619429
Slm hayırlı olsun inş bende 19 temmuz da adet oldum 3 gün sürmüştü 19 ağustosda olmadım benim adetlerim düzensiz bir kürtajım üç te düşüğm oldu poco ve kan pıhtılaşmam var testlerim bunlar yarın kan vercem sağlık ocağında sizce umut varmı inş rabbim izniyle bu kez nasip olur hayırlısıyla
canim hakkinca hayirlisi olsun umarim olumlu sonuc alirsin bugun kan vercen sanirim burdan da paylas sonucunu olur muEki Görüntüle 1619429
Slm hayırlı olsun inş bende 19 temmuz da adet oldum 3 gün sürmüştü 19 ağustosda olmadım benim adetlerim düzensiz bir kürtajım üç te düşüğm oldu poco ve kan pıhtılaşmam var testlerim bunlar yarın kan vercem sağlık ocağında sizce umut varmı inş rabbim izniyle bu kez nasip olur hayırlısıyla
Tebrikler hamilesinkızlar hamıle mıyım
tebrik ederim cnm ne kadar süredir çocuk için uğraşıyorsun...ve nasıl başardın bu işi:)bende sabırsızlananlardan biriyim sadece 3 ay olmasına rağmen:)kızlar hamıle mıyım
tebrik ederim benim dahada silikti adetime 4 gün varken başlamıştım yapmaya :)kızlar hamıle mıyım
ilk denemde desem:))ya kısmet sanırım...biz altı ay deneriz sanıyoduk oldutebrik ederim cnm ne kadar süredir çocuk için uğraşıyorsun...ve nasıl başardın bu işi:)bende sabırsızlananlardan biriyim sadece 3 ay olmasına rağmen:)
allah bağışlasın:) bulantılar ne zaman başladıtebrik ederim benim dahada silikti adetime 4 gün varken başlamıştım yapmaya :)
amin hepimizinkini inşallah, bulantılar 6. haftadan sonra başladı bende 12. haftaya kadar sürdü neredeyse.allah bağışlasın:) bulantılar ne zaman başladı
bence evet...çok yeni büyük ihtimal 2-3 haftalık...Kızlar slm banada Yardımcı olurmusunuz. Hamilemiyim sizce Eki Görüntüle 1622795
valla cnm bilemedimi çok net çıkmamış belkide çıplak gözle daha net ise evet hamiesindir ama resimdeki görüntü çıplak göz ile bakıldığındada bu kadar belirsiz ise bence hamile değilsin.bat a kaç gün var ???bence evet...çok yeni büyük ihtimal 2-3 haftalık...
Evet hamilesiniz 1 hafta sonra tekrar test yaparsaniz daha net cikiyor. Kendimden biliyorum benimde boyleydiKızlar slm banada Yardımcı olurmusunuz. Hamilemiyim sizce Eki Görüntüle 1622795
tan 1 hafta once yapmıştm çıkmamıştı...magatech aldm beş liralık:) olmam gereken gün pembe çizgi çıktı:) hala regl olmadım ama kan testi de yaptramadım (banka eğitimindeyim) bakalım molacak16 si gorunuyo bat ama değişiyor. Bakalim bi hafta daha bekler yaparım test inşallah güzel sonuçlar çıkar:)
Hafif çizgi bile gormek bu kadar önceden iyi gibi sanki var ay ne heyecanlı.ilkinde suoriz olmuştu böyle sabirsizlaniyorumm:)aa cok var daha:) ben bat
tan 1 hafta once yapmıştm çıkmamıştı...magatech aldm beş liralık:) olmam gereken gün pembe çizgi çıktı:) hala regl olmadım ama kan testi de yaptramadım (banka eğitimindeyim) bakalım molacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?