test yaptıramıyorumm bakar mısınız hamiş miyimm

Neredeyse hiç çabalamadan bebek sahibi olmuşun bunun kıymetini bil hamileligin çok zor geçebilir ama sonunda bebegine kavuşmak varsa bu sıkıntıya deger :):) Ben bi çocugumun olmasını o kadar çok isterdimki 12 yıl oldu hiç bir sıkıntı olmadıgı halde üstelik yaptırmadıgım tedavi kalmamışken ben hala anne olamadım hep hayal kırıklıgı hep hüsran parayla alınacak birşey olsa ne yapar ne eder alırsın bu allahın verecegi bi nimet çok zor o kadar zorki nerde bi hamile görsen nerde bi çocuklu aile görsen içindeki yara cız ediyor gözlerin doluyor ama elinden hiç birşey gelmiyor rabbim kimseye yaşatması o yüzden allah tarafından verilen bu nigmetin degerini bilin sonuçta bulamayanlarda var malesef...

Hayiirli olsuuun hamilesin

Ben varım ayin 13 û adet olmam gerekiyordu olmadım 14 u test yaptım negatif 15 inde Dr a gittim test yaptı yok dedi bi kist in van ondan olmuyor ilaç yazdı kullan bitince olursun dedi ilaç Bitti hala olmadım Arife gün yani 23 ünde kendim hassas test aldım pozitif çıktı apar topar kan tahlili yaptırdım oda pozitif bugün yine kan tekrarladik değer 2 ye katlamis

Allahım kucağına almak nasip etsin hamilesin

Bence bi defa daha yap bazen yanılma payı olabilio ama çift çizgi büyük ihtimal hamilesin cnm hayırlı olsun

Hayırlı olsun hamilesin sanırım :) Test yaptırmayı ihmal etme

vardır mutlaka arkadaşım test sıkıntılı olabilir , başka marka dene bi
yok canim doktora gitim rahim kaymis dedi ilac verdi adet olunca gel dedi gittim hormon testi yaptirdim bakalim hamileligi ne engeliyor yarin test sonuclari hazir olur ama pek hevez kalmadi artik yiprandim olacak sa olur stres yapmayacagim nekadar istesek olmuyor canim bu sefer okadar istemeyecegim hersey allahtan

Allahim sana insallah en yakin zamanda bi cocuk nasip eder o kadar iyi anliyorum seni benim bir ogulum var allah beni bu duygudan eksiik brakmadi insallah senin de en yakin zaman da olur bunu tum kalbimle diliyorum sana insalah olur AMIN

Merhaba arkadaşlar. Benim durum epey karışık. Şöyle... 9 aylık bir bebeğim var. En son 1 eylülde adet oldum. Birdaha olmadım ve bugün silik çizgi. Ne yapicam bilmiyorum.

Merhaba arkadaslarr bende en son 18 eylulde regl oldum. Erkengebelik testlerinden yaptim birkac gun once cok belirsiz gorunen yarim bir cizgi var fotografta cok net degil yada cok istedigim icin beynim oyun oynuyor artik bana

Eklentiler

• 20151020_211344.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 101
merhabalar bende evde test yaptım cıktı net olarak 3 gün sonra hasta oldum doktora gittim doktorda kan tahlili yaptırdım kanda hamile olmadıgım cıktı birşey anlamadım bunun gibi sorun yaşayan oldumu tşk

Lütfen benimde idrar
Testimi yorumlayın gözüm kör olcak bakmaktan lütfennnn

Eklentiler

• image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 101
hamilelikte ikinci çizgi silik var gibi ise pozitif kabule edilir testin içinden çıkan kağıtta yazzr...

Testler her zaman yüzde 100 garantili olmuyor malesef. Silik de olsa test pozitif çıktığında 2 gün sonra testi tekrar yapın.
Birde testleri farklı markalarla da deneyin. Kimi markalarda sonuç negatif olsa bile çok silik bir çizgi çıkabiliyor. Ben markayı değiştirene kadar anlamamıştım. Hamile olmadığım halde silik çizgi çıkmıştı. Dr a gidince anladık.

Bayanlar bugün yaptım bi bakarsınız sonuç için yardım lütfen

Eklentiler

• 20151102_192811.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…