test yaptıramıyorumm bakar mısınız hamiş miyimm

Kızlar bata 3 gun kala ıdrar testı yapsak cıkmazmı gebe oldugumuz. Boyle yapıpta gebe olan varmı aranızda

Kızlar bata 3 gun kala ıdrar testı yapsak cıkmazmı gebe oldugumuz. Boyle yapıpta gebe olan varmı aranızda
Bi haftadan fazla vardi oglumda idrar testinde cikmisti simdi tam bi hafta var dun test yaptim ve ikinci ciZgi cok silik cikti

Slm kızlar bende en son İdrar yapıp koymuştum vede kan vermiştim sonucum 1.20 yani negatif çıkmıştı hala adet olmadım kan verdiğim gün muayene için gün aldım yarın gidecem inş iyi şeylerden dolayı olmuyorumdur bide polikist overim olduğu için hormon bozukluğundan öı değilmi öğrencem bakalım rabbimden hayırlısı olsun inş ondan sonra idrar bile ypmadım allhım sağlık versin hepimize inş.

Benmde bu seklde cıktı 2 haftalık falanım daha tahmnmce seninde yeni canım bnmde 1 cizgi bu seklde silik cıkıyo kan testi yaptır ozel lanaratuvarda
henuz yaptırmadım ama ikinci kez idrar testi yaptım çizgi artık cok koyu

kızlar cok mutsuzum yeni bi bankaya başladım ve şefim kesinlikle bir yıldan önce hamılelık düşünme diyo ben söyleyemem napacam ilk üç ay deneme süresi..

kızlar cok mutsuzum yeni bi bankaya başladım ve şefim kesinlikle bir yıldan önce hamılelık düşünme diyo ben söyleyemem napacam ilk üç ay deneme süresi..

Nasıl bir şef bu ya..Allah yardımcı olsun tatlım ya..

kızlar dün yine yaptım böyle çıktı yarın nasipse hastaneye gideceğim of çok merak ediyorum inşallah allahi min izniyle sağlıkla kucağıma alırım var demi bebek

kızlarrr bulantım başladı işim sebebıyle kusmamam lazımm napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…