Bence hamilesinSonucu merak ediyorum bi yardımcı olur musunuz
canım tebrik ederim hamılesınSonucu merak ediyorum bi yardımcı olur musunuz
Testı adetten öncemı yaptın yoksa adet gecıkıncemı yaptın canımKızlar slm banada Yardımcı olurmusunuz. Hamilemiyim sizce Eki Görüntüle 1622795
Bi haftadan fazla vardi oglumda idrar testinde cikmisti simdi tam bi hafta var dun test yaptim ve ikinci ciZgi cok silik ciktiKızlar bata 3 gun kala ıdrar testı yapsak cıkmazmı gebe oldugumuz. Boyle yapıpta gebe olan varmı aranızda
Pazartesi gününü iple çekiyorum daha bir ay 6 günlük evliyim inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir çok teşekkür ederim yardımlarınız için sagoluncanım tebrik ederim hamılesın
kızlar hamıle mıyım
Benmde bu seklde cıktı 2 haftalık falanım daha tahmnmce seninde yeni canım bnmde 1 cizgi bu seklde silik cıkıyo kan testi yaptır ozel lanaratuvarda
henuz yaptırmadım ama ikinci kez idrar testi yaptım çizgi artık cok koyuBenmde bu seklde cıktı 2 haftalık falanım daha tahmnmce seninde yeni canım bnmde 1 cizgi bu seklde silik cıkıyo kan testi yaptır ozel lanaratuvarda
O zaman kesinleşmiştir bnm kan testnde de idrar testnde de cıktı ama doktorum ultrasonda goremedi bi an once gr bncehenuz yaptırmadım ama ikinci kez idrar testi yaptım çizgi artık cok koyu
kızlar cok mutsuzum yeni bi bankaya başladım ve şefim kesinlikle bir yıldan önce hamılelık düşünme diyo ben söyleyemem napacamilk üç ay deneme süresi..
kesınlıkle var canım hemde 5 haftalık gıbı duruyo rengıne bakarsan cok net belırgınEki Görüntüle 1628175 kızlar dün yine yaptım böyle çıktı yarın nasipse hastaneye gideceğim of çok merak ediyorum inşallah allahi min izniyle sağlıkla kucağıma alırım var demi bebek
varmı ne demek tatlım işte ben burdayım anneeeeee diyor resmen:))))Eki Görüntüle 1628175 kızlar dün yine yaptım böyle çıktı yarın nasipse hastaneye gideceğim of çok merak ediyorum inşallah allahi min izniyle sağlıkla kucağıma alırım var demi bebek
Allah yardımcın olsun canım anca doktorunun verdıgı bulantı ılaclarıyla ıdare edebılırsın :Skızlarrr bulantım başladı işim sebebıyle kusmamam lazımm napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?