Çok sagolun canım çok heyecanliyim evet gittim doktora 1896.77 çıktı test sonucu ama doktora gösteremedim ne olduğunu anlamıyorum pazartesi tekrar gidicemvarmı ne demek tatlım işte ben burdayım anneeeeee diyor resmen:))))
sagol canımm benım senın nasıl hamıleliğinnAllah yardımcın olsun canım anca doktorunun verdıgı bulantı ılaclarıyla ıdare edebılırsın :S
cok sukur canım butun testlerımı yaptırdım ama bu ara yalancı dogum sancıları vuruyo başka sıkıntım yok ınsallah sende bu bulantı donemını rahatca atlatırsınsagol canımm benım senın nasıl hamıleliğinn
gozun aydın canım ınsallah ılac işe yararda bulantın geçerdün doktora gittik keseyi gördükk:) premsis bulantı hapı verdi doktor...benım mıdem bulanmaya basladı ne yesem bulanıyo...bıraksanız hep aç gezecem
sizde bulantı olmuş muydugozun aydın canım ınsallah ılac işe yararda bulantın geçer
olmazmı canım 12 13 haftaya kadar cektım ondan sonra duzeldısizde bulantı olmuş muyducok kötuyum ya
canım merhaba sana bır sorum olacak ben bıraz once test yaptım cok cok sılık beelı belırsız 9 eylul adet gunum 11 eylul de yapmıstım tek cızgıydı bır hafta gectı ve bu gun yaptıgım da cok sılıktı pekı sen nezaman yapmıstın test belı deıgıl dı canımHayırlı olsun benim test hiç görünmüyor du bu bariz belli :)))
13 Aralık son adet tarihindi 13 ocakta yaptım çok silikti kanda 32 çıktı ama ben o ara çok düzensiz adet görüyordum 45 günde felan denk geliyorducanım merhaba sana bır sorum olacak ben bıraz once test yaptım cok cok sılık beelı belırsız 9 eylul adet gunum 11 eylul de yapmıstım tek cızgıydı bır hafta gectı ve bu gun yaptıgım da cok sılıktı pekı sen nezaman yapmıstın test belı deıgıl dı canım
kaçıncı haftada gördünüz keseyi canım?dün doktora gittik keseyi gördükk:) premsis bulantı hapı verdi doktor...benım mıdem bulanmaya basladı ne yesem bulanıyo...bıraksanız hep aç gezecem
femamed benimkisi. folikasit+iyot+b12+çinko içeriyoBir de hangi marka folik asit iciyorsunuz bende bugun alacagim
vardır mutlaka arkadaşım test sıkıntılı olabilir , başka marka dene bihamıle arkadaslar bana yardımcı olurmusunu bu gun ıdrar testı yaptım cok sılık cok sılık ıkıncı cızgı olustu hıc umutllenmıyorum hamıle olabılırım dıye benım adet gunum 9 eyluldu o ogun ıdrar testı yaptım negatıf 4 eylul 7 eylul de yaptım hepsı negatıftı 11 eylul yaptım yıne negatıf ve bugun yaptım cok sılıktı hamıle olsaydim da adetımı gecelı bır hafta oldu ıkı kırmızı cızgı cıkması gerekıyordu bu neydı sımdı benım gıbı olanlr var ıse adetı gecıkse de gostermeyenler ve sonra hamıle cıkanlar varmı yardım edın lutfen sımdıden tsk.
yok canım artık testlerle urasmayacagım yarın ak artık kan testı yaptırıcam boyle olmıyor acaba hamılemıyım test mı bozuk ya da gec dollenmemı n ıyısı kan testıvardır mutlaka arkadaşım test sıkıntılı olabilir , başka marka dene bi
folidoce içiyorum 5+4 te gördük:)kaçıncı haftada gördünüz keseyi canım?
kızlar ben cok kötüyüm...bu bebeği deli gibi istedim ve şuan kendıme hayret ediyorum...herşey gözümde degersiz...cocuklara tapan ben gitti herşeyden tiksinen hamıle geldi...neden böyleyım[ ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?