test yaptıramıyorumm bakar mısınız hamiş miyimm

sagol canımm benım senın nasıl hamıleliğinn
cok sukur canım butun testlerımı yaptırdım ama bu ara yalancı dogum sancıları vuruyo başka sıkıntım yok ınsallah sende bu bulantı donemını rahatca atlatırsın

dün doktora gittik keseyi gördükk:) premsis bulantı hapı verdi doktor...benım mıdem bulanmaya basladı ne yesem bulanıyo...bıraksanız hep aç gezecem

dün doktora gittik keseyi gördükk:) premsis bulantı hapı verdi doktor...benım mıdem bulanmaya basladı ne yesem bulanıyo...bıraksanız hep aç gezecem
gozun aydın canım ınsallah ılac işe yararda bulantın geçer

Hayırlı olsun benim test hiç görünmüyor du bu bariz belli :)))
canım merhaba sana bır sorum olacak ben bıraz once test yaptım cok cok sılık beelı belırsız 9 eylul adet gunum 11 eylul de yapmıstım tek cızgıydı bır hafta gectı ve bu gun yaptıgım da cok sılıktı pekı sen nezaman yapmıstın test belı deıgıl dı canım

13 Aralık son adet tarihindi 13 ocakta yaptım çok silikti kanda 32 çıktı ama ben o ara çok düzensiz adet görüyordum 45 günde felan denk geliyordu

Kizlar bata 6 gun kaldi test yapsam eger varsa benm de boyle silik cikar mi sizce

hamıle arkadaslar bana yardımcı olurmusunu bu gun ıdrar testı yaptım cok sılık cok sılık ıkıncı cızgı olustu hıc umutllenmıyorum hamıle olabılırım dıye benım adet gunum 9 eyluldu o ogun ıdrar testı yaptım negatıf 4 eylul 7 eylul de yaptım hepsı negatıftı 11 eylul yaptım yıne negatıf ve bugun yaptım cok sılıktı hamıle olsaydim da adetımı gecelı bır hafta oldu ıkı kırmızı cızgı cıkması gerekıyordu bu neydı sımdı benım gıbı olanlr var ıse adetı gecıkse de gostermeyenler ve sonra hamıle cıkanlar varmı yardım edın lutfen sımdıden tsk.

vardır mutlaka arkadaşım test sıkıntılı olabilir , başka marka dene bi

kızlar ben cok kötüyüm...bu bebeği deli gibi istedim ve şuan kendıme hayret ediyorum...herşey gözümde degersiz...cocuklara tapan ben gitti herşeyden tiksinen hamıle geldi...neden böyleyım

kızlar ben cok kötüyüm...bu bebeği deli gibi istedim ve şuan kendıme hayret ediyorum...herşey gözümde degersiz...cocuklara tapan ben gitti herşeyden tiksinen hamıle geldi...neden böyleyım[ ]

Neredeyse hiç çabalamadan bebek sahibi olmuşun bunun kıymetini bil hamileligin çok zor geçebilir ama sonunda bebegine kavuşmak varsa bu sıkıntıya deger :):) Ben bi çocugumun olmasını o kadar çok isterdimki 12 yıl oldu hiç bir sıkıntı olmadıgı halde üstelik yaptırmadıgım tedavi kalmamışken ben hala anne olamadım hep hayal kırıklıgı hep hüsran parayla alınacak birşey olsa ne yapar ne eder alırsın bu allahın verecegi bi nimet çok zor o kadar zorki nerde bi hamile görsen nerde bi çocuklu aile görsen içindeki yara cız ediyor gözlerin doluyor ama elinden hiç birşey gelmiyor rabbim kimseye yaşatması o yüzden allah tarafından verilen bu nigmetin degerini bilin sonuçta bulamayanlarda var malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…