- 7 Haziran 2022
- 63
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi Konyaliiimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAYIRLI cumalar kizlar ben 1 haftadan beri test yaptim farkli markalarla testlerde hep 1 saat sonra silik cikti buda son testim
Adetiniz geçmiş miydi? Bir de 1 saat sonra çıktıysa bozuk olabilir test ilk 5 dakika da doğru sonuç veriyor deniyor ama bilemedim.2 gün geçti adetim
Benimn icimede öyle doğuyorbence gebesinizz![]()
Benim normalde karnım agrHAYIRLI cumalar kizlar ben 1 haftadan beri test yaptim farkli markalarla testlerde hep 1 saat sonra silik cikti buda son testim
Gecikme haricinde mide bulantısı bas donmesi kasikta agri batma5, 10 dakika sonra çıkan pozitif sayılmıyor kuruma çizgisi olarak geçiyor.
Gecikme harici farklı bir hissiyat var mı? Göğüs ağrısı, akıntı, batma vs
Ben kahvaltı yapana kadar çift çizgiye dönmüş kurumadı yani 15 20 dk içindede kurumaz diye düşünüyorum islakti çünküBenim yaptığım testlerde 10 dakika içinde çıkan sonuçlar güvenilir derdi ama sizin ki hiç kuruma çizgisine benzemiyor
Bana da pozitif gibi geldiBen kahvaltı yapana kadar çift çizgiye dönmüş kurumadı yani 15 20 dk içindede kurumaz diye düşünüyorum islakti çünkü
Ayy insallh canim ya valla haftaya gidecem inşallah doktoraBana da pozitif gibi geldi
Haber bekliyorum inşallah güzel haberler ile gelirsinAyy insallh canim ya valla haftaya gidecem inşallah doktora
İnşallah kuzum hayırlı haberler olsundaHaber bekliyorum inşallah güzel haberler ile gelirsin![]()