Test

ahqe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
11
1
1
27
Merhabalar , sabah test yaptım. Ve bu şekilde çıktı bulantım var. 5 gün oldu regl olmadım. Yorumlarmısımız.

Eklentiler

• IMG_8939.webp
    IMG_8939.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 49
Doktorum pazartesiye kadar bekle dedi olmazsan. Kan tahlili yap dedi nasıl bekşicem bilmiyorum. Ama iki çizği çıkmadı gerekmiyor muydu
Henüz yeni gebelikse ikinci çizgi silik çıkar.
Benim bundan da silik çıkmıştı

Anladım, teşekkür ederim umarım vardır.
Canım bekleyemem dersen özelde bakıyorlar kana. Bence pozitif markası kötü değilse. Benim erken gebelik testinde daha silikti. Bu kaset test birde.

Eklentiler

• IMG_5942.webp
    IMG_5942.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 36
Markası Albi. Olmadı öyle yapacam gidip kan vericem. Attıgım resim 10 dakika kadar beklediğim sonuç .ilk dakikalarda net değildi bu kadar

Markası Albi. Olmadı öyle yapacam gidip kan vericem. Attıgım resim 10 dakika kadar beklediğim sonuç .ilk dakikalarda net değildi bu kadar
Ankiyi hiç duymamıştım. Sabah ilk idrarla dene istersen birde. 10/15 dakikadan sonra bazı testler yalancı pozitif verir. Ama seninki pembe görünüyor çizgi. Sabah ilk idrarla dene yine çift çizgi çıkarsa kan ver derim.

Sadece bu marka vardı direkt aldım bende. İlk idrarla yaptım bunu ve 10 dakikayı geçirmedim zaten. Akşam yada sabah kan vermeye gidecem umarım vardır birşeyler.

Back
X