Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar cuma günü kan testimi ölçtürdüğümde 23.75 çıktı,2 gün sonra yani dün ölçtürdüm 35 küsür çıktı,doktorum sağlıklı ilerlememiş dedi,salıya tekrar test günü verdi,sağlıklı katlanmamışsa bitiririz dedi,bu nedemk oluyor şimdi,kimyasal gebelik midir,başından böyle şeyler geçiren varmı?benim ilk denemem ve moralimde çok bozuk,o hamilesin sevincinin üstüne çok moralim bozulduu,hafif hafifte kahverengi lekeler görüyorum peçeteyle sildiğimde,lütfen bilgilendirin beni..
arkadaşlar cuma günü kan testimi ölçtürdüğümde 23.75 çıktı,2 gün sonra yani dün ölçtürdüm 35 küsür çıktı,doktorum sağlıklı ilerlememiş dedi,salıya tekrar test günü verdi,sağlıklı katlanmamışsa bitiririz dedi,bu nedemk oluyor şimdi,kimyasal gebelik midir,başından böyle şeyler geçiren varmı?benim ilk denemem ve moralimde çok bozuk,o hamilesin sevincinin üstüne çok moralim bozulduu,hafif hafifte kahverengi lekeler görüyorum peçeteyle sildiğimde,lütfen bilgilendirin beni..
Canım benim de teste bit gün kala hafif kahverengi lekem oldu. Adetim de hep böyle başlar ertesi gün sonuç negatif diye gittim. O gece gözüme uyku girmedi. Sabah test yaptırdık çok şükür pozitifi gördüm. Keseyi gördüm kalp atışını bekliyorum. Inşallah seninki de yerleşme kanamasıdır.Mrb kızlar transfer ile birlikte 10 günüm ve bugün öğleye doğru tuvalette peçete ile sildiğimde kahverengi koyu çamur gibi bir lekem geldi acaba bu neden olur moralim bozuldu yardım edin lütfen
Sağol cnm inşallah pozitiftir 11,30 da kan sonucum çıkacak dua edinCanım benim de teste bit gün kala hafif kahverengi lekem oldu. Adetim de hep böyle başlar ertesi gün sonuç negatif diye gittim. O gece gözüme uyku girmedi. Sabah test yaptırdık çok şükür pozitifi gördüm. Keseyi gördüm kalp atışını bekliyorum. Inşallah seninki de yerleşme kanamasıdır.
Canım çıktı mı sonucun?Sağol cnm inşallah pozitiftir 11,30 da kan sonucum çıkacak dua edin
Evet canım hamileyim Allah ıma binlerce kez. Şükürler olsunCanım çıktı mı sonucun?
Yok canim benim de 11 ocakti ben de 22 sinde ogrendim sonucu ! Adet oluyosundurArkadaslar mrb bende 11 ocakta transfer yaptirdim. 21 ocakta da kan testi yaptim 2.33 falan cikti. Bu sabahta kahverengi lekeler gelmeye basladi. Dun adet olmam gerekiyodu. Kafam cok karisti sizce erken mi yaptirmisim testi yada tutmamis midir
merhaba
6 aralıkta transferim oldu.testim yarın.
dün herşey yolundayken birden çamaşırıma kahverengi leke geldi.
doktorum coraspin içme dedi
bu ne demek şimdi
herşey bittimi(
lütfen bana moral verin
bunu yaşayan varmı aranızda?