teste 2 gün kala kahverengi leke ???

:) mesajını ilk gördğümde tarihe bakmamıştım son mesajından sonra tekrar başa dönüp mesajına baktım tebrik ederim çok çok sevindim hayırlısıyla büyüt bebeğini :)

bende diyorum nasıl yaniiiii diye tarihi farketmemişim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün kızın acaba değerin yükselmiş mi diye msj arar4ken kızım kollarımda msj okudum allah analı babalı büyütsün

arkadaşlar cuma günü kan testimi ölçtürdüğümde 23.75 çıktı,2 gün sonra yani dün ölçtürdüm 35 küsür çıktı,doktorum sağlıklı ilerlememiş dedi,salıya tekrar test günü verdi,sağlıklı katlanmamışsa bitiririz dedi,bu nedemk oluyor şimdi,kimyasal gebelik midir,başından böyle şeyler geçiren varmı?benim ilk denemem ve moralimde çok bozuk,o hamilesin sevincinin üstüne çok moralim bozulduu,hafif hafifte kahverengi lekeler görüyorum peçeteyle sildiğimde,lütfen bilgilendirin beni..

arkadaşlar cuma günü kan testimi ölçtürdüğümde 23.75 çıktı,2 gün sonra yani dün ölçtürdüm 35 küsür çıktı,doktorum sağlıklı ilerlememiş dedi,salıya tekrar test günü verdi,sağlıklı katlanmamışsa bitiririz dedi,bu nedemk oluyor şimdi,kimyasal gebelik midir,başından böyle şeyler geçiren varmı?benim ilk denemem ve moralimde çok bozuk,o hamilesin sevincinin üstüne çok moralim bozulduu,hafif hafifte kahverengi lekeler görüyorum peçeteyle sildiğimde,lütfen bilgilendirin beni..

geçmiş olsun canım.. değerlerin iki günde bir ikiye katlaması gerekiyor yani 23 se 2 gün sonra en az 46 olması gerekiyor daha 2 gün sonra en az 100 filan böyle devam eidyor. benimde lekelenme ile 9. günde 65 çıktı değerim sonra 282 ye yükseldi herşey normalken .. sonra 95 e geriledi ve ilaçları kesip düşük yaptım. olabiliyor bu tarz şeyler. bu bebeğin sağlıklı büyümediğini gösteriyor ama senin için daha erken sıradaki testin yükselmişse sorun olmayacağını düşünüyorum. bol şans canım

öncelikle çok üzülme ne olur hakkında hayırlısı olsun ama üzülerekte iyi olan şeyleri kötüye dönüştürebilirsin lekelenmeler bazı arkadaşlarda olabiliyo yerleşme lekesi diyorlar inşallah öyledir beklemek çok zor ama salı günü inşallah çok iyi haberlerle gelirsin

Mrb kızlar transfer ile birlikte 10 günüm ve bugün öğleye doğru tuvalette peçete ile sildiğimde kahverengi koyu çamur gibi bir lekem geldi acaba bu neden olur moralim bozuldu yardım edin lütfen

Mrb kızlar transfer ile birlikte 10 günüm ve bugün öğleye doğru tuvalette peçete ile sildiğimde kahverengi koyu çamur gibi bir lekem geldi acaba bu neden olur moralim bozuldu yardım edin lütfen
Canım benim de teste bit gün kala hafif kahverengi lekem oldu. Adetim de hep böyle başlar ertesi gün sonuç negatif diye gittim. O gece gözüme uyku girmedi. Sabah test yaptırdık çok şükür pozitifi gördüm. Keseyi gördüm kalp atışını bekliyorum. Inşallah seninki de yerleşme kanamasıdır.

Canım benim de teste bit gün kala hafif kahverengi lekem oldu. Adetim de hep böyle başlar ertesi gün sonuç negatif diye gittim. O gece gözüme uyku girmedi. Sabah test yaptırdık çok şükür pozitifi gördüm. Keseyi gördüm kalp atışını bekliyorum. Inşallah seninki de yerleşme kanamasıdır.
Sağol cnm inşallah pozitiftir 11,30 da kan sonucum çıkacak dua edin

Arkadaslar mrb bende 11 ocakta transfer yaptirdim. 21 ocakta da kan testi yaptim 2.33 falan cikti. Bu sabahta kahverengi lekeler gelmeye basladi. Dun adet olmam gerekiyodu. Kafam cok karisti sizce erken mi yaptirmisim testi yada tutmamis midir

Arkadaslar mrb bende 11 ocakta transfer yaptirdim. 21 ocakta da kan testi yaptim 2.33 falan cikti. Bu sabahta kahverengi lekeler gelmeye basladi. Dun adet olmam gerekiyodu. Kafam cok karisti sizce erken mi yaptirmisim testi yada tutmamis midir
Yok canim benim de 11 ocakti ben de 22 sinde ogrendim sonucu ! Adet oluyosundur

Anladim bende oyle dusunuyodum ama bianda boyle olunca bi umutlandim acikcasi cunku hic boyle olmamisti adet gibide deil zaten heralde ilaclardan falan heralde yarinda doktoruma gidicem kesin son sonucu alirim artik

merhaba
6 aralıkta transferim oldu.testim yarın.
dün herşey yolundayken birden çamaşırıma kahverengi leke geldi.
doktorum coraspin içme dedi
bu ne demek şimdi
herşey bittimi:KK43:(
lütfen bana moral verin
bunu yaşayan varmı aranızda?

Hamilesin:))

2 hamileligimdede basima geldi k.rengi leke,yerlesme kanamasi o cnm.

Back
X