Teste ikinci çizgi silik.Progestan iğne oluyorum adeti engeller mi ?

bendede orta kaliteli kondu 1 yasa gereği ama olmayıca olmuyor işte daha düşük kaliteli olanlarda bile tutan var hayırlısı allahtan

tatlım yumurta rezevelerinde azalma olupta başarılı olan topik var orda bulabilirsin kalitesiz oluşu rezerve azlığından kaynaklanıyor kalitesini düşürüyormuş....

canım benim 24 yumurtam toplandı 18 dolu çıktı 14 döllendi malesef 5 sadece 7 tane gitti neden tutmadı diye dr görüşmeye gittik oda seninde yumurtaların ın kalitesi zayıf dedi esas sorun eşimdeydi şimdi bide ben eklendim rabbim hayırlı şıfalarımızı versin inşallah

canım bence yarın kan değerinde gebelik çıkacak bak görürsün değerin biraz düşük olabilir mesela 45-50 aralarında okadar

bu arada senin test gününe daha yokmu canım ya kaçncı günüün bugün

9.günüm canım amahastaneden 10.gün çagırdılar tahlil için geçen seferde 10.gün gittim degerim 1 di malesef çok üzgünüm korkuyorum tatlım ya yine negatif sonuçtan..doktor hiç tutunmamış dedi bana birde benim rahim duvarım çok kalınlaşmadı bu sefer 7,5-8 arası transfer yapıldı oda ümidimi kırıyor.iinşallah canım ya agzından bal damlıyor valla senin...

canım çok erken ama nese bakalım yarın inşallah güel haberlerle gelirsin topiğine hamileyim yazmayı rabbim nasip etsin bugce hep dua et bol bol

yalvarıyorum bana 1 tane daha test alın diye almıyorlar deli ediyorlar beni bugün kü testimde bir ara yine çizgi gördük ama kayboluyor anlamadım yani neden kayboluyor acaba...:92:arkadaşta şaşırdı

yalvarıyorum bana 1 tane daha test alın diye almıyorlar deli ediyorlar beni bugün kü testimde bir ara yine çizgi gördük ama kayboluyor anlamadım yani neden kayboluyor acaba...:92:arkadaşta şaşırdı

sabret allah inşallah gönlüne göre verir. yarını dualarla bekliyorum umarım güzel haberlerini okuruz yarın burada.

canım bak böle kendinide yıpratıyosun bebişinideyarın test günün bebeğim dahada ok erken o yüzden idrarda silik çıkıyor bak gör yarın Allahımın izni ile pozitif alıcan şimdi bırak testi dua et bol bol

Artık bu saatten sonra dua etmekten baska elımden bır sey gelmez.yarın en gec oglene bellı olur lutfen dua edın bana.

bilmiyorum umarım güzel haberlerini alırız.

ay inşallah caım ya gerçi bizim gebeler topiğinde onunla aynı durumu yaşayan arkadaşlar hep pozitif sonuç aldı hatta biri sonucunu dün aldı dah 49 çıkmış yükselirmi diyordu inşallah gökçeninkide iyidir şaşkınlıktan girmiyodur

canım acele etme 12 . günde kanda çıkıyo kesin olarak.Ben dayanayıp 10. gün kan testi yaptırdım o zaman bile çok düşüktü değerleri.İdrar testinde çok silik çıkıyormuş erken dönem olduğu için muhtemelen tutunmaya başlamış bebişin azcık sabır en kesin sonuç kanda çıkıyo ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…