- 2 Aralık 2010
- 1.393
- 247
- 163
- 39
- Konu Sahibi gokcebuket
-
bendede orta kaliteli kondu 1 yasa gereği ama olmayıca olmuyor işte daha düşük kaliteli olanlarda bile tutan var hayırlısı allahtanGeçmis olsun canım benımde bır tup bebek bır asılama negatif bende pko var 36 yumurta toplandı 22 tanesi ıslem gordu 16 tanesı dollendı 6 tanesı 5 gune geldi çok kalıtelı ama ilk tup bebekte 1 emrıyo dondurulmuslarlada 2 emrıyo transfer edıldı.olmadın mı 1 kali tede olmuyor bu sı tede bır suru dusuk kalıtelı emrıyo ıle hamıle kalan var.dondurulmusun varmı senın.
tatlım yumurta rezevelerinde azalma olupta başarılı olan topik var orda bulabilirsin kalitesiz oluşu rezerve azlığından kaynaklanıyor kalitesini düşürüyormuş....
bu arada senin test gününe daha yokmu canım ya kaçncı günüün bugün
konuştukça rahatlıyorum beni sizden başka kimse anlamıyor hayal kurmama izin vermiyorlar((
9.günüm canım amahastaneden 10.gün çagırdılar tahlil için geçen seferde 10.gün gittim degerim 1 di malesef çok üzgünüm korkuyorum tatlım ya yine negatif sonuçtan..doktor hiç tutunmamış dedi bana birde benim rahim duvarım çok kalınlaşmadı bu sefer 7,5-8 arası transfer yapıldı oda ümidimi kırıyor.iinşallah canım ya agzından bal damlıyor valla senin...
canım çok erken ama nese bakalım yarın inşallah güel haberlerle gelirsin topiğine hamileyim yazmayı rabbim nasip etsin bugce hep dua et bol bol
yalvarıyorum bana 1 tane daha test alın diye almıyorlar deli ediyorlar beni bugün kü testimde bir ara yine çizgi gördük ama kayboluyor anlamadım yani neden kayboluyor acaba...:92:arkadaşta şaşırdı
yalvarıyorum bana 1 tane daha test alın diye almıyorlar deli ediyorlar beni bugün kü testimde bir ara yine çizgi gördük ama kayboluyor anlamadım yani neden kayboluyor acaba...:92:arkadaşta şaşırdı
canım bak böle kendinide yıpratıyosun bebişinideyarın test günün bebeğim dahada ok erken o yüzden idrarda silik çıkıyor bak gör yarın Allahımın izni ile pozitif alıcan şimdi bırak testi dua et bol bol
sabret allah inşallah gönlüne göre verir. yarını dualarla bekliyorum umarım güzel haberlerini okuruz yarın burada.
Artık bu saatten sonra dua etmekten baska elımden bır sey gelmez.yarın en gec oglene bellı olur lutfen dua edın bana.
hadi bekiyoruz güzel haberlerini canım rabbim eşini ve seni bir bebekle müjdelendirsin yarın inşallah
Kan verdim 12 yi bekliyorum insallah pozıtıf tır kanamamda olmadı daha.
Kan verdim 12 yi bekliyorum insallah pozıtıf tır kanamamda olmadı daha.
ay haber gelmedi bak çok üzüldüm şimdi yoksa negatifmi ki((((((((
bilmiyorum umarım güzel haberlerini alırız.
5 gunu yaptım idrar testini negatifi gördum dedim hadi erken 8.gunu yaptım sanki 2 çizgiyi görüyoruz gibi sanki ama yok gibide.yani sanki kagıdın altindan golgesını ısıga tutunca görunuyormus gibi bana dondurulmus 2 embriyo transfer edıldı.normalde duzensiz adet göruyorum ama 3 4aydır oldukça duzenli.9 7 5 diye her ay 2 gun gerı ata ata oldum ona gore bugun adet olmam lazım ama bende masallah tık yok.kafamcok karısıyor ya.progestan igne oluyorum adeti engellermi acaba yardım yardım yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?