- Konu Sahibi gokcebuket
-
ay inşallah caım ya gerçi bizim gebeler topiğinde onunla aynı durumu yaşayan arkadaşlar hep pozitif sonuç aldı hatta biri sonucunu dün aldı dah 49 çıkmış yükselirmi diyordu inşallah gökçeninkide iyidir şaşkınlıktan girmiyodur
kocaman 2 negatifimi gecte olsa aldım arkadaslardan vakıt bulup giremedım ama ınanın bana gozumden tek bır damla yas akmadı.sanırım kendımı gecistırıyorum.
allah hayırlıysa versın.
umarım öyledir canım bugün hıdırellez bol bol dua etme ve dilek dileme günü bize dua et ...çok ihtiyacımız var çünkü...
kocaman 2 negatifimi gecte olsa aldım arkadaslardan vakıt bulup giremedım ama ınanın bana gozumden tek bır damla yas akmadı.sanırım kendımı gecistırıyorum.
8 yıllık evliyim 6 yıldır ugrasiyorum 1tup bebek 1dondurulmus 3tane daha var dondurulmuş allah kısmet ederse 2 aya onlarıda almayı ıstıyorum cok yıprandım 1de asılamam var her negajıfte dahada guclendıgımı hıssedıyorum.sen kaç yıldır bebiş için uğraşıyorsun.bu ilk denemen mi?
ah canım çok üzüldüm okadarda emindimki topiğimizde seningibi testte gölge görenler hep pozitif aldılar çok emindim çok özürdileirm seni ümitlendirdimde iser istemez Allahım tez vakitte kendiliğinden gebe kalmayı nasip etsin sana canım
8 yıllık evliyim 6 yıldır ugrasiyorum 1tup bebek 1dondurulmus 3tane daha var dondurulmuş allah kısmet ederse 2 aya onlarıda almayı ıstıyorum cok yıprandım 1de asılamam var her negajıfte dahada guclendıgımı hıssedıyorum.
Ama benim golgem kayboluyor.atlattım canım ya uzulme ama benım gercek adım ozlem gökcebuket kızım olursa koymak ıstedıgım ısım senden rıcam aklına gelmez belkı o an bebegını dunyaya getırırken adıma dua etmen.bu arada bende bu gece kocamla hasret gıddrım,:))
canım ben ayık olucam ameliyatımda epudral olacak doğumum zaten adına özel dua edeceğim arkadaşlarım var tabiki sanada ederim Allah izin verirse zaten o an korkuddan başka bişi düşünemem duadan başka ccanım inşallah rabbim kabul etsin dualarımızı
canım hayırlısıyla doğur inş. epidural doğumun malıyetı ne kadar
canım ben ayık olucam ameliyatımda epudral olacak doğumum zaten adına özel dua edeceğim arkadaşlarım var tabiki sanada ederim Allah izin verirse zaten o an korkuddan başka bişi düşünemem duadan başka ccanım inşallah rabbim kabul etsin dualarımızı
nurcancım banada dua edermisin adım aslı hamilelerin duası kabul olurmuş...
Allah kısmet ederse ederim canım tabiki inşallah kabul olunurda rabbim yavrunuza kavuşturur
özlemcim dün gece sana özellikle adını söyleyerek dua ettim.allah gönlüne göre versin...
Tesekkur ederım nurcancım.bende ettim.insallah herkesın duaları kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?