artık ne yapacağımızı şaşırdık canım ya..incir kürümün ilk evresi bitmek üzere zaten..7 günlük aradan sonra yine başlayacağım..sırayla hepsini deneyeceğim,sonraki ay da yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum..ağustos eylül gibi yine başlayacağız kısmet olursa 3.tüp tedavimize..hakkımızda hayırlısıı inşallah..
bende kararsız kaldım sımdı saracoğlundan aldıgınız kur dahamı etkılı olur acaba??
mrb.bende 10 gun sogan kuru yaptım bugunde aldım aslanpencesı baslayacak fakat benım prl hormonu normal sınırda cnm ya duserse?
şifa olur hepimize inşALALH.. bende bu ay bal tarçın çörek otu yedimm hayırlısı bakaımm..
ben saraçoğlundan kür almadım kendisini dinlemiştiim zahide ile yetiş hayata programıda ona göre kullanmaya başladım aktardan alıp yapıyoum.
canım benim yüksekti 41 idi testere dişli ile düştü bu ay 22 idi hormonla normaldi ben 2 ay tammalansın diye içiyorum gene bu ay bal tarçın çörek otu yedim bide...
Canim nasilsin?
Hersey yolunda insaAllah?
Güzel haberlerini bekliyorum.
Her zaman takip edemiyorum ama aklimdasin.
Aslanpencesi kürüne başlamak için belli bir zaman varmı acaba yani istediğimiz her an baslayabilirmiyiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım efulimm şükür rabbime ..benim hormonlar sıkıntılı bşrazdı bu ay normal e bindi ne olacak bekliyoruz..hayırısıya bize de nasip eder ALALH ım nşALALH...SEN NASILSIINN NASIL GİDİYOORRR DÖNDÜN M TÜRKİYEYE..ÖOPÜYORUM SENİİ ÇOOK MUTLU OLDUM MESAJINI GÖRÜNCE........ALLAH razı olsun..
hayıt tohumu nasıl kullanılıyor arkaaslar
aslanpençesi kürü ne zaman başlanmalı ??
pazar günü İbrahim Saraçoğlu varrdı tv de 15 gün soğan kürü ardından aslanpençesi dedi ama adetten önceye denk geliyo onu anlayamamıştım.Teşekkür ederim
canım benim soğan kürü bitince 2 gün durdum sonra aslan pençesine başladım adetli iken de içtiimmm...yumurtlama döneminden sonra aslan pençesi hayıt tohumu falan içiyomusunuz.yani adetin ortalama 15.gününden sonra??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?