- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
Biraz geç yazdım ama bir ümit belki cevap veren olur sen yazmasan da... Benim FSH'ım 12 ama başka hiçbir hormon seviyesine bakılmadı. Testere dişli aslan pençesini kullanmamın bir sakıncası olabilir mi? FSH düşse bile bu yumurta kaliteni değiştirmiyormuş. Yumurtanın gelişimi için önemli bir hormonsa ve yaşla artıyorsa belki de yüksek olması yaşla birlikte bir gerekliliktir diyorum. Yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar?Benim Fsh Hormonum yaptırdğım testte yüksek çıktı.değerim 11 dı daha sonra ibrahim saraçoğlunun bu kürünü uyguladım
sabah kahvaltıdan 2 saat sonra bir tutam 5 dak kaynat ılınsın süz iç
akşam yemeği 2 saat sonrada aynı işlem 1 ay içtim
1 ayın sonunda değerimde gözle görülür düşme yaşandı herkese tavsiye ediyorum.
Prolaktinide duşuruyor merak etmeyin baslayin sorun olmazfsh 13 amh 1.25 aslanpençesi kullanmak istiyorum ama prolaktini artırırmı bugün adetimin 6 günündeyim başlasam devam etsem sorun olurmu
uçları hafif diken diken gibi olanlarından olmalı. Diğeri daha pahalı ve genel anlamda daha faydalı ama bizim istediğimiz fsh düşürücü olanı değil. Buna da dikkat etmek lazım.Arkadaşlar bilgisi olan cevap versin lutfen. ben bu kürü uygulamaya başladım.yalnız internetten araştırınca testere dişli olanından değil yapraklarının kenarlarının düz olaninin faydası var yazıyor. Benimkinin kesik kesik uçları. Saraçoğlu testere disli mi demişti ?
Senin sonuçlar çok kötü değil. Neden bitkisel kürlere girdin?fsh 13 amh 1.25 aslanpençesi kullanmak istiyorum ama prolaktini artırırmı bugün adetimin 6 günündeyim başlasam devam etsem sorun olurmu
canım yaş 37 1dış gebelik bu yılda 3 aşilama yapıldı olmadı tüp bebiş düşünüyoruzSenin sonuçlar çok kötü değil. Neden bitkisel kürlere girdin?
Dış gebeliği neden geçirmiş olabilirsin? Doğal yolla mıydı gebelik o dönem?canım yaş 37 1dış gebelik bu yılda 3 aşilama yapıldı olmadı tüp bebiş düşünüyoruz
Dış gebeliği neden geçirmiş olabilirsin? Doğal yolla mıydı gebelik o dönem?
Siz ne için iciyorsunuzuçları hafif diken diken gibi olanlarından olmalı. Diğeri daha pahalı ve genel anlamda daha faydalı ama bizim istediğimiz fsh düşürücü olanı değil. Buna da dikkat etmek lazım.
Ben üç gün içip bırakmıştım. O zaman bu foruma girdim. Ama sonra belki zararı olur diye bırakıp direk doktora gittim. Bende var valla... İhtyacınız olursa yollayabilirim. Ben korkumdan içmiyorum.Siz ne için iciyorsunuz
fsh düşürsün hormonları dengelesin diye ama tedavi varsa önermem.Siz ne için iciyorsunuz
FSH DÜŞÜRSÜN AMH YÜKSELSİN Diyefsh düşürsün hormonları dengelesin diye ama tedavi varsa önermem.
saraçoğlu söylediamh'ı da hakkaten yükselttiğine dair bir bilgi, araştırma vs. var mı biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?