Testere Dişli aslanpençesi fsh Dengeleyici regl duzenleyici

testere dişli aslanpençesi deneyip reglisi duzenlenen varmı

• Ankete Katılan
    55
peki hamlelik olursa sıkıntı olur mu? benim şuan adetim gecikti ama negatif.. civanperçemi içiyorum gelsin diye. hayıt içtin mi adetliyken.soğan kürüne adetin kaçıncı günü başladın? sorun neydi senin?

Biraz geç yazdım ama bir ümit belki cevap veren olur sen yazmasan da... Benim FSH'ım 12 ama başka hiçbir hormon seviyesine bakılmadı. Testere dişli aslan pençesini kullanmamın bir sakıncası olabilir mi? FSH düşse bile bu yumurta kaliteni değiştirmiyormuş. Yumurtanın gelişimi için önemli bir hormonsa ve yaşla artıyorsa belki de yüksek olması yaşla birlikte bir gerekliliktir diyorum. Yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar?

fsh 13 amh 1.25 aslanpençesi kullanmak istiyorum ama prolaktini artırırmı bugün adetimin 6 günündeyim başlasam devam etsem sorun olurmu

Bu arada fsh'ın yüksek olması galiba işe de yarıyor: Folikül büyümesi için... Aman dikkat derim.

Arkadaşlar bilgisi olan cevap versin lutfen. ben bu kürü uygulamaya başladım.yalnız internetten araştırınca testere dişli olanından değil yapraklarının kenarlarının düz olaninin faydası var yazıyor. Benimkinin kesik kesik uçları. Saraçoğlu testere disli mi demişti ?

uçları hafif diken diken gibi olanlarından olmalı. Diğeri daha pahalı ve genel anlamda daha faydalı ama bizim istediğimiz fsh düşürücü olanı değil. Buna da dikkat etmek lazım.

Dış gebeliği neden geçirmiş olabilirsin? Doğal yolla mıydı gebelik o dönem?

Bu arada benim de yaş 37.. Artık sonlarındayım. fsh bu ay 11. geçen ay 12 idi. Diğerleri normal değer.. amh 1.00

Siz ne için iciyorsunuz
Ben üç gün içip bırakmıştım. O zaman bu foruma girdim. Ama sonra belki zararı olur diye bırakıp direk doktora gittim. Bende var valla... İhtyacınız olursa yollayabilirim. Ben korkumdan içmiyorum.

amh'ı da hakkaten yükselttiğine dair bir bilgi, araştırma vs. var mı biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…