Testere dişli aslanpençesi!!!yardım edin lütfen

Masalll92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.415
2.147
63
testere dişli aslanpençesi kullanıp iyi sonuç alan varmı arkadaşlar..ben yurtdışında olduğum için burdan bulamıyorum..hazır ablam da izine gitmişken aldırmak istiyorum.. aktardan mı alınıyor? Fiyatı nedir ve nasıl kullanılır.. yardımcı olurmusunuz?

Fiyatı uygun ya 2 lira mı 3 lira mı ne. Tadı da kötü değil. Ben uzun süre kullanamadım ama :)

Tatlim selam oncelikle kullanma amacin ne ? Ben hormon dengeleyici olarak kullandim , prolaktin yaninhamile kalmayi zorlastiran birnhormon yuzunden , bu ot yumurtayi da kalitelestiriyor kistte yok ediyor , adetide duzene sokuyor , adet sancisinida aliyor kisacada kadina dair herseye iyi geliyor Masalll92 hahahahah kuzum ya guldurdun beni :) az yirtmadim kendimi bu otu arsstirin derdinize derman diye bak konusu bile acildi melegini_bekliyor

Artık testere dişli aslanpençesi duyunca aklıma doğrudan sen geliyorsun canım

Canım bende mikrop var , oyüzden kullanmak istiyorum.. adet ağrısına da iyi geliyorsa ne güzel.. ben karın ağrısından ölüyorum ya. Adetten 1 buçuk hafta öncesinden başlıyo ağrılarım.

konunun bilirkişisi olarak o zaman size sorayım... 2 ay önce prolaktinim 34 çıktı dostinex kullandım sonraki ay 10'a düştü ancak bu hormon çok kolay düşüp yükselebiliyormuş... günde 3 şişe maden suyu içerken 2 aydır içmiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama bu prolaktini sürekli kontrol mu ettirmek gerekli... dün adet oldum, malesef bu ay da olmadı eşimin değerleri normal benim de sadece prolaktin sorunum vardı ama yine olmadı testere dişli aslam pençesi kullanmayı düşünüyorum ama ne zaman başlamalı? günde 2 defa yemeklerden 1 saat sonra içip sonrasında bir şey yiyip içmemek gerekliymiş. siz nasıl uyguladınız? bir de bunu civan perçemi ve hayıt tohumu ile birlikte kullanan var. ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…