Erkek İnfertilitesi Testi mi değerlendirir misiniz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sadeceMelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
994
557
103
41
Kızlar merhaba.. Erkek fertilitesi hakkında hiç ama hiç fikrim yok. Sizden rica etsem eşimin testini yorumlar mısınız? Neyin ne olduğunu hiç anlayamadım. Hazırlık öncesi ve sonrası ne oluyor onu bile anlayamadım. Şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-02-15-17-58-145_com.whatsapp.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 167
Hazırlık öncesi değerler iyi görünüyor ama hazırlık sonrası ne onu bende anlamadım

Ben de hiç anlayamadım. İnternetten baktım bulamadım da.. Allah razı olsun cevap verdigin için.. Hangi değerler önemli? Morfoloji 4 çıkmış burdan baktıgim kadarıyla düşük gibi geldi ama hiç anlamıyorum

Hazırlık öncesi değerler iyi görünüyor ama hazırlık sonrası ne onu bende anlamadım

Ben de hiç anlayamadım. İnternetten baktım bulamadım da.. Allah razı olsun cevap verdigin için.. Hangi değerler önemli? Morfoloji 4 çıkmış burdan baktıgim kadarıyla düşük gibi geldi ama hiç anlamıyorum

Morfoloji ve hız gayet iyi sayı da ilk testte iyi ama ikinci testte düşmüş. Testi ne için yaptırdınız?

Morfoloji ve hız gayet iyi sayı da ilk testte iyi ama ikinci testte düşmüş. Testi ne için yaptırdınız?
Çok teşekkür ederim yorumun için.. Uzun süredir bebek istiyoruz ama olmuyor. Doktorum sperm testi istedi ama kendisine ancak yarın gidebileceğim. Testi de ilk kez yaptırdık iyi mi kötü mü bilemedim. Sayının kaç olması makbul?

Mlde 15 milyon olması lazım

canm sperm sayısı ileri hız ve morfoloji önemli diye biliyorum ama sizin sonuçta hazırlık öncesi ve hazırlık sonra yazdığından anlamadım aşılama falan yaptırdınız mı

canm sperm sayısı ileri hız ve morfoloji önemli diye biliyorum ama sizin sonuçta hazırlık öncesi ve hazırlık sonra yazdığından anlamadım aşılama falan yaptırdınız mı
İnternetten o kadar araştırdım ki ama hazırlık öncesi sonrası diye bisey göremedim bende.. Daha klomen aşamasındayız canım. Doktor bu testleri istedi. Amh düşüklüğü var bende.. Bir de sperm testine bakmak istedi sanırım. Ona göre tedavi önerecek tahminimce.. Hazırlık sonrası değerleri daha düşük onu dikkate alırsak sence hazırlık sonrası değerleri nasıl?

Hazırlık sonrası dediği muhtemelen spermler yıkandıktan sonraki değerlerdir. Sayı gayet iyi görünüyor.

Çok sağol canım cevabın için.. Doktora gittim bugün o da işlemden sonrası dedi ama işlemden kastı neydi anlayamadım yine..

Akşama randevu aldım. Ne diyeceğini yazarım sana da canım. Çok sağol Bi sen cevap yazdın valla..

Canım doktora gittim %4 sınırda bir değer dedi. Altı olsa faklı konuşurduk ama şimdilik takviye edici vercem dedi ve vitamin kompleksi bir ürün verdi. Onu kullansın dedi.

Sayı için bişey dedi mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…