- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Hazırlık öncesi değerler iyi görünüyor ama hazırlık sonrası ne onu bende anlamadım
Morfoloji ve hız gayet iyi sayı da ilk testte iyi ama ikinci testte düşmüş. Testi ne için yaptırdınız?Ben de hiç anlayamadım. İnternetten baktım bulamadım da.. Allah razı olsun cevap verdigin için.. Hangi değerler önemli? Morfoloji 4 çıkmış burdan baktıgim kadarıyla düşük gibi geldi ama hiç anlamıyorum
Çok teşekkür ederim yorumun için.. Uzun süredir bebek istiyoruz ama olmuyor. Doktorum sperm testi istedi ama kendisine ancak yarın gidebileceğim. Testi de ilk kez yaptırdık iyi mi kötü mü bilemedim. Sayının kaç olması makbul?Morfoloji ve hız gayet iyi sayı da ilk testte iyi ama ikinci testte düşmüş. Testi ne için yaptırdınız?
Mlde 15 milyon olması lazımÇok teşekkür ederim yorumun için.. Uzun süredir bebek istiyoruz ama olmuyor. Doktorum sperm testi istedi ama kendisine ancak yarın gidebileceğim. Testi de ilk kez yaptırdık iyi mi kötü mü bilemedim. Sayının kaç olması makbul?
O zaman alttaki değer de çok kötü değil yanlış mı düşünüyorum?Mlde 15 milyon olması lazım
Bence değil ama doktor ne diyecek merak ettimO zaman alttaki değer de çok kötü değil yanlış mı düşünüyorum?
Akşama randevu aldım. Ne diyeceğini yazarım sana da canım. Çok sağol Bi sen cevap yazdın valla..Bence değil ama doktor ne diyecek merak ettim
İnternetten o kadar araştırdım ki ama hazırlık öncesi sonrası diye bisey göremedim bende.. Daha klomen aşamasındayız canım. Doktor bu testleri istedi. Amh düşüklüğü var bende.. Bir de sperm testine bakmak istedi sanırım. Ona göre tedavi önerecek tahminimce.. Hazırlık sonrası değerleri daha düşük onu dikkate alırsak sence hazırlık sonrası değerleri nasıl?canm sperm sayısı ileri hız ve morfoloji önemli diye biliyorum ama sizin sonuçta hazırlık öncesi ve hazırlık sonra yazdığından anlamadım aşılama falan yaptırdınız mı
Hazırlık sonrası dediği muhtemelen spermler yıkandıktan sonraki değerlerdir. Sayı gayet iyi görünüyor.
Akşama randevu aldım. Ne diyeceğini yazarım sana da canım. Çok sağol Bi sen cevap yazdın valla..
Sayı için bişey dedi mi peki?Çok sağol canım cevabın için.. Doktora gittim bugün o da işlemden sonrası dedi ama işlemden kastı neydi anlayamadım yine..
Canım doktora gittim %4 sınırda bir değer dedi. Altı olsa faklı konuşurduk ama şimdilik takviye edici vercem dedi ve vitamin kompleksi bir ürün verdi. Onu kullansın dedi.
Sayı için iyi dedi canım. Sorun yokmuş onlarda.. Sadece morfoloji düşük dedi. Yeni çıkan Bi takviye varmış onu verdi. İlişkiye kadar iki doz ilişkiden sonra tek doz olarak onu kullanicakSayı için bişey dedi mi peki?
İlaç ismi ne canımSayı için iyi dedi canım. Sorun yokmuş onlarda.. Sadece morfoloji düşük dedi. Yeni çıkan Bi takviye varmış onu verdi. İlişkiye kadar iki doz ilişkiden sonra tek doz olarak onu kullanicak
İlaç değil de vitamin kompleksi verdi tatlım. Burdan yazarsam reklam olur mu bilemedim istersen özelden yazabilirim sana..İlaç ismi ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?