- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
O kadar cok tek cizik gördüm ki Heves felan kalmadiBen adetime 10 gün vardı hamile olduğumu öğrendiğimde nasıl duruyorsun bana da herkes adeti bekle dedi bekleyemedim :)
Bende o kadar çok gördüm ki inan anlatamam canım tam iki kere çift çizgi gördüm sonu acı bitti :/ şimdi 35.haftamdayım hiç ummadığım anda geldi mucizem Rabbim sana da bütün isteyenlere de nasip etsin inşallahO kadar cok tek cizik gördüm ki Heves felan kalmadi
Ooo sen baya büyütmüşsün göbüşü masallah Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah canim ne bileyim hani umutlanamiyoda insanBende o kadar çok gördüm ki inan anlatamam canım tam iki kere çift çizgi gördüm sonu acı bitti :/ şimdi 35.haftamdayım hiç ummadığım anda geldi mucizem Rabbim sana da bütün isteyenlere de nasip etsin inşallah
10 gun kala idrar testinde mi ogrendiniz :)) ona gore bende yapcam. Heyecanlandim suan :)Ben adetime 10 gün vardı hamile olduğumu öğrendiğimde nasıl duruyorsun bana da herkes adeti bekle dedi bekleyemedim :)
Yap haber ver sabah ilk idrarla yap :) sat neydi canimBenimde bat 5 nisandı test aldırdım eşime yarın yapacağım bakalım :)
8 marttı canm 1 haftadır kahberengi lekelenmem oluuor bakalım kötü bişi olmaz inş sonucu 2 düşük varYap haber ver sabah ilk idrarla yap :) sat neydi canim
Çok erken öğrenen de var geç öğrenen de açıkcası arkadaşım 10 gün gecikme ile öğrendibu testler ne kadar güvenli acep:)
evet baya değişkenlik gösteriyormuş zaman zaman canım.Çok erken öğrenen de var geç öğrenen de açıkcası arkadaşım 10 gün gecikme ile öğrendi
Belki markası belki bünye bilmiyorum canım bakalım hayırlısı ☺evet baya değişkenlik gösteriyormuş zaman zaman canım.
Kizlar sat 11 mart beklenen bat 6 nisandi fakat olmadim olucak gibi oldum ama olmadim tam oldum bu sefer dedim ama olmadim test yapicam ama ne zaman yapayim tecrubeli hanimlaar
Bende hamile kalmak istedim o ay günüm geldi hatta 1 gün geçti sonra yaptim bnce bekle ve umutlanma cok ozmn en azindan hazırlıklı oluyosunKizlar sat 11 mart beklenen bat 6 nisandi fakat olmadim olucak gibi oldum ama olmadim tam oldum bu sefer dedim ama olmadim test yapicam ama ne zaman yapayim tecrubeli hanimlaar
Bugun test yapsana merak ettm seni :)Sagolun kizlar bekliyorum bende :)
Canom bugün yapmayı düsünmüyorum cunki daha 1 gun gecti ama 3 gündür sanki regl olucak gibiyim islaklik hissediyorumama ara ara oluyor amaaan bilemedimBugun test yapsana merak ettm seni :)
Sat ını bekle bence üstünden bir ay geçsin bir hafta sonra yapCanim b
Canom bugün yapmayı düsünmüyorum cunki daha 1 gun gecti ama 3 gündür sanki regl olucak gibiyim islaklik hissediyorumama ara ara oluyor amaaan bilemedim
Aynen canim oyle yapiyim dime mantikli geldiSat ını bekle bence üstünden bir ay geçsin bir hafta sonra yap
canim adet gününü gecmis daha ne bekliyosun ki 4-5 gün kala bile sonuc alabiliyorsun!Kizlar sat 11 mart beklenen bat 6 nisandi fakat olmadim olucak gibi oldum ama olmadim tam oldum bu sefer dedim ama olmadim test yapicam ama ne zaman yapayim tecrubeli hanimlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?