Testi ne zaman yapmalıyım

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
31
Kizlar sat 11 mart beklenen bat 6 nisandi fakat olmadim olucak gibi oldum ama olmadim tam oldum bu sefer dedim ama olmadim test yapicam ama ne zaman yapayim tecrubeli hanimlaar

Ben adetime 10 gün vardı hamile olduğumu öğrendiğimde nasıl duruyorsun bana da herkes adeti bekle dedi bekleyemedim :)

O kadar cok tek cizik gördüm ki Heves felan kalmadi
Bende o kadar çok gördüm ki inan anlatamam canım tam iki kere çift çizgi gördüm sonu acı bitti :/ şimdi 35.haftamdayım hiç ummadığım anda geldi mucizem Rabbim sana da bütün isteyenlere de nasip etsin inşallah

Ooo sen baya büyütmüşsün göbüşü masallah Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah canim ne bileyim hani umutlanamiyoda insan

Benimde bat 5 nisandı test aldırdım eşime yarın yapacağım bakalım :)

Kizlar sat 11 mart beklenen bat 6 nisandi fakat olmadim olucak gibi oldum ama olmadim tam oldum bu sefer dedim ama olmadim test yapicam ama ne zaman yapayim tecrubeli hanimlaar
Bende hamile kalmak istedim o ay günüm geldi hatta 1 gün geçti sonra yaptim bnce bekle ve umutlanma cok ozmn en azindan hazırlıklı oluyosun

canim adet gününü gecmis daha ne bekliyosun ki 4-5 gün kala bile sonuc alabiliyorsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…