Testi ne zaman yapmalıyım

Ooo sen baya büyütmüşsün göbüşü masallah Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah canim ne bileyim hani umutlanamiyoda insan
Hiç ummadığın anda Rabbim nasip eder umutsuzluğa kapılma ben de ağlıyordum bitti artık olmayacak şimdi ki bebeğim de de hep tedaviler iğneler hep bi tehlike vardı 17.haftamıza kadar sahiplenemedim bile yavrumu hep acı ile bekledim Rabbim isterse oluyor bol bol dua edelim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben ikisinde de adet olmam gereken gün öğrenmiştim. Adetim dakik olduğu için, ilkinde o gün test yapamadım ama ertesi gün yaptığımda pozitifti daha doğrusu. Şimdikini de daha adet olmadım ya herhalde aksayacak düşüncesiyle öylesine test yaptığımda öğrenmiştim. :)) yani beklemeden yapın, negatif çıkar da bir türlü adet olmazsanız tekrar yapacaksınız nasılsa, beklemeyin boşa.

Hayir bekliyoruz yavrus :)
Ben bebek için uğraştığım zamanlar, bir de psikolojik olarak gecikme yaşıyordum.. Bu da yıpratıyor insanı acaba hamile miyim değil miyim... O nedenle fazla beklemeden test yapıyordum ki, hamile değilsem beklentiye girmeden bünye, sökülsün diye.. Çünkü adet düzensizliği ile ovulasyonun kayma durumu oluyor.

bende gayet rahatım kuzu düşünmekde istemiyorum aslında umutlanmak istemiyorum bakalım çarşambaya kadar bekleyeceğim ne olacak belki geç olurum ne bileyim rahim filminden sonra düzen değişir mi ki ?
Valla hic bilmiyorum ki yavrum bi konu ac sor illa bilen birileri vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…