- Konu Sahibi gulayse6378
-
tamamda 4-5 gün kala bile belli oluyor sende hatta bati gecmis neyini bekliyosun kiCanim b
Canom bugün yapmayı düsünmüyorum cunki daha 1 gun gecti ama 3 gündür sanki regl olucak gibiyim islaklik hissediyorumama ara ara oluyor amaaan bilemedim
Vallahi öyle öğrendim Rabbim gönlünde olanı nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :)10 gun kala idrar testinde mi ogrendiniz :)) ona gore bende yapcam. Heyecanlandim suan :)
kuzu naber nasıl gidiyor beklemeler :)Sagolun kizlar bekliyorum bende :)
Hiç ummadığın anda Rabbim nasip eder umutsuzluğa kapılma ben de ağlıyordum bitti artık olmayacak şimdi ki bebeğim de de hep tedaviler iğneler hep bi tehlike vardı 17.haftamıza kadar sahiplenemedim bile yavrumu hep acı ile bekledim Rabbim isterse oluyor bol bol dua edelim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahOoo sen baya büyütmüşsün göbüşü masallah Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah canim ne bileyim hani umutlanamiyoda insan
ay napsak ki ya alsak yapsak mı ama umudum yok benim ya en geç pazara olurum benBekleyis yavru
Hayir bekliyoruz yavrus :)ay napsak ki ya alsak yapsak mı ama umudum yok benim ya en geç pazara olurum ben
Insallah cnm benim ikinci icin ugrasiyoruz Allah nasip ederseVallahi öyle öğrendim Rabbim gönlünde olanı nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Yap hemen canım.ama sabah ilk idrarinla yap.Kizlar sat 11 mart beklenen bat 6 nisandi fakat olmadim olucak gibi oldum ama olmadim tam oldum bu sefer dedim ama olmadim test yapicam ama ne zaman yapayim tecrubeli hanimlaar
Ben bebek için uğraştığım zamanlar, bir de psikolojik olarak gecikme yaşıyordum.. Bu da yıpratıyor insanı acaba hamile miyim değil miyim... O nedenle fazla beklemeden test yapıyordum ki, hamile değilsem beklentiye girmeden bünye, sökülsün diye.. Çünkü adet düzensizliği ile ovulasyonun kayma durumu oluyor.Hayir bekliyoruz yavrus :)
tamma kuzu bekliyoruz :) yapmak yok meraktan çatlasak da doğurana kadar yapmak yoooookkkkkHayir bekliyoruz yavrus :)
Bende ne ara var ne sızıtamma kuzu bekliyoruz :) yapmak yok meraktan çatlasak da doğurana kadar yapmak yoooookkkkk
bende gayet rahatım kuzu düşünmekde istemiyorum aslında umutlanmak istemiyorum bakalım çarşambaya kadar bekleyeceğim ne olacak belki geç olurum ne bileyim rahim filminden sonra düzen değişir mi ki ?Bende ne ara var ne sızı
Valla hic bilmiyorum ki yavrum bi konu ac sor illa bilen birileri vardirbende gayet rahatım kuzu düşünmekde istemiyorum aslında umutlanmak istemiyorum bakalım çarşambaya kadar bekleyeceğim ne olacak belki geç olurum ne bileyim rahim filminden sonra düzen değişir mi ki ?
öyle yaptım bakam kuzu ne çıkacak umutlanmak da istemiyorum ya hakkımızda hayırlısı artıkValla hic bilmiyorum ki yavrum bi konu ac sor illa bilen birileri vardir
Umutlanmak istemiyorsanız niye test yapmıyorsunuz?öyle yaptım bakam kuzu ne çıkacak umutlanmak da istemiyorum ya hakkımızda hayırlısı artık
tatlım yaşanmışlıklar bazen insanı engelliyor daha bir günümüz gecikti ki bu normalde olabilir kendimizi kaptırmadan beklemek istiyoruz bilmem anlatabildim mi?Umutlanmak istemiyorsanız niye test yapmıyorsunuz?
Bisey biliyoruz ki yapmiyoruzUmutlanmak istemiyorsanız niye test yapmıyorsunuz?
Cok güzel anlattin yavrummmtatlım yaşanmışlıklar bazen insanı engelliyor daha bir günümüz gecikti ki bu normalde olabilir kendimizi kaptırmadan beklemek istiyoruz bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?