- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi gulayse6378
-
yani böyle hesap sorar gibi yazmalarına anlam veremiyorum kuzum sanki herşeyi birtek onlar biliyor bizde biliriz test yapmasınıda işte :)Cok güzel anlattin yavrummm
Yorum yapmak icin yorum yapiyolar iste neyse ki halimizi anlayanlar var :)yani böyle hesap sorar gibi yazmalarına anlam veremiyorum kuzum sanki herşeyi birtek onlar biliyor bizde biliriz test yapmasınıda işte :)
aynen kuzumYorum yapmak icin yorum yapiyolar iste neyse ki halimizi anlayanlar var :)
bekleme kararı aldık canım bakalım hakkımızda hayırlısı :)Aynen öyle idrar testinde hemen çıkması çok normal değil zaten neden kendinizi üzesiniz ki bekleyin bence de
Evet kuzu bizi anliyosun dimi :)Aynen öyle idrar testinde hemen çıkması çok normal değil zaten neden kendinizi üzesiniz ki bekleyin bence de
Hemde çok iyi anlıyorum beta düşük gelse stres kese stres kalp atışı stres insan merak ediyor ama her güzel işin başı sabır İnan bana ☺Evet kuzu bizi anliyosun dimi :)
Ben de çok yaşadım da ondan diyorum, umutlanmak istemiyorum derken sanki umutlanıyormuş gibi geldi, bir an önce rahatlamanız ve biraz da kendi merakımı da gidermek için şeettim :) açıkcasıCok güzel anlattin yavrummm
Sen ne zaman test yapmistin peki belirtilerin nelerdi :)Ya vallahi meraktan, anlamadığımı düşünmüşsünüz de aksine çok iyi anlıyorum ben, kendim için de çok sabırsızdım zaten, burda yüz ifadelerimiz ses tonumuz yok, sözcükler de yanlış anlaşılabilir oluyor bazen, özür.. Yoksa kararınıza saygım sonsuz.
Sen ne zaman test yapmistin peki belirtilerin nelerdi :)[/QUOTE
Battan 1gün sonra
Anladim canim bende 3 gün regl olucak gibi oldum ama suan biseyim göguslerim hep hassaslasirdi 1 hafta onceden bu ay gayet normal bilemedimBata yakın arada yumurtalık ağrı mı desem batma mı öyle anlık acıyordu.. Bata bir gün kala acayip gazım oldu ama başka bi adet belirtisi olmadı, bat günü adet olacak gibi oldum. Battan bir iki gün sonra da karnım geriliyordu sanki göğsümde de hassasiyet vardı.
Hayırlısı artık :)Anladim canim bende 3 gün regl olucak gibi oldum ama suan biseyim göguslerim hep hassaslasirdi 1 hafta onceden bu ay gayet normal bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?