Testi ne zaman yapmalıyım

kızlar siz bekleme kararı almışsınız ama ben sizden çok merak ettim hatta ben adet günümde ovülasyon testini yapmıştım anında ikinci belirdi kopkoyu şekilde ve esonraki gün emin oldum elinizde varsa denemeye değer

Ya vallahi meraktan, anlamadığımı düşünmüşsünüz de aksine çok iyi anlıyorum ben, kendim için de çok sabırsızdım zaten, burda yüz ifadelerimiz ses tonumuz yok, sözcükler de yanlış anlaşılabilir oluyor bazen, özür.. Yoksa kararınıza saygım sonsuz.

Sen ne zaman test yapmistin peki belirtilerin nelerdi :)

Dolayısıyla pek bi belirtim de yoktu. Bi de ilk gebelik olduğu için anlamadım olduysa bile.. Yaklaşık 10 gün önce de 2. Gebeliğim düşükle sonuçlandı. Bunda baya hissettim, deneyim herhalde..

Bata yakın arada yumurtalık ağrı mı desem batma mı öyle anlık acıyordu.. Bata bir gün kala acayip gazım oldu ama başka bi adet belirtisi olmadı, bat günü adet olacak gibi oldum. Battan bir iki gün sonra da karnım geriliyordu sanki göğsümde de hassasiyet vardı.

Anladim canim bende 3 gün regl olucak gibi oldum ama suan biseyim göguslerim hep hassaslasirdi 1 hafta onceden bu ay gayet normal bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…