Testi yorumlar mısınız ❤️

mesirmacunu

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
4.022
6.793
88
Kızlar selam filtreli olarak ekliyorum c ile t arasında işaretlediğim yerde ince bi çizgi var regle 3 gün kala yaptım böyle bir çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Eklentiler

• IMG_20230622_103416.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 171
Ben göremedim ya, yani en altta nokta var ama ona çizgi denir mi bilmiyorum

Merhaba kızlar hazır açılmış konu varken tekrar açmak istemedim. 14 haziran ovulasyon pik günüm deli gibi test yapma arzusu ile baş edemiyorum bugün ilk idrarla olmasa da freeyl marka test yaptım sonucu ekliyorum yorumlarsanız sevinirim bu markadan sonuç alan varmı pozitif olarak..

Kızlar selam filtreli olarak ekliyorum c ile t arasında işaretlediğim yerde ince bi çizgi var regle 3 gün kala yaptım böyle bir çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Canım ben çok ince bi çizgi gördüm ama kuruma da olabilir. testini 2 gün sonra tekrarla istersen

Teşekkür ederim inşallah doğrudur bakalım test yapmaya devam çizgi koyulaşırsa ikna olucam sanırım ,dilerim sende çift çizgiler görürsün bu ay . Hadi sende yap test@Sinyorita❤

Kızlar akşam üstü testi tekrarladım ve çıkan sonuç ama hala endişem var prodoktor test yalancı pozitif veriyormuş ne kadar doğru tecrübe eden varsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_20230623_234621.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…