- 13 Haziran 2023
- 78
- 31
- 3
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
Canım bende 3 aydır deniyorum iki kere bu testten kullandım bildiğin baya tek çizgi hiç boyle görmedim umarım hamilesindirKızlar akşam üstü testi tekrarladım ve çıkan sonuç ama hala endişem var prodoktor test yalancı pozitif veriyormuş ne kadar doğru tecrübe eden varsa sevinirim
YaaaCanım bende 3 aydır deniyorum iki kere bu testten kullandım bildiğin baya tek çizgi hiç boyle görmedim umarım hamilesindir
Aynen canım bencede tekrarla yaz buraya da güzel haberleriniYaaainşallah doğrudur canım sabah ilk idrarla tekrar yapıcam dilerim sende kısa zamanda çift çizgi görürsün ❤
Aynen canım bencede tekrarla yaz buraya da güzel haberleriniRabbim isteyen herkese versin inşallah kucağını boş birakmasin amin canım
Amiiin canım Rabbim nasip etsin tez zamandaAminnn kuzum benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda güzel haberler alalım inşallah
Hala yapmadım korkuyorum galibaCanım test yaptın mı sende.
Kızlar akşam üstü testi tekrarladım ve çıkan sonuç ama hala endişem var prodoktor test yalancı pozitif veriyormuş ne kadar doğru tecrübe eden varsa sevinirim 2 farklı test dene istersen için rahat eder ve bu yaptığın daha koyu sanki
Bu ne ya varmı yokmu stresten öldüm dirildim2 farklı test dene istersen için rahat eder. Ve bu yaptığın öncekine nazaran daha koyu sanki
Var canım ama çok yeni değerin 50 falan çıkar biraz bekle sonra kan verBu ne ya varmı yokmu stresten öldüm dirildimfarklı marka aldım kafamda deli sorular güvenimde yok bu testlere.
İnşallah kuzum çok istiyorum uykularım kaçıyor rüyalarımda testler yapıyorum bir kaybım var geçen yılVar canım ama çok yeni değerin 50 falan çıkar biraz bekle sonra kan ver
Gönlünü ferah tut canım benimİnşallah kuzum çok istiyorum uykularım kaçıyor rüyalarımda testler yapıyorum bir kaybım var geçen yılhâlâ acısı içimde tek dileğim doğru çıkması testlerin
Var bence canım hayırlı olsuunBu ne ya varmı yokmu stresten öldüm dirildimfarklı marka aldım kafamda deli sorular güvenimde yok bu testlere.
Tekrarladım bonusum malesef negatifmesirmacunu adını görünce merak ettim testi tekrarladın mı?
Tekrarladım bonusum malesef negatif
İnşallah bonusum Rabbim bekleyenlere hayırlısıyla nasip etsinBi sonrakinde olur inşallah canım Allah gönlüne göre versin biliyorum kolay değil beklemek ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?