• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim pozitif :( korkuyorum

Testim pozitif çıktı kızlar çok korkuyorum öksürük vardı sadece bugün belli oldu sonuç ailem kronik hasta başka eve gönderdik anne babamı ablamla ben çıktık pozitif ya onlara boşe olursa bize ne olacak onuda bilmiyorum panik halindeyim
Cok gecmis olsun. Lutfen ailenize test yapilmasini talep edin. Saglikli beslenmeye ozen gösterin. Odanizi bol bol havalandirmayi ihmal etmeyin.

Caniniz istemese de besleyici birşeyler yiyin.Et,sut,yumurta,sogan,sarimsak,sularda sirke -limon,vb.Nadir yoklayan ateş öksürük olabilir.Normal.Benim şahit olduğum hastalik donemi iyi beslenen kolay atlatiyor.Allah tum hastalara içinde de sizlere şifa versin...
Yok tamamen bırakmadim vitamin aliyorum sirkeli su sarimsaklı yoğurt felan tüketiyorum

Ya sormayın beni tedirgin etti .Peki geniz yanmanız çok sürdümü
Başlarda oldu hatırlamıyorum ne kadar sürdüğünü, biz Nisan ayının sonunda kaptık sadece ilk zamanlar çok kötüydüm onu hatırlıyorum

Korkmayın bemim çevremde de yaşlılar kemoterapi görenler kronik rahatsızlığı olanlar atlattılar stres bağışıklığı düşürüyor kendinize iyi bakın bol sıvı tüketin iştahsız hissetseniz bile yemek yemeye c vitamini almaya çalışın hepiniz çabucak iyileşirsiniz inşallah 🌻

Korkmayın bemim çevremde de yaşlılar kemoterapi görenler kronik rahatsızlığı olanlar atlattılar stres bağışıklığı düşürüyor kendinize iyi bakın bol sıvı tüketin iştahsız hissetseniz bile yemek yemeye c vitamini almaya çalışın hepiniz çabucak iyileşirsiniz inşallah 🌻
İnsallah tesekkürler

Ben de pozitifim, çarşambadan beri karantinadayım. Sanki ben virüse bulaşmış gibiyim, ciddi bir durumum yok. Başlayamayan grip gibi, yüksek ateş hariç tüm belirtiler mevcut. C vitaminine abandım. Verdikleri ilacı kullanmıyorum baş edilemeyecek rahatsızlıklarım olmadığı için. Balkonda bol güneş ve temiz hava alıp Çiğdem çitliyorum. Evdekiler şükür negatif çıktı. Sakin olun, kendinizi iyi takip edin, dinlenin ve biraz kafa dinlemenin tadını çıkarın. Çok geçmiş olsun.
Evdekilere gecmemis mi yani

Benim de eşim pozitif çıktı ve test yapılana kadar aynı yatakta yatmamıza rağmen bana bulaşmadı. Yani ailenize bulaşmamış olabilir. 4 aylık Bi bebeğimiz var onunla da sürekli ilgileniyodu. Ben de bebeğim için çok korkuyorum. Başka yere gitme durumu da yok evde odasını ayırıp izole ettik sadece. Artık ilk zamanlardaki kadar ağır geçmediğini düşünüyorum ben. Gripten Bi tık daha ağır seyrediyor. Tabi başka Bi hastalığınız yoksa.
Cok sukur bebeğe gecmedi yani sevindim

Kızlar ablamın öksürüğü çok arttı bunun içi 112 yi aramalımıyımnormal mi bu durum

Back
X