• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim pozitif :( korkuyorum

Tesekkuler hanımlar.

Boşa panik yaptırmayın beni ya. Nefes darlığı ile ilgili hiçbir şikayeti olmadı. Sadece ateş ve halsizlik vardı. Şu anda belirtisi bile yok. Neden yatirdiklarini biz de anlamadık.
Bize de hastaneye gelin demişlerdi biz evde tedavi olmak istemiştik. Belirtileri hafif olan kuzenimi bile hastaneye yatırmışlardı, 16 yaşında ve maşallah çok sağlıklı biri, korkmayın İnşallah.

Çok geçmiş olsun. Bende de 1 haftadır ani gelen bir öksürük oluyor , 10 dk falan sürüp kendilğinden kayboluyor. Gıcık tutması gibi. Ve gece yatmadan , sabah kalktığımda sanki grip olacakmışımda olamıyormuşum gibi sesim değişik oluyor. Acaba bunlar corona belirtileri midir ? Bilgisi olan var mı ?

Tamam ama bize hala gelen bir sağlik ekibi olmadı neden gelmiyorlar
Vaka sayısı nedeniyle yoğunluk var demişlerdi bana gelirler mutlaka siz bulunduğunuz ilçe sağlık müdürlüğünu arayın. Ben pozitif olduğumun ikinci günü hemen geldiler aileme de test yapıldı.

Tesekkuler hanımlar.

Boşa panik yaptırmayın beni ya. Nefes darlığı ile ilgili hiçbir şikayeti olmadı. Sadece ateş ve halsizlik vardı. Şu anda belirtisi bile yok. Neden yatirdiklarini biz de anlamadık.

Yatirmalari normal geldi bana. Risk grubunda diyosun degerleri iyi diildi diosun ve ateş varmis. Kötüye gidenler çat diye gidiyor o noktadan aşağı oyle beklemezken, disardan sadece hafif bi öksürük olmasina ragmen ciğer bir hafta içinde çökebilio. Şanslisiniz ki yer var yatmış. Benim coronadan kaybettigim iki yakinimda da ayni tablo oldu ilk hafta evdelerdi sadece eklem agrim var diolardi. Ciger filmleri normaldi. Ertesi hafta ateş yukseldi ve hafif öksürük eklendi. Hastaneye yattilar. Aniden ciger çöküp entube oldular. Kan degerleri hızla düştü ve kalpleri durdu. Yani bence normal grip gibi asla değil. Paniklemeyin tabi ki cogunluk atlatiyor zaten ama hafife de almamak lazim o yuzden diyorum.

Selam ben astim hastasiyim ve suan pozitifim sadece nezle olmuşum gibi geciriyorum herkesin bünyesiyle alakali eger korkarsan agir gecer korku insanin bagisikligini düsürür suan hastalanali 10.günüm ve sadece ömsürük kaldi cok sukur hafif gecirdim ve bana bulastiran kisi iyi ve kendisi 60 yasinds seker koah ve astim hastasi biri ve suan iyi yani korkmayin erken teshis hayat kurtariyor
Selam canm oo hemde ne korktum bugün daha sakinim öksürukte bitti benim bi sanki nefeste almada bi tuhaf oluyorum oda pskolojik muhtemelen evet haklisiniz bugünde ilaclarimiza başladik rabbim hepimize şifa versin

Geçmiş olsun canım belirtilerin hafif galiba. Ailen ile en son bugün mü görüştünüz?
İnşallah bulamamıştır. Korkma bulaşmamış da olabilir, biz hepimiz pozitif olmamıza rağmen anneme bulamamıştı. Ki o sıralar sürekli annemle beraberdik.
Moralini de yüksek tut İnşallah.. Allah şifa versin
Sağol canım dün test sonucu 6 da belli olur olmaz onlari evden yolladik insallah bulaşmamıştır canm sende nasıl geçti belirtiler ?amin hepimize

Sağol canım dün test sonucu 6 da belli olur olmaz onlari evden yolladik insallah bulaşmamıştır canm sende nasıl geçti belirtiler ?amin hepimize
Benim ilk günlerde çok ağırdı sonra yavaş yavaş azaldı. Herşeyin şiddetlisini yaşadım. Baş ağrısı, şiddetli eklem ağrıları, boğaz ağrısı halsizlik hepsini 2 3 gün çok kötü yaşadım. 1 haftaya kadar azaldı ama 20 gün falan sürdü belirtiler, tad kaybı en son geçti

Benim ilk günlerde çok ağırdı sonra yavaş yavaş azaldı. Herşeyin şiddetlisini yaşadım. Baş ağrısı, şiddetli eklem ağrıları, boğaz ağrısı halsizlik hepsini 2 3 gün çok kötü yaşadım. 1 haftaya kadar azaldı ama 20 gün falan sürdü belirtiler, tad kaybı en son geçti
Bende de bugün bi geniz yanması cikti ama coronada hiç duymamiştim

C, D ve Çinko içeren efervesan tabletlerden alın mutlaka doktorlar da öneriyor.

Limonlu su, soğan, sarımsak, et, kuruyemiș yemeye çalışın.

Benim öksürükle başladida peki nezaman geçti ya demin bi arkadaş aradi beni korkuttu diyoki bana nefesin daralirsa hemen ara 112 yi aninda kalp duruyomuş delimi ne beni korkuttu
Yok yaa ne hemen kalp durması manyak mı ne.
Benim geniz burun yanması ile başladı sonra hafif hafif öksürük oldu gıcıklanma gibi. Sonra kemiklerim sızladı ama çok ağır olmadı. Ablamın daha ağır oldu kemik sızlaması. Sonra tat koku gitti. Halsizlik devam etti. Çok büyük şeyler olmadı şükür bende ve ailemde. Korkmayın bu kadar fazla olumsuz düşünüp kötüyü çağırmayın. Nefesiniz daralırsa 112 yi ararsınız. Ama öyle aniden kalp durması falan hiç duymadım sanmıyorum da

Benim öksürükle başladida peki nezaman geçti ya demin bi arkadaş aradi beni korkuttu diyoki bana nefesin daralirsa hemen ara 112 yi aninda kalp duruyomuş delimi ne beni korkuttu
Oha yani.
Benim eşimin nefesi baya daraldı kötü oldu ama kalbi falan durmadı elhamdülillah. Arkadaşınız da covid olan birine böyle söylenir mi Allah aşkına 🙄

Yok yaa ne hemen kalp durması manyak mı ne.
Benim geniz burun yanması ile başladı sonra hafif hafif öksürük oldu gıcıklanma gibi. Sonra kemiklerim sızladı ama çok ağır olmadı. Ablamın daha ağır oldu kemik sızlaması. Sonra tat koku gitti. Halsizlik devam etti. Çok büyük şeyler olmadı şükür bende ve ailemde. Korkmayın bu kadar fazla olumsuz düşünüp kötüyü çağırmayın. Nefesiniz daralırsa 112 yi ararsınız. Ama öyle aniden kalp durması falan hiç duymadım sanmıyorum da
Anladım tamam canım bide siizn kaç gün sürdü

Caniniz istemese de besleyici birşeyler yiyin.Et,sut,yumurta,sogan,sarimsak,sularda sirke -limon,vb.Nadir yoklayan ateş öksürük olabilir.Normal.Benim şahit olduğum hastalik donemi iyi beslenen kolay atlatiyor.Allah tum hastalara içinde de sizlere şifa versin...

Merhaba kızlar ovulasyon testim bakabilirmisiniz
16011230202537944254379789777155.webp

Back
X