• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim pozitif :( korkuyorum

sadece uyudumu 21 gün...of çok zor bir süreç sizin için ....ne şanslısınız ki taburcu olmuş kurtulmus
Bazen uyanığa yakın bir hale getiriyorlardi doktorlar birkaç deneme için. Ama babam onları hatırlamıyor. Genel olarak uyudu ve entübe edildi. 16 kg vermiş yattığı yerde 🤷‍♀️ toparladı ama çok şükür

Ben de pozitifim, çarşambadan beri karantinadayım. Sanki ben virüse bulaşmış gibiyim, ciddi bir durumum yok. Başlayamayan grip gibi, yüksek ateş hariç tüm belirtiler mevcut. C vitaminine abandım. Verdikleri ilacı kullanmıyorum baş edilemeyecek rahatsızlıklarım olmadığı için. Balkonda bol güneş ve temiz hava alıp Çiğdem çitliyorum. Evdekiler şükür negatif çıktı. Sakin olun, kendinizi iyi takip edin, dinlenin ve biraz kafa dinlemenin tadını çıkarın. Çok geçmiş olsun.

Benim de eşim pozitif çıktı ve test yapılana kadar aynı yatakta yatmamıza rağmen bana bulaşmadı. Yani ailenize bulaşmamış olabilir. 4 aylık Bi bebeğimiz var onunla da sürekli ilgileniyodu. Ben de bebeğim için çok korkuyorum. Başka yere gitme durumu da yok evde odasını ayırıp izole ettik sadece. Artık ilk zamanlardaki kadar ağır geçmediğini düşünüyorum ben. Gripten Bi tık daha ağır seyrediyor. Tabi başka Bi hastalığınız yoksa.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun adınıza Allah şifa versin Rabbim yardımcınız olsun umarım en kolay şekilde atlatırsınız benimde akrabalarımdan korana olanlar oldu ayakta atlattılar hiç korkunuz olmasın

Eşim pozitif, üstelik değerleri kötü, tansiyon hastası, direkt yatırdılar hastaneye. Ben bu kadar panik olmadım. Rahat olun yahu.

Ben oldum şu an senin yerine :) kan değerlerinin kötü olması çok kritik bisey aslında solunum hızla kötülesebilir. Umarim entube olmadan çıkar haber ver bari :KK19:

Cok gecmis olsun.
Hastalik oncesi uyuyor muydunuz mesafeye falan cunku bakıyorum insanlar artik hicbir sey yok gbi bulusuyor geziyor merak ettim

Ben oldum şu an senin yerine :) kan değerlerinin kötü olması çok kritik bisey aslında solunum hızla kötülesebilir. Umarim entube olmadan çıkar haber ver bari :KK19:
Geçmiş olsun captain🖐🏻
Tesekkuler hanımlar.

Boşa panik yaptırmayın beni ya. Nefes darlığı ile ilgili hiçbir şikayeti olmadı. Sadece ateş ve halsizlik vardı. Şu anda belirtisi bile yok. Neden yatirdiklarini biz de anlamadık.

Lütfen sakin olun. Siz korkup panikledikce, birseyiniz olmasa bile psikolojik olarak, sizde olmayan belirtiler varmış gibi hissedersiniz.

Önce hiç birşey olmayacak diyin. Gençsiniz ve nasıl gribi atlatıyorsanız bunuda atlatacaksınız.
Evde kalmanın positiv yanlarina odaklanın ve normalde evde yapamadıklarınizı yapın, mesela kitap okumak film seyretmek gibi.

Not: Bende koronayı atlatanlardanım. Çok şükür grip gibi atlattım. Ateş ve öksürük yoktu bende.

Lütfen sakin olun. Siz korkup panikledikce, birseyiniz olmasa bile psikolojik olarak, sizde olmayan belirtiler varmış gibi hissedersiniz.

Önce hiç birşey olmayacak diyin. Gençsiniz ve nasıl gribi atlatıyorsanız bunuda atlatacaksınız.
Evde kalmanın positiv yanlarina odaklanın ve normalde evde yapamadıklarınizı yapın, mesela kitap okumak film seyretmek gibi.

Not: Bende koronayı atlatanlardanım. Çok şükür grip gibi atlattım. Ateş ve öksürük yoktu bende.
Sizde ney vardı peki

Tesekkuler hanımlar.

Boşa panik yaptırmayın beni ya. Nefes darlığı ile ilgili hiçbir şikayeti olmadı. Sadece ateş ve halsizlik vardı. Şu anda belirtisi bile yok. Neden yatirdiklarini biz de anlamadık.
Sizde rahat olun lütfen ben sizlerden moral buldum sonuçta yoksa yoktur birşey önlem amaçlıdır

Testim pozitif çıktı kızlar çok korkuyorum öksürük vardı sadece bugün belli oldu sonuç ailem kronik hasta başka eve gönderdik anne babamı ablamla ben çıktık pozitif ya onlara boşe olursa bize ne olacak onuda bilmiyorum panik halindeyim
Selam ben astim hastasiyim ve suan pozitifim sadece nezle olmuşum gibi geciriyorum herkesin bünyesiyle alakali eger korkarsan agir gecer korku insanin bagisikligini düsürür suan hastalanali 10.günüm ve sadece ömsürük kaldi cok sukur hafif gecirdim ve bana bulastiran kisi iyi ve kendisi 60 yasinds seker koah ve astim hastasi biri ve suan iyi yani korkmayin erken teshis hayat kurtariyor

Testim pozitif çıktı kızlar çok korkuyorum öksürük vardı sadece bugün belli oldu sonuç ailem kronik hasta başka eve gönderdik anne babamı ablamla ben çıktık pozitif ya onlara boşe olursa bize ne olacak onuda bilmiyorum panik halindeyim
Geçmiş olsun canım belirtilerin hafif galiba. Ailen ile en son bugün mü görüştünüz?
İnşallah bulamamıştır. Korkma bulaşmamış da olabilir, biz hepimiz pozitif olmamıza rağmen anneme bulamamıştı. Ki o sıralar sürekli annemle beraberdik.
Moralini de yüksek tut İnşallah.. Allah şifa versin

Back
X