Testimde hayalet çizgi var acaba hamile miyim?

Bana böyle oldu biliyor musun erken test yapmıştım adetime bı iki gün kala aynen varla yokcarasi cizgiydi kızıma hamile kaldım öyle

Çizginiz belirgin. Hayalet denilemez. 1 2 gün sonra bir kez daha tekrarlayın isterseniz. İnşallah hamilesinizdir

Çizginiz belirgin. Hayalet denilemez. 1 2 gün sonra bir kez daha tekrarlayın isterseniz. İnşallah hamilesinizdir
Dayanamadım 1-2 saat önce yaptım 5 saniye bile olmadan böyle çıktı çizgi reglime daha 5 gün olunca tuhaf geldi sizce normal midir ya çok korkuyorum olmazsa diye

Benimde günüme 4 gün vardı gayet belirgin çizgi çıkmıştı 3 yaşında oğlum sizdede hamilelik gözüküyor sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Regliden önce gebeliğini öğrenen çok kadın var normal bir durum Bence hamilesiniz. Ki inşallah hamilesinizdir
Beta değerim 232 çıktı reglime daha 3 gün var normal mi acaba doktor da bir şey demedi adet geçtikten sonra bakalım dedi hevesim kırıldı biraz

Adetin geçmiş bile olsa bu değerle doktor arada konuşuyor 2 gün sonra yada 4 gün sonra tekrar yaptır kan testi 2000 leri geçmeden kese görünmüyor doktorlarda keseyi görmeden net konuşmuyor
Ama kafana takma benim ilk kan değerim 280di. Senin adetten sonraki döneme denk gelmiş erken döllenme olabilir. 2 günde bir yaptırabilirsin kan testini ama ben olsam boşuna hastaneye gitmez 4 gün yada 1 hafta beklemeye çalışırdım.
Herşey güzel olsun rahat ol. Sağlıkla hayırla gelsin

Bende biraz beklemeyi düşünüyorum çok aceleci davrandım bu da beni daha çok strese sokuyor biraz sakinleşmem gerek Umarım her şey güzel olur Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…