Testimde PIHTILAŞMA var mı?

AlyaHira

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
80
69
8
27
Kizlar daha cok yeni gebeyim doktorum hemen pihtilssmayi yaptirmami istedi anlamadığım icin buraya sormak istedim. Pihtilasma var mi anlamadim testi pazartesi gosterecegim o yuzden merak ettim bakar misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20200626_171436.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 140
Kizlar daha cok yeni gebeyim doktorum hemen pihtilssmayi yaptirmami istedi anlamadığım icin buraya sormak istedim. Pihtilasma var mi anlamadim testi pazartesi gosterecegim o yuzden merak ettim bakar misiniz?
Var hemde çok gende var doktor iğne ve coraspin başlar mutlaka

İlk gebelikte test istenmez tüp bebek mi yada üçüncü dördüncü bebek mi

İyi ki yaptırdın gerçekten bende de pıhtılaşma var iki genim de doktor sanada iğne başlar muhtemelen başlamalı
Aynen canim bugun basladik aksam 8 de ilk ignemi vurdum ama cok canim yandi suan oksapar olmasivi icin hibor aldim oksapar da acitiyormus cok feciydi ama dayanicam yapacak bir sey yok sizinde oluyor mu böyle

Aynen canim bugun basladik aksam 8 de ilk ignemi vurdum ama cok canim yandi suan oksapar olmasivi icin hibor aldim oksapar da acitiyormus cok feciydi ama dayanicam yapacak bir sey yok sizinde oluyor mu böyle
Henüz hamile değilim inşallah olunca mutlaka sizinle paylaşırım olsun gülü seven dikenine katlanır elimiz mahkum

Günde bir kez mi saati önemli mi canım

Evet pihtilasmaniz var hemde birçok geninizde..tebrik ederim ve geçmiş olsun..yakan acitan morartan bi igne..oksapar bulmak çok zor 184u arayın yardımcı oluyor ilac icin..

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun... Ben de pıhtılaşma sebebiyle hem iğne hem de coraspin kullanıyorum. İğneyi yaptıkça elin alışacak ve acısı azalmaya başlayacak canım. Kolay bir süreç değil Rabbim yardımcımız olsun.

Henüz hamile değilim inşallah olunca mutlaka sizinle paylaşırım olsun gülü seven dikenine katlanır elimiz mahkum
Aaa cok sevinirim paylasirsaniz Tabii ki dün gece eşimle şöyle düşündük 24 saat boyunca sadece 2 3 dakika aci cekicem olsun katlanirim dedim. Elhamdulillah sebepsiz kus uçmaz neticede tek saglicakla gelsinen kisa zaman da hayirli haberlerinizi bekliyorum

Günde bir kez mi saati önemli mi canım
Evet canim gunde 1 kez Doktorum kan sulandirici oldugu icin aksam yapmani öneririm dedi. Dün aksam saat 8 de yaptim bugün akşam yine 8 de. Aksatmamak gerekiyormus en fazla yarim saat oynayabilirmis unutulmayacak bir igne cunku bebegiim bu igne sayesinde gelisecekmis

Evet pihtilasmaniz var hemde birçok geninizde..tebrik ederim ve geçmiş olsun..yakan acitan morartan bi igne..oksapar bulmak çok zor 184u arayın yardımcı oluyor ilac icin..
Teşekkür ederim gerekli onlemleri aldik doktorumla gerisi Rabbimizde Sadece Hibor mu böyle? Oksaparinda can yaktığını söylüyorlar çarşamba günü gelecek Oksapar dedi eczacım

Korkulu rüyalar da cabası degil mi? TEVEKKUL ediyorum olmamasi daha kötü kurtaj yasadigimda ki o caresizligi iyi bilirim eve elim bos donerek o yüzden sabredicez canim sana da gecmis olsun sag saglim aliriz insaAllah bebisleri

İnşallahh çok teşekkür ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sanada inşallah

Korkulu rüyalar da cabası degil mi? TEVEKKUL ediyorum olmamasi daha kötü kurtaj yasadigimda ki o caresizligi iyi bilirim eve elim bos donerek o yüzden sabredicez canim sana da gecmis olsun sag saglim aliriz insaAllah bebisleri
Amin canım im insaallah

Bende daha dün yaptirdim bu testi size bisey sormak istiyorum tüm testleri yapip sonucu görüp mü hamile kaldiniz benim sonucum bir bucuk aya cikar dediler ben simdi hamile kalmamali miyim kafam karisti bir kurtaj bir kimyasal gebelik gecirdim

Doktorum bana sonuçlar çıkana kadar gebe kalma dedi canım tekrar üzülmemek için ben kaldım ve kimyasal geçirdim gerçekten kalmamalıymışım sana tavsiyem bekle zaten bir buçuk ay sürmüyor üç dört hafta da çıkıyor bana üç ay bile sürebilir çıkması demişlerdi

Tamam canim sagol beklicem ınsALLAH hemen cıkar sonuclarım beklemek bıraz zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…