Haklısın canımTabi zor biliyorum aynı şeyi yaşadım ama emin ol biraz geç olması sağlıksız olması kadar üzmüyor
Canim insaAllah guzel cikar sonuçların. Ben hamileydim 3 haftalik ilk doktorumun ilgisizligi yüzünden yaptirmadim baska doktor bulunca hemen keseyi görmeden yaptirmami istedi özel bir klinikte yaptirdim 3 günde cikti benim sonucum sonuca gorede hemen igne basladik canimBende daha dün yaptirdim bu testi size bisey sormak istiyorum tüm testleri yapip sonucu görüp mü hamile kaldiniz benim sonucum bir bucuk aya cikar dediler ben simdi hamile kalmamali miyim kafam karisti bir kurtaj bir kimyasal gebelik gecirdim
Ama bekle canim o 1.5 ay sana 1 sene gibi gelecek ama hala her kontrole suan bile bi tedirginlikle gidiyorum. En azindan neden oldugu ortaya cikana kadar biraz kafani dinlemis olursun ve sakin stres yapma. Saglicakla kal haberlerini bekliyorumTamam canim sagol beklicem ınsALLAH hemen cıkar sonuclarım beklemek bıraz zor oluyor
Amin canım Cok teşekkür ederimAma bekle canim o 1.5 ay sana 1 sene gibi gelecek ama hala her kontrole suan bile bi tedirginlikle gidiyorum. En azindan neden oldugu ortaya cikana kadar biraz kafani dinlemis olursun ve sakin stres yapma. Saglicakla kal haberlerini bekliyorum
AMIN CANIM BENIM ISTEYEN HERKESE NASIP OLSUN INSALLAHAmin canım Cok teşekkür ederimhaklısın beklemek en ıyısı.Hemen yazarım sonuclarımı bı alayım hayırlısıyla , sende güzel bı hamılelık gecırıp bebegını kucagına saglıklı bı sekılde alırsın inşALLAH ♥
Canım merhaba pıhtılaşma testini hamileyken mi yaptırdın?Canim insaAllah guzel cikar sonuçların. Ben hamileydim 3 haftalik ilk doktorumun ilgisizligi yüzünden yaptirmadim baska doktor bulunca hemen keseyi görmeden yaptirmami istedi özel bir klinikte yaptirdim 3 günde cikti benim sonucum sonuca gorede hemen igne basladik canim
Amin canım inşALLAHAMIN CANIM BENIM ISTEYEN HERKESE NASIP OLSUN INSALLAH
Bugun hormon testi yaptırdım dıger pıhtılasma ve genetik testinin hala sonucunu beklıyorum hormon testım ıyi cıktı bı sorunun yok dedı hersey normalmis ilaclarla hamıle kalabılırsın dedı bır de mesela pıhtılasma olmasa bıle gizli pıhtılasma dıye bısey varmıs eger sonucumda pıhtılasma yoksa yınede ilaca yani kan sulandırıcıya baslarız dedı bı zararı yokmus kullanmanın hatta bebek için cok faydalı dedı bu yazımı okuyanlarda hem bılgılenır ona göre baslarlar haber vermek ıcın yazdım canım dıger sonuclarımda cıkınca yazarımAma bekle canim o 1.5 ay sana 1 sene gibi gelecek ama hala her kontrole suan bile bi tedirginlikle gidiyorum. En azindan neden oldugu ortaya cikana kadar biraz kafani dinlemis olursun ve sakin stres yapma. Saglicakla kal haberlerini bekliyorum
Bugun hormon testi yaptırdım dıger pıhtılasma ve genetik testinin hala sonucunu beklıyorum hormon testım ıyi cıktı bı sorunun yok dedı hersey normalmis ilaclarla hamıle kalabılırsın dedı bır de mesela pıhtılasma olmasa bıle gizli pıhtılasma dıye bısey varmıs eger sonucumda pıhtılasma yoksa yınede ilaca yani kan sulandırıcıya baslarız dedı bı zararı yokmus kullanmanın hatta bebek için cok faydalı dedı bu yazımı okuyanlarda hem bılgılenır ona göre baslarlar haber vermek ıcın yazdım canım dıger sonuclarımda cıkınca yazarımDoktorum bana sonuçlar çıkana kadar gebe kalma dedi canım tekrar üzülmemek için ben kaldım ve kimyasal geçirdim gerçekten kalmamalıymışım sana tavsiyem bekle zaten bir buçuk ay sürmüyor üç dört hafta da çıkıyor bana üç ay bile sürebilir çıkması demişlerdi
Çok sevindim canım benim inşallah tez zamanda hamile kalırız hepimizBugun hormon testi yaptırdım dıger pıhtılasma ve genetik testinin hala sonucunu beklıyorum hormon testım ıyi cıktı bı sorunun yok dedı hersey normalmis ilaclarla hamıle kalabılırsın dedı bır de mesela pıhtılasma olmasa bıle gizli pıhtılasma dıye bısey varmıs eger sonucumda pıhtılasma yoksa yınede ilaca yani kan sulandırıcıya baslarız dedı bı zararı yokmus kullanmanın hatta bebek için cok faydalı dedı bu yazımı okuyanlarda hem bılgılenır ona göre baslarlar haber vermek ıcın yazdım canım dıger sonuclarımda cıkınca yazarım☺
Cok sagol kuzum, amin inşALLAHÇok sevindim canım benim inşallah tez zamanda hamile kalırız hepimiz
Canim inan cok sevindim cok sukur bi sıkıntı olmaz umarim. Rabbim en hayirli zaman da kucagini doldursun insaAllahBugun hormon testi yaptırdım dıger pıhtılasma ve genetik testinin hala sonucunu beklıyorum hormon testım ıyi cıktı bı sorunun yok dedı hersey normalmis ilaclarla hamıle kalabılırsın dedı bır de mesela pıhtılasma olmasa bıle gizli pıhtılasma dıye bısey varmıs eger sonucumda pıhtılasma yoksa yınede ilaca yani kan sulandırıcıya baslarız dedı bı zararı yokmus kullanmanın hatta bebek için cok faydalı dedı bu yazımı okuyanlarda hem bılgılenır ona göre baslarlar haber vermek ıcın yazdım canım dıger sonuclarımda cıkınca yazarım☺
Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun isteyen herkese nasip olur inşALLAHCanim inan cok sevindim cok sukur bi sıkıntı olmaz umarim. Rabbim en hayirli zaman da kucagini doldursun insaAllah♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?