Testimde PIHTILAŞMA var mı?

Canim insaAllah guzel cikar sonuçların. Ben hamileydim 3 haftalik ilk doktorumun ilgisizligi yüzünden yaptirmadim baska doktor bulunca hemen keseyi görmeden yaptirmami istedi özel bir klinikte yaptirdim 3 günde cikti benim sonucum sonuca gorede hemen igne basladik canim

Tamam canim sagol beklicem ınsALLAH hemen cıkar sonuclarım beklemek bıraz zor oluyor
Ama bekle canim o 1.5 ay sana 1 sene gibi gelecek ama hala her kontrole suan bile bi tedirginlikle gidiyorum. En azindan neden oldugu ortaya cikana kadar biraz kafani dinlemis olursun ve sakin stres yapma. Saglicakla kal haberlerini bekliyorum

Ama bekle canim o 1.5 ay sana 1 sene gibi gelecek ama hala her kontrole suan bile bi tedirginlikle gidiyorum. En azindan neden oldugu ortaya cikana kadar biraz kafani dinlemis olursun ve sakin stres yapma. Saglicakla kal haberlerini bekliyorum
Amin canım Cok teşekkür ederimhaklısın beklemek en ıyısı.Hemen yazarım sonuclarımı bı alayım hayırlısıyla , sende güzel bı hamılelık gecırıp bebegını kucagına saglıklı bı sekılde alırsın inşALLAH

AMIN CANIM BENIM ISTEYEN HERKESE NASIP OLSUN INSALLAH

Canım merhaba pıhtılaşma testini hamileyken mi yaptırdın?

Bugun hormon testi yaptırdım dıger pıhtılasma ve genetik testinin hala sonucunu beklıyorum hormon testım ıyi cıktı bı sorunun yok dedı hersey normalmis ilaclarla hamıle kalabılırsın dedı bır de mesela pıhtılasma olmasa bıle gizli pıhtılasma dıye bısey varmıs eger sonucumda pıhtılasma yoksa yınede ilaca yani kan sulandırıcıya baslarız dedı bı zararı yokmus kullanmanın hatta bebek için cok faydalı dedı bu yazımı okuyanlarda hem bılgılenır ona göre baslarlar haber vermek ıcın yazdım canım dıger sonuclarımda cıkınca yazarım

Bugun hormon testi yaptırdım dıger pıhtılasma ve genetik testinin hala sonucunu beklıyorum hormon testım ıyi cıktı bı sorunun yok dedı hersey normalmis ilaclarla hamıle kalabılırsın dedı bır de mesela pıhtılasma olmasa bıle gizli pıhtılasma dıye bısey varmıs eger sonucumda pıhtılasma yoksa yınede ilaca yani kan sulandırıcıya baslarız dedı bı zararı yokmus kullanmanın hatta bebek için cok faydalı dedı bu yazımı okuyanlarda hem bılgılenır ona göre baslarlar haber vermek ıcın yazdım canım dıger sonuclarımda cıkınca yazarım

TSH 2.11
PROLAKTİN 24.5
Free T4 0.96
LH 2.2
FSH 6.6
Estradiol(E2) <10
Sonuclarımda bu kızlar

Çok sevindim canım benim inşallah tez zamanda hamile kalırız hepimiz

Canim inan cok sevindim cok sukur bi sıkıntı olmaz umarim. Rabbim en hayirli zaman da kucagini doldursun insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…