Testime bakabilir misiniz lütfen:(

Giderek koyulasmaya basliyor gibi. Bakalim sonuc ne olacak burda poztf kan testini görenler ve absurd konusanlar bakalim napcak ozaman (:

Tıp literaturune güvenip, Allah'in yaratma ve oldurma gucunu unutuyorlar.. .......
İnşallah gönlüne göre olsun canim❣️ Bende takipteyim seni🌸 bu arada ben kizimi 2013 senesinde kaset testle reglime 6 gun varken öğrendim ozaman kaset testler cok yuksek hcg yi algiliyodu. Demekki erken gebelik yada suanki gunumuzdeki testler olsaydi eminimki 10 gün oncedende cikardi. Büyük ihtimal adet öncesi hemen kaldim uzerine gördüm. Seninde öyle olabilir.

İnşallah gönlüne göre olsun canim❣️ Bende takipteyim seni🌸 bu arada ben kizimi 2013 senesinde kaset testle reglime 6 gun varken öğrendim ozaman kaset testler cok yuksek hcg yi algiliyodu. Demekki erken gebelik yada suanki gunumuzdeki testler olsaydi eminimki 10 gün oncedende cikardi. Büyük ihtimal adet öncesi hemen kaldim uzerine gördüm. Seninde öyle olabilir.
He bu arada kizimda 36 haftalık dogmustu.sat tarihime göre.

Çok erken yakalamışsınız gibi görünüyor, imkan varsa bir laba gidin kanı direkt çalışıyorlar kanda net görürsünüz. 7 gün kala prodoctorda net çizgi görmüştüm ben
Burdakilere kalsa adete 7 gün de kala yakalanmaz halbuki. Evet migrenim sagolsun :)

Lab mantıklı aslinda arastiracagim cok tsk ederim :)

Olabilir (: ama adet oncesi gün yumurtlama sivisi gördüm ve ogun ve adet 3. Gününden baska olmadi iliski. Bir onceki ay rahatsizdim zaten o nedenle eminim 😊
18 20 günlük oluyor suanda baktigimda. Epey erkenden öğrenmiş olcam :)

Burdakilere kalsa adete 7 gün de kala yakalanmaz halbuki. Evet migrenim sagolsun :)

Lab mantıklı aslinda arastiracagim cok tsk ederim :)
Regl tarihinden 10 gün sonra çıkmayan da oluyor böyle erken çıkan da, ben şanslı olanlardanmışım yakaladım :) darısı başınıza inşallah

Adetime 10 gün var diğer konumda daha detayli bilgi var.

Sabah predictor yaptim yine onda da vardi bi comfort days ile yaptigim testim bu test ile daha onceki gunler yaptigimda grimsi olsa da çıkıyordu simdi pembeligi ben goruyorum flassiz gözümle apacik hani.

Kontrast duzeltip size de gostermek istedim. Sizce var mi gebelik? Ve varsa sizce suan betam kactir tahmini?
Yok

Sizin bir egitiminiz var mi bu alanda eminim ki yok. Beta hormonu az da olsa dollenme asamasinda salgilanmaya başlanır ancak bizler bunu cok kisa surede tespit edebiliriz siz hep adeti beklediğiniz icin bunu bilmiyor olmanız normal. Eger ki hamile isem haftamla da uyumlu çıkarsa sizi de oteki hanfendiyle birlikte etiketlicem umarim ozaman özür dileme erdeminde bulunursunuz.

Bahsettiğim doktor izmirde en iyi hastanede gorev yapan ve sosyal medyada cok unlu olan bir doktor supheniz var ise sizin tip egitiminizi sorgulamamiz gerekir.

Ikisi farkli bolge ve organlar o yuzden birbirleriyle sonuc verme sizin deyiminiz ile sonuç cikarma suresi farkli okey?
Hımmm demek farklı bölge ve organlar… Okey 🤣

Konu sahibi sizin neyiniz var?Merakımdan soruyorum.Actiginiz her saçma konuda,yazdığınız her yorumda biri çıkıp eski yazdıklarınızı ortaya dokuyo ama siz buna rağmen saçmalamaya devam ediyorsunuz.Birincisi kafayı aylardır hamile kalmaya takmissiniz.Gunler öncesinden testler,vs.Tibba inanmayıp, eşim sağlıkci diyip, kafanıza göre klomen kullanan üye siz değil misiniz?Yoksa babam atlara vurulan ignelerden kullaniyo diyen de başkası mı?Zaten siz bence pozitif bilim olan tıbba inanmayın.Hipokratin kemikleri sızlar sizin ona inandığınizi gorse.Hipokrat kim mi?Migrosun reyon sorumlusu!?

Hamileliğimi ben anladım 😎 ne idrar testi ne de betahcg..çok çok bulantım bacak ağrım ve göz kararmam olmuştu..vücudunu iyi tanıyorsan anlıyorsun hissediyorsun..adetime 7-8 gün varken (hamile kaldığıma emindim)eşime ve anneme göstermek için normal idrar için test aldım anında ikinci silik çizgi çıktı..anneme koştum hamileyim anneanne oluyorsun dedim inanmadı..ertesi günü tekrar idrar testi yaptım yine hemen çıktı ve eşimle direk kan vermeye gittim sonuç pozitif..Allahım isteyen herkese tez zamanda versin..❤️

Tıbba inanmadığı için, ve eşi de bu işleri 6 yıl tıp okumuş,üstüne TUS kazanmış jinekologlardan çok daha iyi bilen bı laborant olduğu için yine bir tip urunu olan klomeni kendi başına kullanmış!?Şubat ayında hamileyim diye kafayı takmış,Mart ayında keza aynı şekilde.Siz herhalde evde bütün gün oturmaktan aklınızı falan yitirdiniz.Bu arada tıbbi kotuleyip,eşim tıp terk diye övünen de ne bileyim.Allah size akıl fikir versin.Yazik çok ihtiyacınız var.

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-28-03-09-10-410_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-07-28-03-09-10-410_com.android.chrome.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 147
  • Screenshot_2022-07-28-03-08-48-556_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-07-28-03-08-48-556_com.android.chrome.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 130
  • Screenshot_2022-07-28-03-13-52-915_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-07-28-03-13-52-915_com.android.chrome.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 143
Konu sahibi sizin neyiniz var?Merakımdan soruyorum.Actiginiz her saçma konuda,yazdığınız her yorumda biri çıkıp eski yazdıklarınızı ortaya dokuyo ama siz buna rağmen saçmalamaya devam ediyorsunuz.Birincisi kafayı aylardır hamile kalmaya takmissiniz.Gunler öncesinden testler,vs.Tibba inanmayıp, eşim sağlıkci diyip, kafanıza göre klomen kullanan üye siz değil misiniz?Yoksa babam atlara vurulan ignelerden kullaniyo diyen de başkası mı?Zaten siz bence pozitif bilim olan tıbba inanmayın.Hipokratin kemikleri sızlar sizin ona inandığınizi gorse.Hipokrat kim mi?Migrosun reyon sorumlusu!?
Babamin konuyla ne ilgisi var pardon siz ne degisik insanlarsiniz ya ille bisiy yazmak icin konuyu baltalamak icin yapmayacaginiz sey yok. Hamilelige kafayi takmissiniz diyorsunuz bu sizi niye rahatsiz ediyor pardon burda bircok kadin benim yasadigimi yasiyor sizinle anneligi ayni seviyede hissetmiyor ve beklemiyor olabiliriz. Bu niye zorunuza gitti? Yardim ederseniz edin siz niye bu sekilde konusma curretinde bulunuyorsunuz? Kafama gore klomen kullanmadigimi eger ki dogru düzgün konuyu okusaydiniz bilirdiniz ama nerde anca siz insanlara laf çakın baska bir vasfiniz yok çünkü iste napalim sizin gibilerde var burada.

Siz var olan modern tibba inaniyor ve Allahin kunfe yekun u red ediyorsaniz zaten size diyecek birseyim yok gebeligim ortaya ciktiginda sizide etiketlerim hanfendi. Ayrica ne demeye yorum yapiyorsun madem rahatsizsin topigimden benden ne isin var sayfamda?

Back
X