- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Derinvebebekleri
Derincim bende cok net gördüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giderek koyulasmaya basliyor gibi. Bakalim sonuc ne olacak burda poztf kan testini görenler ve absurd konusanlar bakalim napcak ozamanDerincim bende cok net gördüm![]()
İnşallah gönlüne göre olsun canimGiderek koyulasmaya basliyor gibi. Bakalim sonuc ne olacak burda poztf kan testini görenler ve absurd konusanlar bakalim napcak ozaman![]()
Tıp literaturune güvenip, Allah'in yaratma ve oldurma gucunu unutuyorlar.. .......
He bu arada kizimda 36 haftalık dogmustu.sat tarihime göre.İnşallah gönlüne göre olsun canimBende takipteyim seni
bu arada ben kizimi 2013 senesinde kaset testle reglime 6 gun varken öğrendim ozaman kaset testler cok yuksek hcg yi algiliyodu. Demekki erken gebelik yada suanki gunumuzdeki testler olsaydi eminimki 10 gün oncedende cikardi. Büyük ihtimal adet öncesi hemen kaldim uzerine gördüm. Seninde öyle olabilir.
Burdakilere kalsa adete 7 gün de kala yakalanmaz halbuki. Evet migrenim sagolsun :)Çok erken yakalamışsınız gibi görünüyor, imkan varsa bir laba gidin kanı direkt çalışıyorlar kanda net görürsünüz. 7 gün kala prodoctorda net çizgi görmüştüm ben
Olabilirİnşallah gönlüne göre olsun canimBende takipteyim seni
bu arada ben kizimi 2013 senesinde kaset testle reglime 6 gun varken öğrendim ozaman kaset testler cok yuksek hcg yi algiliyodu. Demekki erken gebelik yada suanki gunumuzdeki testler olsaydi eminimki 10 gün oncedende cikardi. Büyük ihtimal adet öncesi hemen kaldim uzerine gördüm. Seninde öyle olabilir.
Regl tarihinden 10 gün sonra çıkmayan da oluyor böyle erken çıkan da, ben şanslı olanlardanmışım yakaladım :) darısı başınıza inşallahBurdakilere kalsa adete 7 gün de kala yakalanmaz halbuki. Evet migrenim sagolsun :)
Lab mantıklı aslinda arastiracagim cok tsk ederim :)
Qynen o yuzden kesin ve kirici bir uslupla konusanlara cok kızıyorum.Regl tarihinden 10 gün sonra çıkmayan da oluyor böyle erken çıkan da, ben şanslı olanlardanmışım yakaladım :) darısı başınıza inşallah
YokAdetime 10 gün var diğer konumda daha detayli bilgi var.
Sabah predictor yaptim yine onda da vardi bi comfort days ile yaptigim testim bu test ile daha onceki gunler yaptigimda grimsi olsa da çıkıyordu simdi pembeligi ben goruyorum flassiz gözümle apacik hani.
Kontrast duzeltip size de gostermek istedim. Sizce var mi gebelik? Ve varsa sizce suan betam kactir tahmini?
Hımmm demek farklı bölge ve organlar… OkeySizin bir egitiminiz var mi bu alanda eminim ki yok. Beta hormonu az da olsa dollenme asamasinda salgilanmaya başlanır ancak bizler bunu cok kisa surede tespit edebiliriz siz hep adeti beklediğiniz icin bunu bilmiyor olmanız normal. Eger ki hamile isem haftamla da uyumlu çıkarsa sizi de oteki hanfendiyle birlikte etiketlicem umarim ozaman özür dileme erdeminde bulunursunuz.
Bahsettiğim doktor izmirde en iyi hastanede gorev yapan ve sosyal medyada cok unlu olan bir doktor supheniz var ise sizin tip egitiminizi sorgulamamiz gerekir.
Ikisi farkli bolge ve organlar o yuzden birbirleriyle sonuc verme sizin deyiminiz ile sonuç cikarma suresi farkli okey?
Hımmm demek farklı bölge ve organlar… Okey![]()
Giderek koyulasmaya basliyor gibi. Bakalim sonuc ne olacak burda poztf kan testini görenler ve absurd konusanlar bakalim napcak ozaman
Tıp literaturune güvenip, Allah'in yaratma ve oldurma gucunu unutuyorlar.. .......
Özür dile çabukÖteki hanfendi de benim galiba.![]()
Babamin konuyla ne ilgisi var pardon siz ne degisik insanlarsiniz ya ille bisiy yazmak icin konuyu baltalamak icin yapmayacaginiz sey yok. Hamilelige kafayi takmissiniz diyorsunuz bu sizi niye rahatsiz ediyor pardon burda bircok kadin benim yasadigimi yasiyor sizinle anneligi ayni seviyede hissetmiyor ve beklemiyor olabiliriz. Bu niye zorunuza gitti? Yardim ederseniz edin siz niye bu sekilde konusma curretinde bulunuyorsunuz? Kafama gore klomen kullanmadigimi eger ki dogru düzgün konuyu okusaydiniz bilirdiniz ama nerde anca siz insanlara laf çakın baska bir vasfiniz yok çünkü iste napalim sizin gibilerde var burada.Konu sahibi sizin neyiniz var?Merakımdan soruyorum.Actiginiz her saçma konuda,yazdığınız her yorumda biri çıkıp eski yazdıklarınızı ortaya dokuyo ama siz buna rağmen saçmalamaya devam ediyorsunuz.Birincisi kafayı aylardır hamile kalmaya takmissiniz.Gunler öncesinden testler,vs.Tibba inanmayıp, eşim sağlıkci diyip, kafanıza göre klomen kullanan üye siz değil misiniz?Yoksa babam atlara vurulan ignelerden kullaniyo diyen de başkası mı?Zaten siz bence pozitif bilim olan tıbba inanmayın.Hipokratin kemikleri sızlar sizin ona inandığınizi gorse.Hipokrat kim mi?Migrosun reyon sorumlusu!?