Laborant eşiniz doktor değil. Tıp terk falan da değil inanmıyorum. Tıp fakültesi kazanan ve eğitimine başlamış hiçbir insan bölümünü bırakıp da laborantlık okumaz.
Laborantlar biyokimya laboratuvarlarında idrar, kan örnekleri üzerinde basit ve rutin işlemleri yapan kişilerdir. Biyokimya uzmanları ise tusa girip biyokimya bölümünü tercih etmiş DOKTORlardır.
Çok değişik bir ısrarcılığınız var. Ama her konuda yapılmaz bu. Yanlış biliyormuşum kusura bakmayın demek de bir erdemdir. Ama yanlışı ısrarla savunursanız insanların gözünde fikirlerinizin hiçbir ciddiyeti ve geçerliliği kalmaz.
Zira ben bir tıp doktoruyum. Tıp fakültesinden mezunum yani. Günlerdir yazdıklarınıza bakıyorum ve bir doktor olarak ağzım açık okuyorum. Sadece komik görünüyor bu ısrarınız. Bilimsel hiçbir dayanağı olmayan şeyleri saçma argümanlarla savunmayın. Konu hakkında bilgisi olan insanlara karşı komik ve itici görünüyor, aynı zamanda bilmeyenleri de yanlış yönlendiriyorsunuz.
Anne olma isteğinize asla laf edemem. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Ama takıntı haline getirmiş gibisiniz, ve bu da süreci zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.