Testime bakabilir misiniz lütfen:(

Eger hamileysem size bunu ispatlamayi cok isterim. Eşim tip terk ben ise kadin dogum ve diger branstaki doktorlarla çalışıyorum sitelerini hazırlıyorum haliyle danisiyorum ve 2 doktora göründüm. Cogul gebelik riskim cok yuksek babam ikiz annemlerdr ucuz var anliyorsunuzdur umarim erken belirtilerin neden olustugunu. Hem ne zaman kaldığımı nerden bilebilirizki annem kardesime hamile kalip 3 ay görmüş ustune. Burda niceleri var adeti gecip 8 haftada anca ogrenen kanda cikmayan.

Neyse, sizi etiketleyecegim beta sonucumla adeti bekliyorum.
Çoğul gebelikte erken mi olurmuş belirtiler?

Eşiniz zor diye mi bölümünü terk etti?
O bölüm ciddi ağır yakinen okuyandan biliyorum.

Adetime 3gun kala agrendim senin testin gibiydi benim mide ama 9gun varken adetime kan verdim çıkmadı 3gin kala adetim değerim 41 çıktı gözün aydın bakk testim böyleydi
9 gun kala çıkmadıysa ondan sonraki ilişkilerde hamile kalıp o yüzden 3 gün kala çıkmış olabilir misin?

Olabilir :-) ama adet oncesi gün yumurtlama sivisi gördüm ve ogun ve adet 3. Gününden baska olmadi iliski. Bir onceki ay rahatsizdim zaten o nedenle eminim 😊
18 20 günlük oluyor suanda baktigimda. Epey erkenden öğrenmiş olcam :)
Adet öncesi sıvı ile yumurtlama sıvısı benzer değil mi, nasıl anlaşılıyor?

Bekleyemiyorum migren ilaclarimi almam gerekiyor kullandigim duzenli ilaclarim var hepsini bırakmak zorunda kaldim. Migren botoksuna ragmen migren olunca suphelenip doktorum test yapmami soyledi ve testte pozitfi gorduk tek sorun adete cok var olmasi. Bekliyoruz adeti ogune kdr koyulasmayi takip etmeliyim eger hic cizgi gormezsen kan verip ilaclara basla dedi. Ama sanki koyulasmaya basladi o acidan cok zor durumdayim
Ama idrarda cikan kanda coktan cikmamis midir. Benim bildigim beta en once kanda yukseliyor sonradan idrarda. Bence kan testini tekrar verin

Hamileliğimi ben anladım 😎 ne idrar testi ne de betahcg..çok çok bulantım bacak ağrım ve göz kararmam olmuştu..vücudunu iyi tanıyorsan anlıyorsun hissediyorsun..adetime 7-8 gün varken (hamile kaldığıma emindim)eşime ve anneme göstermek için normal idrar için test aldım anında ikinci silik çizgi çıktı..anneme koştum hamileyim anneanne oluyorsun dedim inanmadı..ertesi günü tekrar idrar testi yaptım yine hemen çıktı ve eşimle direk kan vermeye gittim sonuç pozitif..Allahım isteyen herkese tez zamanda versin..❤️
Bulantıların, göz kararman adete kaç gün varken olmuştu ve iki bacaginizda tümüyle mi ağrıyordu?
Akıntı var mıydı?

Kasıklarda ağrı var mıydı, varsa ne zaman başlamıştı adeye ve adet öncesi ağrı gibi miydi?

Bulantıların, göz kararman adete kaç gün varken olmuştu ve iki bacaginizda tümüyle mi ağrıyordu?
Akıntı var mıydı?

Kasıklarda ağrı var mıydı, varsa ne zaman başlamıştı adeye ve adet öncesi ağrı gibi miydi?
1 haftalık hamileyken bulantılarım göz kararmalarım bacak ağrılarım olmuştu rimel sürerken kirpiklerim çapraz çapraz oluyordu..çok nadir kişiler çok erken anlarlarmış hamileliklerini sonra adetime de 7-8 gün varken de idrar testinde çıktı kanda da 46.93 çıkmıştı

1 haftalık hamileyken bulantılarım göz kararmalarım bacak ağrılarım olmuştu rimel sürerken kirpiklerim çapraz çapraz oluyordu..çok nadir kişiler çok erken anlarlarmış hamileliklerini sonra adetime de 7-8 gün varken de idrar testinde çıktı kanda da 46.93 çıkmıştı
Merhaba. Benim de adete 7 gun var bugun itibariyle. Cok erken deniliyor. Kan testinde cikar mi acaba? Ya da idrar testlerinde

Kasıklarda ağrı kramp gibi, akıntı var mıydı?
Kirpik karışmasını bende okumuştum.

Adetinize 7 gün varken, yunurtlamanın kaçıncı günü idi?

Kasıklarda yumurtlamadan itibaren sızlama olmuştu sanki adet olucakmışsın da olamıyorsun gibi..akıntı vardı
Bende gaz sıkışması kramp.gibi ağrı oluyor, özellikle sol bikini bölgemde, sanki şişkinlik var gibi, ve kabızım, böyle değildi sendeki kasık sancısı di mi?

Akıntı yumurtlamadan kaç gün sonra başlamıştı rengi neydi?

Benim son regl tarihim 15 haziran, uygulamada görünen yumurtlama tarihim 4 temmuz ve beklenen regl tarihim 19 temmuzdu. Döngülerim genelde 33 gündü. 12 temmuzda erken testte gördüm pozitifi
Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş🤲
Gaz sıkışması gibi kasık ağrın olmuş muydu afete 10 gün falan varken?

Back
X