- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi Derinvebebekleri
Ya sakincasi yoksa sizin kacinci denemenizde olmustu bebeginiz?Siz bilirsiniz bence bekleyin biraz daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sakincasi yoksa sizin kacinci denemenizde olmustu bebeginiz?Siz bilirsiniz bence bekleyin biraz daha
Evliliğimin 8. senesinde hamile kalmıştımYa sakincasi yoksa sizin kacinci denemenizde olmustu bebeginiz?
8 sene boyunca istediniz oyle mi. Cok mutlu oldum sizin adiniza allah uzun omurler versin insallah evladinizaEvliliğimin 8. senesinde hamile kalmıştım
Öyleydi akıntı olayını tam hatırlamıyorumBende gaz sıkışması kramp.gibi ağrı oluyor, özellikle sol bikini bölgemde, sanki şişkinlik var gibi, ve kabızım, böyle değildi sendeki kasık sancısı di mi?
Akıntı yumurtlamadan kaç gün sonra başlamıştı rengi neydi?
İlk 5 yıl korundum ondan sonra istedik..çok teşekkür ederim amin darısı tez zamanda size ve tüm isteyenlere inşallah8 sene boyunca istediniz oyle mi. Cok mutlu oldum sizin adiniza allah uzun omurler versin insallah evladiniza![]()
Amin cok tesekkur ediyorum cevaplariniz icinİlk 5 yıl korundum ondan sonra istedik..çok teşekkür ederim amin darısı tez zamanda size ve tüm isteyenlere inşallah![]()
Rabbim mesleğine güzel yazılar yazsınÖyleydi akıntı olayını tam hatırlamıyorum
Amin çok teşekkür ederim inşallahRabbim mesleğine güzel yazılar yazsın
Ya inş benimde sebebi seninki gibidir, gaz kramp kabızlık, sonuda benzer olur ins![]()
8-10 gün kala kasık ağrısı, 7 gün kala testi yaptığım gün göğüs hassasiyeti olduHayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş
Gaz sıkışması gibi kasık ağrın olmuş muydu afete 10 gün falan varken?
Rica ederim ne demek:)8-10 gün kala kasık ağrısı, 7 gün kala testi yaptığım gün göğüs hassasiyeti oldu
Çok teşekkür ederim:)
Adet sancısından bir tık daha yoğundu. Gaz sıkışması gibi diyemem kasık bölgesinde batma gibiydi daha çok. Beyaz akıntım da vardı hala varRica ederim ne demek:)
Kasık ağrısı kramp gaz sıkışması gibi miydi normal adet öncesi sancı gibi mi?
Kanda yükselmeden idrarda yükselmez. Net bilgi. O yüzden idrardansa kan tahlili daha güvenilirdir.
Eğer ısrar ediyorsanız idrar testim pozitif diye, yalancı pozitiftir o halde. Çünkü kanda olmayan hcg idrarda asla olamaz.
Bhcg kana karışmadan idrarda nasıl cıkıyor ya? Hadi eşiniz bunu öğrenemeden tıpı terketti diyelim peki bu bahsettiğiniz doktor nerenin doktoru![]()
Seslen güldüm sesleeeennnnnHiçbir tıp öğrencisi sırf zor diye bölümü bırakıp laborant olmaz. Siz bana güvenin![]()
Merhaba sevgili otrera o kadar net konusmussun ki bende yanitlayim istedim. Lütfen dm atar misin bana esimin tip terk oldugunu sinavlarini odevlerini ogrencilik icin gelen maillerini ogrenci belgesini vs sana ileteyim sende bir daha insablar hakkinda husnu zan yapmazsin belki olur mu?Laborant eşiniz doktor değil. Tıp terk falan da değil inanmıyorum. Tıp fakültesi kazanan ve eğitimine başlamış hiçbir insan bölümünü bırakıp da laborantlık okumaz.
Laborantlar biyokimya laboratuvarlarında idrar, kan örnekleri üzerinde basit ve rutin işlemleri yapan kişilerdir. Biyokimya uzmanları ise tusa girip biyokimya bölümünü tercih etmiş DOKTORlardır.
Çok değişik bir ısrarcılığınız var. Ama her konuda yapılmaz bu. Yanlış biliyormuşum kusura bakmayın demek de bir erdemdir. Ama yanlışı ısrarla savunursanız insanların gözünde fikirlerinizin hiçbir ciddiyeti ve geçerliliği kalmaz.
Zira ben bir tıp doktoruyum. Tıp fakültesinden mezunum yani. Günlerdir yazdıklarınıza bakıyorum ve bir doktor olarak ağzım açık okuyorum. Sadece komik görünüyor bu ısrarınız.merha a Bilimsel hiçbir dayanağı olmayan şeyleri saçma argümanlarla savunmayın. Konu hakkında bilgisi olan insanlara karşı komik ve itici görünüyor, aynı zamanda bilmeyenleri de yanlış yönlendiriyorsunuz.
Anne olma isteğinize asla laf edemem. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Ama takıntı haline getirmiş gibisiniz, ve bu da süreci zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
Çok guldeysen sana da atabilirim canim esimin tibbi egitim belgelerini :)Seslen güldüm sesleeeennnnn
Ağzınıza sağlık
Artık banlanıyorsam banlancam bir zahmet. Yeter yahu yeter buramıza kadar geldi! Şu güzel islamı dinini kendi kafanıza göre yorumlamayın yeter her ayetin bir yeri zamanı varrrr ! Bu dediğiniz Allah’ın diriltme sanatını gösteren bir ayettir, ve tabiki rabbim dilediğini oldurur!Babamin siniz ya ille bisiy yazmak icin konuyu baltalamak icin yapmayacaginiz sey yok. Hamilelige kafayi takmissiniz diyorsunuz bu sizi niye rahatsiz ediyor pardon burda bircok kadin benim yasadigimi yasiyor sizinle anneligi ayni seviyede hissetmiyor ve beklemiyor olabiliriz. Bu niye zorunuza gitti? Yardim ederseniz
Siz var olan modern tibba inaniyor ve Allahin kunfe yekun u red ediyorsaniz zaten size diyecek birseyim yok gebeligim ortaya ciktiginda sizide etiketlerim hanfendi. Ayrica ne demeye yorum yapiyorsun madem rahatsizsin topigimden benden ne isin var sayfamda?
Artık banlanıyorsam banlancam bir zahmet. Yeter yahu yeter buramıza kadar geldi! Şu güzel islamı dinini kendi kafanıza göre yorumlamayın yeter her ayetin bir yeri zamanı varrrr ! Bu dediğiniz Allah’ın diriltme sanatını gösteren bir ayettir, ve tabiki rabbim dilediğini oldurur!
Bilime çamur atıyorsun da peygamber peki neden “İlim Çin’de dahi olsa onu alınız “demiş??????
Neden Hendek savaşında, savaş bilgininden taktik alıp şehrin etrafına çukurlar kazdırdı ?
Neden bulaşıcı hastalık dönemi “Orada olanlar şehirden çıkmasın, burada olanlar o şehre adım atmasın”buyurmuş?????
Sizler islamı değil arap kültürünü kullanıyorsunuz hemde eski arap kültürü…. İslam akıl ve bilimi destekler. Herkes hakkını helal etsin konuya yazılanı görünce sinirlendim![]()
Yahu bir örnekle modern tıbba laf atıyorsun belki bir hata oldu ? Ya da yalan dedi kadın ????İslam dinini burda tartismak yasak, ben asagiya link bırakıyorum sevgili üyemiz Allah ol demis ve olmus tibba ragmen bunu soylemek istedim ben dini kullandigim felan yokki canim nerden cikardin üzüldüm boyle dusunmene
İdrarda pozitif(+) kanda negatif(-) çıkan var mı?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Adetim sürekli düzenlidir. Ama bu ay 3 gün geçti. 2 defa eczaneden gebelik testi alıp yaptım. İkisinde de ikinci çizgi silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdım. Beta HCGwww.kadinlarkulubu.com