Testime bakabilir misiniz lütfen:(

Bende gaz sıkışması kramp.gibi ağrı oluyor, özellikle sol bikini bölgemde, sanki şişkinlik var gibi, ve kabızım, böyle değildi sendeki kasık sancısı di mi?

Akıntı yumurtlamadan kaç gün sonra başlamıştı rengi neydi?
Öyleydi akıntı olayını tam hatırlamıyorum

Kanda yükselmeden idrarda yükselmez. Net bilgi. O yüzden idrardansa kan tahlili daha güvenilirdir.

Eğer ısrar ediyorsanız idrar testim pozitif diye, yalancı pozitiftir o halde. Çünkü kanda olmayan hcg idrarda asla olamaz.

Asla olmaz diye birşey yoktur, linke bakarsani, sevinirim

Bhcg kana karışmadan idrarda nasıl cıkıyor ya? Hadi eşiniz bunu öğrenemeden tıpı terketti diyelim peki bu bahsettiğiniz doktor nerenin doktoru 🤣

Linke bakarsaniz bu tarz ornekler varmış buldum da ;)

Laborant eşiniz doktor değil. Tıp terk falan da değil inanmıyorum. Tıp fakültesi kazanan ve eğitimine başlamış hiçbir insan bölümünü bırakıp da laborantlık okumaz.

Laborantlar biyokimya laboratuvarlarında idrar, kan örnekleri üzerinde basit ve rutin işlemleri yapan kişilerdir. Biyokimya uzmanları ise tusa girip biyokimya bölümünü tercih etmiş DOKTORlardır.

Çok değişik bir ısrarcılığınız var. Ama her konuda yapılmaz bu. Yanlış biliyormuşum kusura bakmayın demek de bir erdemdir. Ama yanlışı ısrarla savunursanız insanların gözünde fikirlerinizin hiçbir ciddiyeti ve geçerliliği kalmaz.

Zira ben bir tıp doktoruyum. Tıp fakültesinden mezunum yani. Günlerdir yazdıklarınıza bakıyorum ve bir doktor olarak ağzım açık okuyorum. Sadece komik görünüyor bu ısrarınız.merha a Bilimsel hiçbir dayanağı olmayan şeyleri saçma argümanlarla savunmayın. Konu hakkında bilgisi olan insanlara karşı komik ve itici görünüyor, aynı zamanda bilmeyenleri de yanlış yönlendiriyorsunuz.

Anne olma isteğinize asla laf edemem. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Ama takıntı haline getirmiş gibisiniz, ve bu da süreci zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
Merhaba sevgili otrera o kadar net konusmussun ki bende yanitlayim istedim. Lütfen dm atar misin bana esimin tip terk oldugunu sinavlarini odevlerini ogrencilik icin gelen maillerini ogrenci belgesini vs sana ileteyim sende bir daha insablar hakkinda husnu zan yapmazsin belki olur mu?

Herkes senin gibi sansli olamayabiliyor canim ne yazik ki eşim hayali olan meslegi birakmak zorunda kaldi annesi sebebiylr haklisn ama bi suru sebep olabilir degilmi birakmak icin bunu soylerken bidaha düşünseydin.

Buraya eklerdim ama kisisel bilgiler iceriyor dedigim gibi düşüncenin aksini kanitlamak isterim Dm atarsan.

Bu arada benim yasadigimi yaşayan bir kac kisi buldum forumda link biraktim, dedigim gibi kesin diye birsey yoktur tipta bununla henuz karsilasmamis olabilirsin ama ben cok defa karşılaştım. Israrim bu yüzdendir;) Zira suanda testim koyu cikiyo artık bende adet gunumu bekliyorum yine size sonucu bildircem.

Seslen güldüm sesleeeennnnn
Çok guldeysen sana da atabilirim canim esimin tibbi egitim belgelerini :)

Ha bu arada yaşadığım durumun aynisini yasayan varmis link biraktim bak demekki olabiliyormussss dimi :)

Babamin siniz ya ille bisiy yazmak icin konuyu baltalamak icin yapmayacaginiz sey yok. Hamilelige kafayi takmissiniz diyorsunuz bu sizi niye rahatsiz ediyor pardon burda bircok kadin benim yasadigimi yasiyor sizinle anneligi ayni seviyede hissetmiyor ve beklemiyor olabiliriz. Bu niye zorunuza gitti? Yardim ederseniz

Siz var olan modern tibba inaniyor ve Allahin kunfe yekun u red ediyorsaniz zaten size diyecek birseyim yok gebeligim ortaya ciktiginda sizide etiketlerim hanfendi. Ayrica ne demeye yorum yapiyorsun madem rahatsizsin topigimden benden ne isin var sayfamda?
Artık banlanıyorsam banlancam bir zahmet. Yeter yahu yeter buramıza kadar geldi! Şu güzel islamı dinini kendi kafanıza göre yorumlamayın yeter her ayetin bir yeri zamanı varrrr ! Bu dediğiniz Allah’ın diriltme sanatını gösteren bir ayettir, ve tabiki rabbim dilediğini oldurur!

Bilime çamur atıyorsun da peygamber peki neden “İlim Çin’de dahi olsa onu alınız “demiş??????

Neden Hendek savaşında, savaş bilgininden taktik alıp şehrin etrafına çukurlar kazdırdı ?

Neden bulaşıcı hastalık dönemi “Orada olanlar şehirden çıkmasın, burada olanlar o şehre adım atmasın”buyurmuş?????

Sizler islamı değil arap kültürünü kullanıyorsunuz hemde eski arap kültürü…. İslam akıl ve bilimi destekler. Herkes hakkını helal etsin konuya yazılanı görünce sinirlendim 😥

Artık banlanıyorsam banlancam bir zahmet. Yeter yahu yeter buramıza kadar geldi! Şu güzel islamı dinini kendi kafanıza göre yorumlamayın yeter her ayetin bir yeri zamanı varrrr ! Bu dediğiniz Allah’ın diriltme sanatını gösteren bir ayettir, ve tabiki rabbim dilediğini oldurur!

Bilime çamur atıyorsun da peygamber peki neden “İlim Çin’de dahi olsa onu alınız “demiş??????

Neden Hendek savaşında, savaş bilgininden taktik alıp şehrin etrafına çukurlar kazdırdı ?

Neden bulaşıcı hastalık dönemi “Orada olanlar şehirden çıkmasın, burada olanlar o şehre adım atmasın”buyurmuş?????

Sizler islamı değil arap kültürünü kullanıyorsunuz hemde eski arap kültürü…. İslam akıl ve bilimi destekler. Herkes hakkını helal etsin konuya yazılanı görünce sinirlendim 😥

İslam dinini burda tartismak yasak, ben asagiya link bırakıyorum sevgili üyemiz Allah ol demis ve olmus tibba ragmen bunu soylemek istedim ben dini kullandigim felan yokki canim nerden cikardin üzüldüm boyle dusunmene 😊

İslam dinini burda tartismak yasak, ben asagiya link bırakıyorum sevgili üyemiz Allah ol demis ve olmus tibba ragmen bunu soylemek istedim ben dini kullandigim felan yokki canim nerden cikardin üzüldüm boyle dusunmene 😊

Yahu bir örnekle modern tıbba laf atıyorsun belki bir hata oldu ? Ya da yalan dedi kadın ????

Back
X