Testime bakabilir misiniz lütfen:(

Derinvebebekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.459
1.025
83
32
Adetime 10 gün var diğer konumda daha detayli bilgi var.

Sabah predictor yaptim yine onda da vardi bi comfort days ile yaptigim testim bu test ile daha onceki gunler yaptigimda grimsi olsa da çıkıyordu simdi pembeligi ben goruyorum flassiz gözümle apacik hani.

Kontrast duzeltip size de gostermek istedim. Sizce var mi gebelik? Ve varsa sizce suan betam kactir tahmini?

Güncelleme : Dün kasık agrimla gittim hastaneye beta bakildi 47 çıktı bu değer cok düşük degil mi? 12 temmuz iliski icin. O kdr pozitif test varken hala 47 mi? Doktor da pek umutlu konuşmadı sagliksiz olabilir siz bir kadin doğumla gorusun dedi. Yarin doktora gidicem, bilgisi olan sonradan yukselen varsa aydinlatabilir mi .s

Edit : 47 den sonra 70 oldu gecikmeyle kanamam basladi. Buradan olmaz olmaz diye konuşmamak gerektiğinin net ornegiyim. Benim orneklerimden biri de suan kucagina almaya hazırlanıyor. Hiçbir şey icin asla olmaz demeyin, sevgilerle 🌬🤎

Eklentiler

• 20220727_222639.webp
    20220727_222639.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 412
  • IMG-20220728-WA0004.webp
    IMG-20220728-WA0004.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 380
  • IMG-20220728-WA0003.webp
    IMG-20220728-WA0003.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 369
  • IMG-20220728-WA0002.webp
    IMG-20220728-WA0002.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 356
  • IMG-20220728-WA0001.webp
    IMG-20220728-WA0001.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG-20220728-WA0000.webp
    IMG-20220728-WA0000.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 319
Son düzenleme:
Adetime 10 gün var diğer konumda daha detayli bilgi var.

Sabah predictor yaptim yine onda da vardi bi comfort days ile yaptigim testim bu test ile daha onceki gunler yaptigimda grimsi olsa da çıkıyordu simdi pembeligi ben goruyorum flassiz gözümle apacik hani.

Kontrast duzeltip size de gostermek istedim. Sizce var mi gebelik? Ve varsa sizce suan betam kactir tahmini?
Ben şu ufak kızları anlayamıyorum vallahi ya 10 gun varsa a be kızım nasıl testte ciksin acaba rahime indimi follup tüpünden diye insan hicmi arastirmaz spermi bıraktın cart hamilelik mi oluyor saniyorsunuz

Ben şu ufak kızları anlayamıyorum vallahi ya 10 gun varsa a be kızım nasıl testte ciksin acaba rahime indimi follup tüpünden diye insan hicmi arastirmaz spermi bıraktın cart hamilelik mi oluyor saniyorsunuz
Eger hamileysem size bunu ispatlamayi cok isterim. Eşim tip terk ben ise kadin dogum ve diger branstaki doktorlarla çalışıyorum sitelerini hazırlıyorum haliyle danisiyorum ve 2 doktora göründüm. Cogul gebelik riskim cok yuksek babam ikiz annemlerdr ucuz var anliyorsunuzdur umarim erken belirtilerin neden olustugunu. Hem ne zaman kaldığımı nerden bilebilirizki annem kardesime hamile kalip 3 ay görmüş ustune. Burda niceleri var adeti gecip 8 haftada anca ogrenen kanda cikmayan.

Neyse, sizi etiketleyecegim beta sonucumla adeti bekliyorum.

İkinci çizgiyi göremedim ben. Bir haftadir test yapıyorsunuz. Geçikmesini mi bekleseniz?
Bekleyemiyorum migren ilaclarimi almam gerekiyor kullandigim duzenli ilaclarim var hepsini bırakmak zorunda kaldim. Migren botoksuna ragmen migren olunca suphelenip doktorum test yapmami soyledi ve testte pozitfi gorduk tek sorun adete cok var olmasi. Bekliyoruz adeti ogune kdr koyulasmayi takip etmeliyim eger hic cizgi gormezsen kan verip ilaclara basla dedi. Ama sanki koyulasmaya basladi o acidan cok zor durumdayim

Eger hamileysem size bunu ispatlamayi cok isterim. Eşim tip terk ben ise kadin dogum ve diger branstaki doktorlarla çalışıyorum sitelerini hazırlıyorum haliyle danisiyorum ve 2 doktora göründüm. Cogul gebelik riskim cok yuksek babam ikiz annemlerdr ucuz var anliyorsunuzdur umarim erken belirtilerin neden olustugunu. Hem ne zaman kaldığımı nerden bilebilirizki annem kardesime hamile kalip 3 ay görmüş ustune. Burda niceleri var adeti gecip 8 haftada anca ogrenen kanda cikmayan.

Neyse, sizi etiketleyecegim beta sonucumla adeti bekliyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Şu ufak kızları anlamıyorum laflarını da ben anlamıyorum.. abla gibi geciktirici sprey topiklerinde gezmeyince cahil kaldık 😂

Bekleyemiyorum migren ilaclarimi almam gerekiyor kullandigim duzenli ilaclarim var hepsini bırakmak zorunda kaldim. Migren botoksuna ragmen migren olunca suphelenip doktorum test yapmami soyledi ve testte pozitfi gorduk tek sorun adete cok var olmasi. Bekliyoruz adeti ogune kdr koyulasmayi takip etmeliyim eger hic cizgi gormezsen kan verip ilaclara basla dedi. Ama sanki koyulasmaya basladi o acidan cok zor durumdayim
Kan testinde değeriniz kaç çıktı ?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Şu ufak kızları anlamıyorum laflarını da ben anlamıyorum.. abla gibi geciktirici sprey topiklerinde gezmeyince cahil kaldık 😂
Farkindaysan bisey demedim o kelimesine herkes kendine yakisan kadar konuşur, ben beta sonucumla en guzel cevabi vericem :)

Cokk teşekkür ederim

0.1 li bisey cikti ama kanimi 5 saat sonra calistilar benim arayip sormamla cihaz bozulmus kan icind kalmis makinenin doktor dedi ki o kana guvenemeyiz artik.

Doktorum zaten kan testinde goremeyecegimizi alttan bakalim dedi yinr yok dedi detayli yazmistim zTen birlikte idrar yaptik dogru mu yapıyorum diye kendi elindeyken aninda belirdi 2 testte hemde farkli testlerdi dedi ki hamilelig8n8 erkenden tespit eden ilk gebem.olcaksin galiba testler pozitf koyulasmaya bakalim adet zamani gel dedi.

Bekliyorum.

Bunu 10 gune ben kanitlayacagim canim insallah burda.

Testte suan pembemsi çizgim var ama kanda cikmiyor farkli 4 markayi denedim doktorumda kendi 2 tane testini yapti poztf. O yüzden olabiliyor.

Ben testte hafif çizgiyi gördüm ama betanın ne bileyim 3-7-10 herhangi bi sayı çıkması gerekmez mi?

0.1 li bisey cikti ama kanimi 5 saat sonra calistilar benim arayip sormamla cihaz bozulmus kan icind kalmis makinenin doktor dedi ki o kana guvenemeyiz artik.

Doktorum zaten kan testinde goremeyecegimizi alttan bakalim dedi yinr yok dedi detayli yazmistim zTen birlikte idrar yaptik dogru mu yapıyorum diye kendi elindeyken aninda belirdi 2 testte hemde farkli testlerdi dedi ki hamilelig8n8 erkenden tespit eden ilk gebem.olcaksin galiba testler pozitf koyulasmaya bakalim adet zamani gel dedi.

Bekliyorum.
Bhcg kana karışmadan idrarda nasıl cıkıyor ya? Hadi eşiniz bunu öğrenemeden tıpı terketti diyelim peki bu bahsettiğiniz doktor nerenin doktoru 🤣

Bekliyorum.
İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur 🙏 rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin

Ben testte hafif çizgiyi gördüm ama betanın ne bileyim 3-7-10 herhangi bi sayı çıkması gerekmez mi?
Kan 5 saate o sicakta hemoliz olmuştur o nedenle güvenmiyoruz sonucuna ben aradikdan sonra calistilar sonucla birlikte 7 saat.

Ozel saglik sigortam var ve bulunduğum yer tatil bölgesi burada hastane yok yada anlaşması yok sgk ne de sigortayla o nedenle 100 km gitmem lazim en iyisi beklemek testlerle bakmak sürece diye düşündüm bekliyorum

4 farkli markayi ayni anda yapıp benzer sonuclar alıyorum bariz bisey var hepside yanlis olamaz ki mantiken. ..

Bhcg kana karışmadan idrarda nasıl cıkıyor ya? Hadi eşiniz bunu öğrenemeden tıpı terketti diyelim peki bu bahsettiğiniz doktor nerenin doktoru 🤣
Sizin bir egitiminiz var mi bu alanda eminim ki yok. Beta hormonu az da olsa dollenme asamasinda salgilanmaya başlanır ancak bizler bunu cok kisa surede tespit edebiliriz siz hep adeti beklediğiniz icin bunu bilmiyor olmanız normal. Eger ki hamile isem haftamla da uyumlu çıkarsa sizi de oteki hanfendiyle birlikte etiketlicem umarim ozaman özür dileme erdeminde bulunursunuz.

Bahsettiğim doktor izmirde en iyi hastanede gorev yapan ve sosyal medyada cok unlu olan bir doktor supheniz var ise sizin tip egitiminizi sorgulamamiz gerekir.

Ikisi farkli bolge ve organlar o yuzden birbirleriyle sonuc verme sizin deyiminiz ile sonuç cikarma suresi farkli okey?

Back
X