Teşekkür ederim dua edin nolur bana bi daha aynı şeyi yaşamayımVar benceeee
Bi deneyim bakalımAnladım. misafir olarak bakıyor sağlık ocakları genelde
Burda bi özel var aradım 250 tl dedi 250 tlye ben 4 kere hastaneye gider gelirinBir deneyin olmadı imkan varsa özelin aciline gidin yarım saate çıkar sonuç
Amin insalah canim en onemli etken stres her zaman pozitif dusun rabbim hepimize nasip etsin insalahAy inşAllah bir daha aynı şeyleri yaşamam yeni yeni düzeldim zaten sağlıkla kucağıma alabilirim Allah olmayan herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşAllah
Rabbime bıraktım zaten eminim o benim için en hayırlısını nasip ederAmin insalah canim en onemli etken stres her zaman pozitif dusun rabbim hepimize nasip etsin insalah
Amin canimRabbime bıraktım zaten eminim o benim için en hayırlısını nasip eder
Ama farklı şehirde değilim farklı semtteyimMisafirlere de bakıyor sağlık ocakları. Ben oğluma üç aylıkken aşı yaptırmıştım başka bir şehirdeyken. Gebelik testini her türlü yaparlar. Bunun için acili boş yere meşgul etmeyin. Hayırlı olsun.
Ne güzel bir şok bu tebrik ederimEki Görüntüle 3147991 adetime 4 gün var 2 tane farklı test yaptım 2si de böyle çıktı sizce varmı gebelik şok içindeyim
Herkes seni rüyamda hamile gördüm diye arayınca dedim bi yapım aslında bu yoktu içimden geldiNe güzel bir şok bu tebrik ederim
Heyecandan uyku yok galibaHerkes seni rüyamda hamile gördüm diye arayınca dedim bi yapım aslında bu yoktu içimden geldi
Ay heyecandan çok korku var ya bi de 2 gün önce saçımı boyadım şu an bişey olurmu diye korkmaya başladım unutmuşum saçımı boyadığımı aynaya bakımca farkettimHeyecandan uyku yok galiba
Evet panik durumdayım çünkü kendi ellerimle bebeğimi kefenleyip gömdüm sizce de panik olmam normal değil miBi durun hemen gebelik netlessin bir,ne ilacı felan icmeniz gerekiyor.ona dr karar verir.Suan acillik bir durumunuz yok,saglik ocağında hcg baktırin netlesince k.dogumdan randevunuzu alır uzman kontrolüne gidersniz o başlar ne gerekiyorsa.Suan çok panik durumundasınız.
Normal değil,çünkü panikle ne yapacağınızı şaşırmış durumdasınız sizin iyiliğiniz için yazdım ilaç felan içeceğim dediginiz icin.Belkide o ilacı kullanmamamniz gerekecekEvet panik durumdayım çünkü kendi ellerimle bebeğimi kefenleyip gömdüm sizce de panik olmam normal değil mi
Anlıyorum sizi ama saç boyamakla bir şey olacağını sanmıyorum duymadım öyle bir şeyAy heyecandan çok korku var ya bi de 2 gün önce saçımı boyadım şu an bişey olurmu diye korkmaya başladım unutmuşum saçımı boyadığımı aynaya bakımca farkettim
İlaç içmem gerekiyor dedim ilaç içicem demedim o ilacı her halükarda kullanmam gerek erken doğumum olduğu içinNormal değil,çünkü panikle ne yapacağınızı şaşırmış durumdasınız sizin iyiliğiniz için yazdım ilaç felan içeceğim dediginiz icin.Belkide o ilacı kullanmamamniz gerekecek
Bende sanmıyorum ama ilk 3 ay boyanmaz onu biliyorumAnlıyorum sizi ama saç boyamakla bir şey olacağını sanmıyorum duymadım öyle bir şey
Merhaba başka şehirde misafir olarak bakıyorlar sağlık ocağıEvde değilim ben burdaki sağlık ocağı bakarmı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?