Testime bakabilirmisiniz

Ay inşAllah bir daha aynı şeyleri yaşamam yeni yeni düzeldim zaten sağlıkla kucağıma alabilirim Allah olmayan herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşAllah
Amin insalah canim en onemli etken stres her zaman pozitif dusun rabbim hepimize nasip etsin insalah

Misafirlere de bakıyor sağlık ocakları. Ben oğluma üç aylıkken aşı yaptırmıştım başka bir şehirdeyken. Gebelik testini her türlü yaparlar. Bunun için acili boş yere meşgul etmeyin. Hayırlı olsun.

Ama farklı şehirde değilim farklı semtteyim

Bi durun hemen gebelik netlessin bir,ne ilacı felan icmeniz gerekiyor.ona dr karar verir.Suan acillik bir durumunuz yok,saglik ocağında hcg baktırin netlesince k.dogumdan randevunuzu alır uzman kontrolüne gidersniz o başlar ne gerekiyorsa.Suan çok panik durumundasınız.

Evet panik durumdayım çünkü kendi ellerimle bebeğimi kefenleyip gömdüm sizce de panik olmam normal değil mi

Evet panik durumdayım çünkü kendi ellerimle bebeğimi kefenleyip gömdüm sizce de panik olmam normal değil mi
Normal değil,çünkü panikle ne yapacağınızı şaşırmış durumdasınız sizin iyiliğiniz için yazdım ilaç felan içeceğim dediginiz icin.Belkide o ilacı kullanmamamniz gerekecek

Ay heyecandan çok korku var ya bi de 2 gün önce saçımı boyadım şu an bişey olurmu diye korkmaya başladım unutmuşum saçımı boyadığımı aynaya bakımca farkettim
Anlıyorum sizi ama saç boyamakla bir şey olacağını sanmıyorum duymadım öyle bir şey

Normal değil,çünkü panikle ne yapacağınızı şaşırmış durumdasınız sizin iyiliğiniz için yazdım ilaç felan içeceğim dediginiz icin.Belkide o ilacı kullanmamamniz gerekecek
İlaç içmem gerekiyor dedim ilaç içicem demedim o ilacı her halükarda kullanmam gerek erken doğumum olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…