Bence doktora gitmeyin bende bu gün gittim ama 3000 üstünde olmadığı için beta görünmedi sağlık ocağında kan verip betanıza baktırın değere göre gidersiniz
İyi akşamlar kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim regl olmama 7 gün var dayanamayip test yaptım silik çizgi var gibi yada bana öyle geldi. Eki Görüntüle 3150535
Allahimm çok komik ya.Midem bulanio diyip kan ver demişlerya bu forumda acayip kafalar var ya.Suan bir numarada adet bir gün geçse hatta geçmese bile kan verciler var
İyi akşamlar kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim regl olmama 7 gün var dayanamayip test yaptım silik çizgi var gibi yada bana öyle geldi. Eki Görüntüle 3150535
Geçen ay aynı marka testi yani renginden anladım, ben yaptım adetime iki gün kala ve bundan daha koyu çizgi verdi havalara uçtum… koşa koşa kan verdim negatif çıktı 0 ın altında değer çıktı. Adetinizin geçmesini bekleyin veya başka marka test ile yeniden deneyin sabah ilk idrarınızla. Üzülmenizi istemem çünkü ben yıkıldım. Yoksa inşaAllah hamilesinizdir
Allahimm çok komik ya.Midem bulanio diyip kan ver demişlerya bu forumda acayip kafalar var ya.Suan bir numarada adet bir gün geçse hatta geçmese bile kan verciler var