Aynı şehir farklı semt o yüzden bakmaz diye düşünüyorumMerhaba başka şehirde misafir olarak bakıyorlar sağlık ocağı
Var hayırlı uğurlu olsun darısı başımaEki Görüntüle 3147991 adetime 4 gün var 2 tane farklı test yaptım 2si de böyle çıktı sizce varmı gebelik şok içindeyim
İnşAllah tez zamanda nasip olur canımVar hayırlı uğurlu olsun darısı başıma
Dua edin hamilelerin duası kabul olurmşİnşAllah tez zamanda nasip olur canım
Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dua ederim tabiki sende bana dua et sağlıklı bi şekilde kucağıma alımDua edin hamilelerin duası kabul olurmş
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır büyütürsün aminAllah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dua ederim tabiki sende bana dua et sağlıklı bi şekilde kucağıma alım
Hamile kalırsan haber ver genelde içten ettiğim bütün dualım kabul oldu çok şükür inAllah seninki de olurİnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır büyütürsün amin
Olur haber veririmHamile kalırsan haber ver genelde içten ettiğim bütün dualım kabul oldu çok şükür inAllah seninki de olur
Sanki test bozuk gibi yada çok bekledigı icin boyle bekleme cizgisi olusmustur ama yinede baska bir test dene yada biraz daha bekle kan verip ogrenKızlar saatler sonra çıkan bu beyaz cizgi hafif kırmızılı gibi de emin olamadım sizce var mıdır regl 2 gün gecikti
Teşekkür ediyorumSanki test bozuk gibi yada çok bekledigı icin boyle bekleme cizgisi olusmustur ama yinede baska bir test dene yada biraz daha bekle kan verip ogren
Sağlık ocağına sabah giderseniz sonuç ertesi gün çıkıyorSağlık ocağında geç çıkıyo ya eğer hamileysem ilaç kullanmam gerekiyor bi tane erken doğumum var doktora da danışmadan içmek de istemiyorum
Evet ertesi gün çıktıSağlık ocağına sabah giderseniz sonuç ertesi gün çıkıyor
Bence var erken gebelikteki de görünüyoSizce testim poztif mi? 3ude ayrı testler hic bekletmedim hemen cektim. Erken gebelikte çizgi var ama fotografta netlestiremedim o yuzden koyulastirdim. Bugun regl olmam lazımdı 1.gunum.
Yorumunuz için tesekkur ederim.Bence var erken gebelikteki de görünüyo
Rica ederim kan testi yaptırın benceYorumunuz için tesekkur ederim.
Perşembeye randevu aldım insallah o gun doktoruma gidicem. Biraz bekliyim hemen acele etmeyeyim dedim.Rica ederim kan testi yaptırın bence
Bence doktora gitmeyin bende bu gün gittim ama 3000 üstünde olmadığı için beta görünmedi sağlık ocağında kan verip betanıza baktırın değere göre gidersinizPerşembeye randevu aldım insallah o gun doktoruma gidicem. Biraz bekliyim hemen acele etmeyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?