Testime bakabilirmisiniz

evet gebelik var görünüyor ancak çok erken daha bence 2-3 gün sonra iyice koyulaştığını görün ve öyle kan verin yoksa şimdi düşük çıksa çoğu doktor gebelik olarak bile saymıyor veya kimyasala dönüyor falan bu kadar strese değmiyor. önce kendiniz takip edin koyulaştığını görünce de kan verirseniz hem de ultrasonla görmeye de yakın doktora gitmiş olursunuz.

Kızlar saatler sonra çıkan bu beyaz cizgi hafif kırmızılı gibi de emin olamadım sizce var mıdır regl 2 gün gecikti

Eklentiler

• 20221021_223553.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar saatler sonra çıkan bu beyaz cizgi hafif kırmızılı gibi de emin olamadım sizce var mıdır regl 2 gün gecikti
Sanki test bozuk gibi yada çok bekledigı icin boyle bekleme cizgisi olusmustur ama yinede baska bir test dene yada biraz daha bekle kan verip ogren

Sizce testim poztif mi? 3ude ayrı testler hic bekletmedim hemen cektim. Erken gebelikte çizgi var ama fotografta netlestiremedim o yuzden koyulastirdim. Bugun regl olmam lazımdı 1.gunum.

Eklentiler

• 20221024_093335.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 20221024_093314.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 20221024_093000.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 50
Perşembeye randevu aldım insallah o gun doktoruma gidicem. Biraz bekliyim hemen acele etmeyeyim dedim.
Bence doktora gitmeyin bende bu gün gittim ama 3000 üstünde olmadığı için beta görünmedi sağlık ocağında kan verip betanıza baktırın değere göre gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…