Bence var ama tekrar yap için rahat etsinArkadaşşlaar sizce bu test bozuk mu ? Yoksa hamilelik var mı?
Teşekkür ederim cevap için şimdi kan vermeye gidiyorumBence var ama tekrar yap için rahat etsin
Haber bekliyorum merak ettimTeşekkür ederim cevap için şimdi kan vermeye gidiyorum
Teşeekkür ederim cevap için hayırlısıı olsun inşallaahTest bozuk değil hamilesiniz
Varirim tabi :)Haber bekliyorum merak ettim
Aslında 1 gün var ama ovulasyon testi yaptım öylesine t çizgisi çok daha. Koyu oldu ben de böyle bir şey okumuştum merakk ettim denermek istedimAdet gecikmeniz kac gün
Bnde 6 gün varken ögrendm dün Rabbim kucagınıza almayı nasip etsinAslında 1 gün var ama ovulasyon testi yaptım öylesine t çizgisi çok daha. Koyu oldu ben de böyle bir şey okumuştum merakk ettim denermek istedim
Amin inşallah siz de mi hamilesiniz şimdiBnde 6 gün varken ögrendm dün Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin
Hayirli olsun canım testin pozitifArkadaşşlaar sizce bu test bozuk mu ? Yoksa hamilelik var mı?
Allah razı olsun cnm teşekkürler cevap için umarım öyledir :)Hayirli olsun canım testin pozitif
Evet adetime 6 gün varken beta hcg 13.61 cıktı doktorum pazartesi tekrarla haberleşelm dedi bakalm.Amin inşallah siz de mi hamilesiniz şimdi
Allahh sağğlıkla kucağına. Almayı naasiip etsin canımEvet adetime 6 gün varken beta hcg 13.61 cıktı doktorum pazartesi tekrarla haberleşelm dedi bakalm.
Aminnn dogumlarımızı görmek nasip olsun.verdinmi kan testiniAllahh sağğlıkla kucağına. Almayı naasiip etsin canım
Amin canım evet verdim 2 saat sonra falan çıkar hayırlısıylaAminnn dogumlarımızı görmek nasip olsun.verdinmi kan testini
130.4 çıktı canımBekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?