Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canımkonustugumuzdaki gebelik kimyasal çıkmıştı.tekrar hamileyim kan pıhtılaşması coktı igneyle beraber devam ediyorumsen nasılsınn
Evet gördüm canım olaun hayırlısı böyleymiş Allah bu gebeliğin de sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Ben de iyiyim çok şükür bebek de iyi kızmış bu arada senin cinsiyetin daha belli değil dimi :)

Değil canım martın ortasında gidicem kontrole o zamn inşallah ögrenicem 11+2olduk.kızımızın varmı resimleri

Değil canım martın ortasında gidicem kontrole o zamn inşallah ögrenicem 11+2olduk.kızımızın varmı resimleri
Ay hadi İnşallah hayırlısı olsun cnm. Dur ekleyeyim resim burada sanırım 17/18 haftalık ti bır dahaki kontrol ayın 8nde

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-23-11-10-47-020_com.miui.gallery.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 23
Ay hadi İnşallah hayırlısı olsun cnm. Dur ekleyeyim resim burada sanırım 17/18 haftalık ti bır dahaki kontrol ayın 8nde
Bebek ya ıssırmalık olmaya başlamış bile mucize Yüce Rabbim çok büyük inşallah kucagına almakta nasip olsun canım.peki birşey sorucam seninde benm haftalarımda sürekli idrara sıkışmışsn gibi agrıların akıntılarn oluyormuydu

Amin canım. Evet oluyordu cnm sistit oluyorum böyle enfeksiyon sanırım sürekli idrar geliyo ve olmasa bile altıma yapcakmis gibi his oluyodu ve yanma birkaç kere oldu bı doktora danis istersen bende sarı bı akıntı da var biraz gıdım soylicem en son unuttum

Bazen batar derecede agrı giriyor zor geçiyor insan korkuyor gitsemmi gitmesemmi doktora karar veremedim.enfeksyon için tek kullanımlık ilaç vermişti kullandm ama gene aynı.ikili testini ne zaman yaptı doktorun onunda vakti geldi sanırım

Vakti geldi geçti bile hiçbir testi yaptırmadım 4 lu zamanı geldi onu da yaptiricam cnm

Tabi cnm bildiğim bir şey varsa her türlü yardımcı olurum inşallah:)
Sancılar beni korkutuyor.biraz önce lavaboya gittim sag kasıklarımdan böbregime dogru dayanılmaz bi sancı girdi zor dogruldum.en iyisi doktora gitmek deglmi düşünmektense

Sancılar beni korkutuyor.biraz önce lavaboya gittim sag kasıklarımdan böbregime dogru dayanılmaz bi sancı girdi zor dogruldum.en iyisi doktora gitmek deglmi düşünmektense
Bence de ya en iyisini doktor bilir biz ne desek boş canım inşallah bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…