- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi tonbaliklisalata
-
Gebelik çok yeni gibi duruyor. Adetinize kaç gün varMerhaba, az önce yaptığım test arkadaşlar 1 dk içinde çıktı. Bu sefer de yanılıyor olamam değil mi
Pozitif çıkar içini rahat tut baya pembeBu da 29dk sonra belirginleştikten sonraki hali. En başta da vardı ama fotolarda pek belli değil. Şimdi koşarak gelip kan verdim. Negatifse gerçekten mahvolurum
Bilmiyorum polikistik over var çok erken yumurtladım ama tam günü bilmiyorumGebelik çok yeni gibi duruyor. Adetinize kaç gün var
Olabilir canım ama pozitif çıkarBilmiyorum polikistik over var çok erken yumurtladım ama tam günü bilmiyorum
Canım benim ölcem heyecandan. Çok sağolPozitif çıkar içini rahat tut baya pembe
Hadi güzel haberlerle dön inşallahCanım benim ölcem heyecandan. Çok sağol
Var gibi gözüküyor ama net cevap için kan verBu da 29dk sonra belirginleştikten sonraki hali. En başta da vardı ama fotolarda pek belli değil. Şimdi koşarak gelip kan verdim. Negatifse gerçekten mahvolurum
Adetine kaç gün vardıKızlaaaaarrrr
Bilmiyorum canım benim çok düzensizdi polikistik over var. Ama 3-4 gün var diye tahmin ediyorum.Adetine kaç gün vardı
Canim Allahtan hayirlisini iste.Sagliklica devam etsin insallah.Bi zamanlar bende cift cizgiyi en onemlisi saniyordum.Bebegimin kalbi durunca aldilar.Kendimi bosuna cift cizgiye odakladigimi anladim.Tek saglikli olsun ne zaman olursa olsun.Bu da 29dk sonra belirginleştikten sonraki hali. En başta da vardı ama fotolarda pek belli değil. Şimdi koşarak gelip kan verdim. Negatifse gerçekten mahvolurum
Canım çok üzüldüm Allah sabrını verir inşallahCanim Allahtan hayirlisini iste.Sagliklica devam etsin insallah.Bi zamanlar bende cift cizgiyi en onemlisi saniyordum.Bebegimin kalbi durunca aldilar.Kendimi bosuna cift cizgiye odakladigimi anladim.Tek saglikli olsun ne zaman olursa olsun.
Çok sevindim ya umut oldu banada bende de pcos var özel bir şey yaptın mı acaba hayırlısı olsun inşallahBilmiyorum canım benim çok düzensizdi polikistik over var. Ama 3-4 gün var diye tahmin ediyorum.
Yok bu ay yapmadım hiç bişey sadece enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanmıştım. Daha önceki aylarda klomen letu vs kullandım yumurtlamayı düzenlesin diye ama hiç biriyle olmadı. Bu ay antibiyotik dışında ilaç ya da bitkisel bişey kullanmadım.Çok sevindim ya umut oldu banada bende de pcos var özel bir şey yaptın mı acaba hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?