• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız?

nghnkks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Merhabalar herkese, döngüm değişiklik gösterdiği ve normalde de gecikmeler yaşadığım için beklenen adet tarihimi bilemiyorum ama elimde olan testi akşam saatinde uyguladım ve bu sonıç çıktı ilk gebe teşhisi aldığımda gayet belirgindi ancak çok silik görüyorum kuruma çizgisi olabilir mi
laboquick marka test
Fotoğtaf 5 dk içerisinde çekildi

Eklentiler

• IMG_9419.webp
    IMG_9419.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_9422.webp
    IMG_9422.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 133
Bu erken gebelik testi laboquickin yanıltmaz sanmam :) yeni bir gebelik gibi görünüyor kan verin hayırlısı olsun ♥️♥️

Merhabalar herkese, döngüm değişiklik gösterdiği ve normalde de gecikmeler yaşadığım için beklenen adet tarihimi bilemiyorum ama elimde olan testi akşam saatinde uyguladım ve bu sonıç çıktı ilk gebe teşhisi aldığımda gayet belirgindi ancak çok silik görüyorum kuruma çizgisi olabilir mi
laboquick marka test
Fotoğtaf 5 dk içerisinde çekildi
Ben çizgiyi gorebildim umarım vardır ve sağlıklıdır 💕

Benimde böyle çıktı beklenen adet gunum bugün 🤔 kimyasal mi acaba ya bir testim daha var sabahimi beklesem şimdimi yapsam diye düşünüyorum 😀
bence sabahı bekleyin daha net sonuç veriyor diye okudum genelde ☺️ ama sizin testiniz sonucu da belirgin gibi inşallah kimyasal değil sağlıklı bir gebeliktir 🌸

Var bence. Kan testi berdiniz mi

Back
X