Canim benimde en sonki fotodaki gibiydi ve suan cok sujur hamileyim ben ertesi gun kan testi yaptirmitim ama esime birsey demedim nasil tutmustum kendimi vvarya suan ozelde yaptirabilirsin galiba yada p.tesiyi bekle belirrilerin varmiydiNolur yardim edin, akil verin bana, hic umitlenmek istemedim ilk ay olmadiginda cnm cok sikildi, sonraki ay heveslenmedim adet oldum. Bu ay da dedim kendime heveslenme diye ama olmadi, icime bi umut dustu bat yaklasinca, simdi de bu sonuc, gercek mi buu gozlerim mi yaniltiyor beni.. Off offf
Nolur yardim edin, akil verin bana, hic umitlenmek istemedim ilk ay olmadiginda cnm cok sikildi, sonraki ay heveslenmedim adet oldum. Bu ay da dedim kendime heveslenme diye ama olmadi, icime bi umut dustu bat yaklasinca, simdi de bu sonuc, gercek mi buu gozlerim mi yaniltiyor beni.. Off offf
Canim benimde en sonki fotodaki gibiydi ve suan cok sujur hamileyim ben ertesi gun kan testi yaptirmitim ama esime birsey demedim nasil tutmustum kendimi vvarya suan ozelde yaptirabilirsin galiba yada p.tesiyi bekle belirrilerin varmiydi
Ewet cnm. Belli oluyo çizgi adetin bi gün mü geçti o yüzden silik çıkmıştır bi kan tahlili yaptır bence
Gercekten mi yaa allhim insallah yuce rabbim saglikli hayirli evlat vermistirhamilesin hayırlı olsun
Benkide aynen boledi vee suan 22haftaluk hamileym bence sende hamilesn ins
Hamilesin cnm hayirli olsun... Ptesi kan tahlili ver beta hcg bakilsin :)
Canim hastaneye gidince beta hcg isticek doktor zaten. Istersen gidin yaptirin ama esime daha solemiyim dersen ptesi kendin git sonuc alinca solersin. Bende senin gibi cok silik cizgi vardi simdi hamileyim, muhtemelen sende oylesindir iyi dusun iyi olsun herseyKan testi negatif cikmasindan korkuyorum, tek test yaptim baska testim de yok, ins hamileyimdir cok tesekkur ederim
Allh tamamina erdirsin seninde :)
Ptesi bekleyebilecekmiyim bilmiyrm o kadar heyecanlandim ki, esime soylesemde hastaneye mi gitsek, olmazsa o mahvolur cok uzulur ondan korkuyrm, ya kanda negatf cikarsa
Bi yandan yarini nasil bekleyecegimm gece gozume uyku girmez :)
Bu arada cok tesekkur ederimmm birileri ile konusmak rahatlatiyr beni
tesekkurler cnm adetn gectimi benimki adetime 1gun kala yapmistim ve goguslerm kasik agrilarm cok olmustuKan testi negatif cikmasindan korkuyorum, tek test yaptim baska testim de yok, ins hamileyimdir cok tesekkur ederim
Ptesi bekleyebilecekmiyim bilmiyrm o kadar heyecanlandim ki, esime soylesemde hastaneye mi gitsek, olmazsa o mahvolur cok uzulur ondan korkuyrm, ya kanda negatf cikarsa
tesekkurler cnm adetn gectimi benimki adetime 1gun kala yapmisti m ve goguslerm kasik agrilarm cok olmustu sendede oluyormuKan testi negatif cikmasindan korkuyorum, tek test yaptim baska testim de yok, ins hamileyimdir cok tesekkur ederim
Bugun adet olmam gerekiyordu olmayinca yaptim, olmazsam yaparim diye cuma bi tane test almistim keske daha cok alsaydim :))) benim dun belim agridi kasigimda batmalar oldu, ama adet olcam diyede olabilir diye dusundum ins bebis vardir :)tesekkurler cnm adetn gectimi benimki adetime 1gun kala yapmistim ve goguslerm kasik agrilarm cok olmustu
Cok tesekkur ederimtebrikler inşallah saglıklı bir gebelik gecirirsin
Dogru soyluyorsub guzeli iyiyi dusunelim ki olsun :)) esime uyabdiginda soylicem sanirm hastaneye gidelim :)Canim hastaneye gidince beta hcg isticek doktor zaten. Istersen gidin yaptirin ama esime daha solemiyim dersen ptesi kendin git sonuc alinca solersin. Bende senin gibi cok silik cizgi vardi simdi hamileyim, muhtemelen sende oylesindir iyi dusun iyi olsun hersey
heyecanını cok iyi anlıyorum nöbetci eczane bul testi tekrarla yine silik cıkarsa demek ki testte bir sorun yok demektir, ya da en yakın hastane git kan testi ver ve eşine süpriz yapbizleri de bilgilendir, allah hayırlı olanı nasip etsin negatifse de üzülme ben 3 sene negatif sonuç aldım ama sonu güzel bitti 5 yaşında oglum var, şüküler olsun, allah dogru zamanında veriyor her şeyi buna inanıyorum
Eki Görüntüle 1014319
Arkadaskar silik cizgi goruyorum sanki nolur yorumlar misiniz
Bat bugundu, adet olmadim.
Heyecanlandim, gebemiyimdir
Asagiya farkli fotolarda ekledim
Eki Görüntüle 1014324
Bu fotolarada bakin nolurr
Esime birsey demiyorum, kan testini gormeden hem supriz olsun, konusmaya ihtiyacim vargormek istedigimi mi goruyorum yoksa gercekmi buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?