Testime bakarmisiniz lutfenn

3 liraya aldım markası miratech ben çok begendim, 5 liraya almıştım daha önce markasını hiç hatırlamıyorum o güzel değildi çok dağılıodu

bugün yine test yaptım daha belirgin çıktı, sanırım hamileyim, dooktoruma ancak saat 4 e randevu alabildim, ama test sonuçları geç saat olduğu için yarın çıkar sanırım, merakla bekleyeceğim:26:

Eki Görüntüle 1014319

Arkadaskar silik cizgi goruyorum sanki nolur yorumlar misiniz

Bat bugundu, adet olmadim.

Heyecanlandim, gebemiyimdir

Asagiya farkli fotolarda ekledim

lilipit merhaba seni 2014'te hamilelik isteyenlerin topic'inden hatırlıyorum...

testin pozitif baya senin, resmen hamilesin, umarım kanda da çıkar.

çok sevindim, sanki bir yakınımın haberini almış gibi oldum, hayırlısı olsun:)))

darısı başımaa :))

Eki Görüntüle 1014324

bu fotolarada bakin nolurr

esime birsey demiyorum, kan testini gormeden hem supriz olsun, konusmaya ihtiyacim var gormek istedigimi mi goruyorum yoksa gercekmi buuuu

canım cok uzun bekletmeyeceksın ılk bes dakıka ıcınde olusan sonuc dogrudur.gebe degılsın cok net sonuc almak ıtyrsan kan testı ıste hastahaneden

Hadi cnm hayirli haberlerini yaz bize

canım cok uzun bekletmeyeceksın ılk bes dakıka ıcınde olusan sonuc dogrudur.gebe degılsın cok net sonuc almak ıtyrsan kan testı ıste hastahaneden

Sanirm gebe degilsin demissin ama benim cizgim sonradan olustu hatta sadece isiga tutunca belli oluyodu simdi 5ayim bitti :)

Hamileyimmm herkese coooook tesekkur ederimmmmmm cok sagolunnnnnn hakkinizi helal edinnnn:)

aaa çok sevidim tebrik ederim inşallah saglıklı bir gebelik yaşarsın

maaşallah canım dua et bu ay bu güzel haberi ben de alayım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Cok tesekkur ederimm Allh isteyen herkese nasip eder ins, sukurler olsunn

Hadi hayırlısı olsun canım bebeğin Analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun İnşallah

ben daha öncede yazmistim benim durummujm hala muhalllakta iki pozotif testen sonra bugun ucuncu bi test yaptim ikinci testi digatal alip yaptim hamile oldugumu ve 4 5 haftalik yazmisti.bugun tekrar digital test yaptim bu seferde hamile yazdi ama haftayi farkli gösterdi 3 4 haftalik.neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…