Testime bakarmisiniz lutfenn

Daha dün yaşadım aynı şeyi o silik çizgiyi buharlaşma çizgisi sansım ama buraya yükleyince arkadaşlar söyledi pozitif olduğunu gittim kan verdim pozitif çok şükür!.. Yani kısacası hamilesin canım, hemen kan ver..

Ben de senelerce eşime nasıl süpriz yapar söylerim diye düşünüyodum dün şehir dışında olduğu için testin fotosunu yollayabildim sadece senin eşin yanında ne güzel testi göstermen bile büyük süpriz olacaktır. Sonra da beraber kan testine gidersiniz...

Allah sağlıkla kucağına almayı basip etsin canım.

Eki Görüntüle 1014319

Arkadaskar silik cizgi goruyorum sanki nolur yorumlar misiniz

Bat bugundu, adet olmadim.

Heyecanlandim, gebemiyimdir

Asagiya farkli fotolarda ekledim

Valla iyi dayanıyorsun cnm ben iki çizgiyi görür görmez hemen hastaneye gittim kan tahlili de yaptırmadım direk ultrasona girdim beş haftalık bi kese vardı şimdi de allah ım bağışlasın üç aylık oğlum var. İnşallah hamilesindir ve hayırlısıyla kucağına alırsın

Valla canim dedigin gibi esimi umitlendirmek istemedim kan testini 14 subetta ogrendim hamile oldugumu ve cok gusel bi supriz oldu bence dayan dedigin suprizi bende yapcaktim ama dayanamadim

benim adetim bu ay farkli gelince suphelenip test yaptim silik de olsa vardi cizgi sonra 3 gun daha bekleyip kanama durup sadece lekenlenme baslayinca bu sefer digital olan testten aldim ondada pozitif cikti 5 haftalik hamile oldugumu yazdi.adetim 28 ocakta geldi sonra subatta gelicek adetim 2 martta geldi ama normalden cok farkli bi sekilde siyah olarak basladi ve hic bi agri olmadan ola yavas yavas devam etti suan hala silindigimde kahverengi akinti var.ben dusuk ve 2 kez tup bebek tedavisi denedik.dun doktora gittim anlattim bakmadilar bile bekle tekrar test yap dediler erken dusuk yasamis olabilirisim.bu arada ben yurtdisinda yasiorum ve burdaki tedavi sistemi turkiyeden cok farkli sozun kisasi simdi ben ne oldugumu bilmiom testlere guvenip hamile olduguma mi inanayim yoksa erken dusukmu yaptim kocaman bi soru isareti ile yasiorum suan.suan sabahlari hafif mide bulantim,kokulara hassasiyetim,agzimin hic tadi yok hicbisey lezzetli gelmio kasiklarimda agri yok ama karnimin icinde tuhaf bi agri var okadar.sizce kizlar ne dusunmeliyim kimseyede anlatamiorum yardim edin fikirlerinize ihtiyacim var

nefret ediyrm yurtdisinin bu ilgisiz ve ozensiz yapisindan..
her kanama dusuk yapildigi anlamina gelmiyr. ben 3 kez gebe kaldim. 3 nde de lekelenme yasadim. hatta ilkinde 5.haftadan 8. haftaya kadar hep kanadim. ilk ikisini kaybettim ama sukur ucuncusu hala benimle. ilkini evde dusuk yaptim ben ildiginiz canli kirmizi kanma oliyr. siyah ya da kahve olmiyr. genelde kahve lekelenmeler yerlesme kaynakli diye dusunuluyr. burada olsaniz kesin kan tahlili yapilip porgesteron hapina baslamistiniz. iki testte pozitif diyrsunuz bence gebesiniz. mumkunse baska hastaneye basvurun. sansinizi deneyin. yoksa her gun testi tekrarlayin. eger her gecen gun est koyulasirsa beta hcg degeriniz artiur ve saglikli bir gebeligin isaretcisi demektir. her sabah ilk idrarda yapmanizi tavsiye ederim. buarada da bol su icin, dinledin ve iliskiden uzak durun. Allah yardimciniz olsun.

Resim nasil ekleniyor bende testini paylaşmak istiyorum...
Konu sahibine de hayirli olsun diyorummm... Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin bebisini...

Kizlar ben 28gunde adet olan bir bayanim esimle geri cekme yontemi ile korunuyoruz daha cocuk dusunmuyoduk ama ayin 24unde yumurta aki seklinde bisey geldi bugun adet gunumdu olmadim ara ara kasikta agri ile batma adet sancisina benzer kasigima birsey toplaniomus gibi gaz ile karisik agri hamile olabilirmiyim acaba

Akinti gelio oldum saniom gidiom yok sanci girip cikio bu sefer dym geldi yok

Aza cnm bendeki kasik agrisida benzer, ancak bildigim kadariyla adet belirtileri ile gebelik belirtileri cok benzer, bide geri cekilmede hamile kalma olasiligi dusuktur, zaten isteyince bile hemen hamile kalinmiyorr, bekle biraz daha

Herkese tesekkur ederim, dun esimi severek uyandirdim bugun 3 kisi gune baslayacagiz dedim, bi sasirdi testi verdim eline, bakti oyle anlamadi bisey önce, heyecanlandi söyledim testi anlattim, inanilmaz sevndi, doktora bugun randevu altim gidicem, aksam sonucunu yazarim, kasik agrim ve halsizlik cok fazla var

Everett bugün benimde adet günüm hala olmadım heyecanla bekliyorum rabbim isteyen herkese hayırlisini versin ins

Seninde hayırlı olsun bebeğin lilipit arkadaşım çok seviniyorum hamile haberi duyduğum zaman

Seninde hayırlı olsun bebeğin lilipit arkadaşım çok seviniyorum hamile haberi duyduğum zaman

çok teşekkür ederim cnm darısı başına inşallaah:)

bugün yine yaptım yine çıktı ikinci cizgi, öğleden sonra doktora gidicem

Yüce rabbim sağlıklı gebelik ve doğum nasip eder inşallahh

şükürler olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…