Eki Görüntüle 1014324
Bu fotolarada bakin nolurr
Esime birsey demiyorum, kan testini gormeden hem supriz olsun, konusmaya ihtiyacim vargormek istedigimi mi goruyorum yoksa gercekmi buuuu
Eki Görüntüle 1014319
Arkadaskar silik cizgi goruyorum sanki nolur yorumlar misiniz
Bat bugundu, adet olmadim.
Heyecanlandim, gebemiyimdir
Asagiya farkli fotolarda ekledim
Eki Görüntüle 1014324
Esime birsey demiyorum, kan testini gormeden hem supriz olsun, konusmaya ihtiyacim vargormek istedigimi mi goruyorum yoksa gercekmi buuuu
canım hayırlı olsun derim ben :)
benim adetim bu ay farkli gelince suphelenip test yaptim silik de olsa vardi cizgi sonra 3 gun daha bekleyip kanama durup sadece lekenlenme baslayinca bu sefer digital olan testten aldim ondada pozitif cikti 5 haftalik hamile oldugumu yazdi.adetim 28 ocakta geldi sonra subatta gelicek adetim 2 martta geldi ama normalden cok farkli bi sekilde siyah olarak basladi ve hic bi agri olmadan ola yavas yavas devam etti suan hala silindigimde kahverengi akinti var.ben dusuk ve 2 kez tup bebek tedavisi denedik.dun doktora gittim anlattim bakmadilar bile bekle tekrar test yap dediler erken dusuk yasamis olabilirisim.bu arada ben yurtdisinda yasiorum ve burdaki tedavi sistemi turkiyeden cok farkli sozun kisasi simdi ben ne oldugumu bilmiom testlere guvenip hamile olduguma mi inanayim yoksa erken dusukmu yaptim kocaman bi soru isareti ile yasiorum suan.suan sabahlari hafif mide bulantim,kokulara hassasiyetim,agzimin hic tadi yok hicbisey lezzetli gelmio kasiklarimda agri yok ama karnimin icinde tuhaf bi agri var okadar.sizce kizlar ne dusunmeliyim kimseyede anlatamiorum yardim edin fikirlerinize ihtiyacim var
Eki Görüntüle 1014324
Ya ben dayanamayacagim galiba, esime soylesemde hastaneye mi gitsek ama hep ona supriz yapmayi hayal ediyordum
Seninde hayırlı olsun bebeğin lilipit arkadaşımçok seviniyorum hamile haberi duyduğum zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?