Testıme bakarmısınız?

Oylemiydi inam hatrlamyrm cnm senn ne zman di glmesi gerrkn gun sendede pko mu vardi belrtin varmi ?

Benimde 23 subat son adet tarihimdi dongum 35 gun benim pko yok canim ya senin actigin bi konuya yazmistim.canim 7gunbgecti bugunde test yaptim negatif.ya aslinda belirtim falan yok tek degisik sey her ay olan adet sancim birhafta onceden baslar hic olmadi ara ara bazen gelip gidiyo okadar.ben hamile oldugumu dusunmuyorum ama adet sokturucu kullancaktim sende ongun yazinca bekliyeyim yine dedim.bi umit.ama sana cok sevindim canim.sende belirti varmiydi.negatiflerden sonra hissettinmi nasil oldu cok soru sordum dimi :))

Estağfurullah cnm olrmu öyle sey ya bende sorardm hamilelere cvp vermediler mi uzulrdm istedni sorablrsn her zman .
Benmde son adet tarihim 23 subat canm âdet döngum dgsmsdi bu ara anlamıyordum ama 23 mart gbi olmasi gerekiyodu 28 gn döngü dersek bazi hesaplayclar 27si diyodu benm gecen ay 8 gn gecmisti bu ayda hc umudum ykdu hic ama geçen ay ck umtluydm olmadi bu ay hc takmadm oldu adetn ilk gnu kasik agrlarm oldu ayni adet belrtsi gbi ara ara adet olmsm gbi sancılar bel ağrıları falan ilk gn test yapdm negatf 4 yada 5.gn gene yapdm negatf kan testi yaptrdm negatf umudu kesdim ztn umudumda ykdu esim var bence diodu ben umdm yk diodum kan testni alnca ck uzuldm morlm bzldu 9.gn kasklarm pazardaydm batiodu sanciyodu resmen belim agriyidu aksam eve geldk dsardan evde iki tane test vardi birini yapdm 5dk snra silik czgi inanamadm snra sbh bdaha yapdm gene silik byle sabahki hayal gbi varla yok arasi ogn arkadsn cocugn dis dirgidi vardi 10.gn oraya gidiodk annemle kan verelm ddk kan verdim gttim telefnla aradm hastnyi iki saat snra snuc 58.93 ddi inanamadm basindq sifir yok dmi bdha bakarmsnz ddm kiz da yok ddi ck tsk ddm heycandan kapadm snucu gttm aldm inanamdm grunce inandm ama ensdsm var deger az gbi yani cnm benm belrtlrm bunlardi cok uzattm kbkma inş sende hamissindr rabbim sana ve tum isteyenlere nasip edrr bu duyguyu inşallah yaa

Estafurullah canim heyecanini doya doya yazmalisin bence :)) bugun bende test yaptim esimede negatif deyince oda srn hamilesin ben anlarim dedi.ikinci evliligiyim ben esimin buarada.bana gore biraz daha tecrubeli bu konuda.olsaydi cikardi dedim bende ama gercekten hicbir hissim yok senin belirtilerin var.benim adet oncesi coktu ama birden kesildi oda yumurtlamann gec oldugunuvdusundurttu bana.ama ne bileyim inanmiyorum olduguna ama adet olucagimi kesinlikle hissederim.bu sefer sanki aylarca adet olmucak gibi hissediyorum.bu arada degerini pek anlamam ben dusukmu yuksekmi ama iki gune bir tekrarlat canim haftaya gore yukselmesi lazim.gelismelerden de haberdar et olurmu

Cnm inan insan anlamiyo belirti yada ben.anlamadm bende adet olcm dye bekliodum yani inşallah hayrlisi olur snnde bebis vardr doktrn ddgne gore benmde gec döllenme olmus 1.2 haftayms daha :)) sennde öyledir inşallah cnm benm dua et bol bol bak ben napdm.bliomsn
Aksam namazı abdest al 3 rekat farzi kil ve otur 41 kere (elham) fatiha suresi oku dilegini söyle snra 2 rekat sunneti kil bitir ve dua et ama 41 sureyi sunneti kilmadan oku otrda ben.bnu yapdm bu ay tavsye ederm ins sennde bebisin sennledir hamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…