• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testin koyuluğuu

Tebrik ederimmm best hanımcım sağlıkla sıhhatle huzurla kucagınıza alın yavrunuzu insalllah benimde testime bakabilirmisiniz kaset test yaptım adetime 4 gün var 💖
Merhaba lütfen bunada bakabilirmisiniz çok silik çizgi çıktı görebiliyor musunuz çizgiyi 🙏

Eklentiler

• IMG_20251113_142315_176.webp
    IMG_20251113_142315_176.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 28
Ay hafif bi çizgi görünüyor evet adetiniz geçtimi 😊
Evett adetim 23 gün oldu gecikeli😢🥺🥺 5 6 gündür kahverengi lekelenmem vardı,o lekelenme arasında 2 defa 1 2 damla kan gördüm dün kahverengi lekelenme durdu , ama bugün tekrardan biraz kanamam oldu ve peşine yine kahverengi lekelenmem başladı, bir kimyasal gebeliğim oldu nisan ayinda,korkuyorum yine aynısi olur diye, bu testte akşam yaptığım yani 1 2 saat önce yaptığım ve bundada silik çizgi var

Eklentiler

• IMG_20251113_185631_039.webp
    IMG_20251113_185631_039.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 20
Evett adetim 23 gün oldu gecikeli😢🥺🥺 5 6 gündür kahverengi lekelenmem vardı,o lekelenme arasında 2 defa 1 2 damla kan gördüm dün kahverengi lekelenme durdu , ama bugün tekrardan biraz kanamam oldu ve peşine yine kahverengi lekelenmem başladı, bir kimyasal gebeliğim oldu nisan ayinda,korkuyorum yine aynısi olur diye, bu testte akşam yaptığım yani 1 2 saat önce yaptığım ve bundada silik çizgi var
Canım doktora gitmen lazım senin hemenn normalde gecikmen oluyomu

Evet oluyor ama en fazla 1 hafta pco luyum ama her ay en fazla 1 hafta gecikmeyle sürekli düzenli adet oluyorum bu defa neden böyle oldu bilmiyorum
Hadi insallah bebiş olsun cizgi gmzüküyor gerçektne en iyisi yarın kan ver kuzum belki geç döllenme olmuştur yoksa dhaa koyu cıkardı cizgi

Az önce farklı marka bir test yaptım negatif ne yazikki bende artimet marka testin yanıltmasına uğradım galiba 😢
Gerçekten artımed cok yanıltıyor … ama en yakın zamanda hani iyi bir doktora gözükün bu pco icinde cok iyi gelen şeyler var sizde onları yaparsınız doktor yonlendırmesi ile yaşınızda kücük olur allahın izniyle bu arada doktora gidicekseniz eşli gözükmeyide tavsiye ederim erkek faktörüde bilmek istiyor doktotlar 🤲🙏🏻

Gerçekten artımed cok yanıltıyor … ama en yakın zamanda hani iyi bir doktora gözükün bu pco icinde cok iyi gelen şeyler var sizde onları yaparsınız doktor yonlendırmesi ile yaşınızda kücük olur allahın izniyle bu arada doktora gidicekseniz eşli gözükmeyide tavsiye ederim erkek faktörüde bilmek istiyor doktotlar 🤲🙏🏻
Çok teşekkür ederim, 1.5 senedir evliyim kimyasala gebelikten başka gebelik oluşmadi birde tiroid hastasıyım üstüne, infertilite polikliniğine yönlendirildim testler istendi eşim yaptı ama ben henüz adet olamadığım için yapamadım

Back
X