- 2 Temmuz 2023
- 202
- 147
- 18
- Konu Sahibi papatya00000
-
Ben çizgi gördüm testinizde. İnşallah geç döllenme olmuşturKızlar adetim 5 gün gecikti , belirtileri tek tek saymak istemiyorum ama var . Erken gebelik testimde gözüme silik bir çizgi göründü ama emin olamadım bir de fotoğrafın ışığıyla oynadım sanki var gibi , hayalet çizgi görme uzmanları fikrini paylabilir mi
Evet sabah ilk idrar daha net sonuç verirHayır akşam yapmıştım , etkiliyor mu
20 dk sonra çıkarıp baktım silik bir çizgi var gibiydi ama kuruma çizgisi olabilir diye onun fotoğrafını çekmedim. Bu fotoğraf ilk 10 dakikada çektiğim fotoğrafVar gibi ama bi testi çıkarın isterseniz daha net görünür
İlk idrarla denerseniz daha iyi sonuç verecektir hayırlısı olsun20 dk sonra çıkarıp baktım silik bir çizgi var gibiydi ama kuruma çizgisi olabilir diye onun fotoğrafını çekmedim. Bu fotoğraf ilk 10 dakikada çektiğim fotoğraf
Etkiler, ben 3 gün geçince yapmıştım ama ilk idrarla değildi silikte olsa çıkmıştı ama ilk idrarla yapınca belirgindi.Hayır akşam yapmıştım , etkiliyor mu
Amin herseyin hayırlısı, tüm cevaplar için teker teker teşekkür ederim hepinizeİlk idrarla denerseniz daha iyi sonuç verecektir hayırlısı olsun
Etkiler, ben 3 gün geçince yapmıştım ama ilk idrarla değildi silikte olsa çıkmıştı ama ilk idrarla yapınca belirgindi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?