- Konu Sahibi papatya00000
-
Merhaba ne yaptınız acaba bu da benim dün akşam yaptığımben o kadar etki ettiğini bilmiyordum saatin önemi yoktur diyordum, bundan sonra öyle yapacağım. Çok sağolun
Ben henüz testi tekrar etmedim 1 hafta oldu geçeli birakç gün daha olmazsam testi tekrarlarım, sizin testte ikinci çizgi görünüyorMerhaba ne yaptınız acaba bu da benim dün akşam yaptığım
Testinizin rengi dağılmış , ya çok fazla idrarda beklettiniz ya da test bozuk gibi geldi bana . Başka test varsa tekrarlayıp tekrar fotoğraf atar mısınızMerhabalar bu da benim testim emin olamadım var mı acaba?adetime bir gün var
Bir de bunu yaptım belli belirsiz bir çizgi görüyor gibiyim ama bilemedimTestinizin rengi dağılmış , ya çok fazla idrarda beklettiniz ya da test bozuk gibi geldi bana . Başka test varsa tekrarlayıp tekrar fotoğraf atar mısınız
T2 kısmında ben de gördüm ince bir çizgi, daha çok yeni belli ki ,kan verince sonucu buraya da yazar mısınız ? Merak ettim inşallah hayırlısı olsun hakkınızdaBir de bunu yaptım belli belirsiz bir çizgi görüyor gibiyim ama bilemedim
İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur yazarim tabiT2 kısmında ben de gördüm ince bir çizgi, daha çok yeni belli ki ,kan verince sonucu buraya da yazar mısınız ? Merak ettim inşallah hayırlısı olsun hakkınızda
Kızlar bu da 9. gün yaptığım test siz de görüyor musunuz yoksa ben yavaştan kafayı mı yemeye başladım
Merhaba ben adetten bir hafta önce birlikte oldum şuan adetim 6 gün gecikti geç döllenme olabilir mi? En son cuma günü yaptım test negatiftiCanım sabah ilk idrarda tekrar et testi 5 gün gecikince net kırmızı çıkıyor genelde belki geç döllenme olmuştur hayırlısı olsun
Adet oldum bugün maalesefT2 kısmında ben de gördüm ince bir çizgi, daha çok yeni belli ki ,kan verince sonucu buraya da yazar mısınız ? Merak ettim inşallah hayırlısı olsun hakkınızda
Hayırlısı olsunAdet oldum bugün maalesef
33 desem. Valla umudumu kestm artk be adet oluyorm ne belli bir çizgiBen henüz testi tekrar etmedim 1 hafta oldu geçeli birakç gün daha olmazsam testi tekrarlarım, sizin testte ikinci çizgi görünüyorhayırlısı olsun inşallah . Kaç gün gecikme oldu
Bence öyle demeyin çizginiz gayet belli , yakınlaştırmaya bile gerek kalmadan görüyor . Benim son attığım test 9. gün yani 38. günde bile hâla silik çizgi çok net değil . Sanırım test firmaları bilerek çok hassas yapmıyorlar testleri . Yalancı pozitif çıkarsa dava açılmasın diye33 desem. Valla umudumu kestm artk be adet oluyorm ne belli bir çizgi
Ben henüz kan veremedim ama siz bir kan verin bence en az 20 çıkar , hatta 20 az bile daha çok çıkar33 desem. Valla umudumu kestm artk be adet oluyorm ne belli bir çizgi
Kan verecek zamanım yok çalışıyorum ama bugün akşam yeniden yapıcam testBen henüz kan veremedim ama siz bir kan verin bence en az 20 çıkar , hatta 20 az bile daha çok çıkar
Eğer testinizi atmak isterseniz görmek isterimKan verecek zamanım yok çalışıyorum ama bugün akşam yeniden yapıcam test
Mutlaka akşam atacağımEğer testinizi atmak isterseniz görmek isterim
Ya az önce lavaboya gittim çok az kan gelmiş. Adet mi olacam acaba test alayım eve geçeyim kanama durursa sabah yaparım testi. Devam ederse adettirEğer testinizi atmak isterseniz görmek isterim
Devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilirYa az önce lavaboya gittim çok az kan gelmiş. Adet mi olacam acaba test alayım eve geçeyim kanama durursa sabah yaparım testi. Devam ederse adettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?