- 21 Kasım 2023
- 330
- 66
- 18
- 25
- Konu Sahibi birmavigunu5
-
İlk kırmızı çizgi çıktı 10 saniye sonra diğeri çıktı canım emin olamadım bı soruyum dedimÇizgi gayet gözüküyor hemen çıktıysa çizgi hamile gibisiniziki gün sonra tekrarlayın testi daha belirgin olur çizgi
Hayırla gelsin minikEki Görüntüle 3343102 arkadaşlar ilaç tedavisi ve doktorun verdiği tarihleri değerlendirdik 2gundur kahverengi tonda lekelenme oldu ve adetime 3 gün var predictor aerly marka erken gebelik testi aldım ve böyle çıktı hamilemiyim sizce.asla başıma lekelenme tarzı şeyler gelmezdi drek adet olurdum tşk ederim şimdiden yanitinz için
Hayırlısı olsun canımİlk kırmızı çizgi çıktı 10 saniye sonra diğeri çıktı canım emin olamadım bı soruyum dedim
Hamilesiniz daha yeniEki Görüntüle 3343102 arkadaşlar ilaç tedavisi ve doktorun verdiği tarihleri değerlendirdik 2gundur kahverengi tonda lekelenme oldu ve adetime 3 gün var predictor aerly marka erken gebelik testi aldım ve böyle çıktı hamilemiyim sizce.asla başıma lekelenme tarzı şeyler gelmezdi drek adet olurdum tşk ederim şimdiden yanitinz için
Ya inşallah canımÇizgi var.
Hayırlı olsun inşallah.
Sağ salim gelsin... ⚘
Bu akşam gidip veriyim canımHamilesiniz daha yenikan testi verip takip edin
İnşallah canım çok istiyoruz bebisimiz olsun 1senedri deniyoruz olmuyordu doktora gittim klomen duphaston coraspirin verdi onları kullandım bu ayEvet çok yeni hamilesiniz tebrikler
Merhaba bugün kan verdim ve değerim 10.7 herlde 1 2 haftalik cuma günü de kan verecem insallahEvet çok yeni hamilesiniz tebrikler
Değeriniz 5 in üzerinde hamile kabul ediliyorsunuz zaten önemli olan 2 kat artması yani cuma günü 20 ve üzeri olursa sağlıklı demektir inşallah öyle olur sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin AllahMerhaba bugün kan verdim ve değerim 10.7 herlde 1 2 haftalik cuma günü de kan verecem insallah
Değeriniz 5 in üzerinde hamile kabul ediliyorsunuz zaten önemli olan 2 kat artması yani cuma günü 20 ve üzeri olursa sağlıklı demektir inşallah öyle olur sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin amin canım inşallah yükselir çok istiyoruz 3 kere kan verdim evliligimde biri 2 çıktı diğeri 0.2 civarındaydı hatırlamıyorum fazla ilk defa böyle ciktiDeğeriniz 5 in üzerinde hamile kabul ediliyorsunuz zaten önemli olan 2 kat artması yani cuma günü 20 ve üzeri olursa sağlıklı demektir inşallah öyle olur sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah
İnşallah burayada yazın kan sonucunuzu merakla bekliyorum bendeAmin amin canım inşallah yükselir çok istiyoruz 3 kere kan verdim evliligimde biri 2 çıktı diğeri 0.2 civarındaydı hatırlamıyorum fazla ilk defa böyle cikti
Tamm canim aksam kan vercem tekrar da iki günde yukselirmikiİnşallah burayada yazın kan sonucunuzu merakla bekliyorum bende
Canim 2 gunde en az %60 artar deger. Bazen 2 katindan fazla bile artabilir hepsi normal. İnsallah saglikla buyurTamm canim aksam kan vercem tekrar da iki günde yukselirmikiyani 10.7 den yüksek ciksada sağlıklı hamilelikmi olcak canım ben bu konularda yeniyim bilmiyorum fazla
Çok teşekkür ederim ne güzel anlattınızCanim 2 gunde en az %60 artar deger. Bazen 2 katindan fazla bile artabilir hepsi normal. İnsallah saglikla buyur
Kan sonucunuz çıktı mı acbaaÇok teşekkür ederim ne güzel anlattınızinşallah canım rabbim herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?