• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Testis kanseri yaşayan oldu mu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok geçmiş olsun hepimize ve tüm bekleyenlere... Korktuk haberi alınca tabi ama Allahın izniyle, sizlerin umut dolu yorumları bizlere de umut oluyor.. Şuan kardeşim hangi evre bilmiyoruz evreleme yazıyor dosyalarda sadece ama kemo aldı geçtiğimiz hafta beş gün.. Yarın tekrar birinci kürün devamı olarak beş gün daha alacak... Sonra biraz mola sanırım ve ikinci kür başlayacak.. Sistem nasıl bilmiyorum.. Pet sonucu temiz sadece lenflerde biraz büyüme gördüm gibi dedi kemo önerdi doktorumuz... Önce Allaha Sonr doktorlara güveniyoruz

Gecmis olsun. Kuzenimin esine gectigimiz ekim ayinda, 28 yasindayken testis kanseri teshisi kondu. Ameliyat ve sonrasinda kemoterapi kurleriyle nisan ayinda tamamen sagligina kavustu. Burada asil is hasta yakinlarina dusuyor, doktoru bize haber bile izlememesini surekli aktif ve pozitif olmasi gerektigini soylemisti. Hobi edinmesini saglayabilirsiniz. Bir de viral enfeksiyon kapmamasi icin ekstra onlem almak gerekiyor. Doktorun soyledigine gore, bu hastalik cok sik ve genc yaslarda gorulmeye baslamis ama iyilesme ve nuks etmeme oranlari da bir o kadar yuksek. İcinizi ferah tutun, yasadiginiz surec cok zorlayici ama kahrolmak maalesef bir sonuca ulastirmiyor. Bu gercegi kabullenin, hastaligin adi kotu, hafizalarimizda korkunc yer etmis. Ama tip o kadar ilerledi ki artik grip gibi dusunun, covid gibi dusunun. Kardesiniz bir kac ay sonra sifalanip, saglikla hayatina devam edecek🙏 Tekrar gecmis olsun, acil kalici sifalar diliyorum🙏🙏
Çok geçmiş olsun hepimize ve tüm bekleyenlere... Korktuk haberi alınca tabi ama Allahın izniyle, sizlerin umut dolu yorumları bizlere de umut oluyor.. Şuan kardeşim hangi evre bilmiyoruz evreleme yazıyor dosyalarda sadece ama kemo aldı geçtiğimiz hafta beş gün.. Yarın tekrar birinci kürün devamı olarak beş gün daha alacak... Sonra biraz mola sanırım ve ikinci kür başlayacak.. Sistem nasıl bilmiyorum.. Pet sonucu temiz sadece lenflerde biraz büyüme gördüm gibi dedi kemo önerdi doktorumuz... Önce Allaha Sonr doktorlara güveniyoruz... Kesinlikle aktif yaşam önemli ve Psikolojik destek.. Kişiyi hastalık değil gereksiz kalabalık düşünce yoruyor yıpratıyor...

merhabalar Bayadır girmiyorum.
evet eşimde kanser tedavisi gördü.
biz hic bir.belirti olmadan gittik. daha doğrusu
beli ağrıyordu son zamanda.
böbreklerinden taştan şüphelendiler.
1 inci.evreymis.saddxd bir testiste vardı aldılar
öncesinde sperm dondurduk.
bizim tedavi ile bebeğimiz.oldu .ama sperm sayıları azdı.
hastalıktan da olabilir varikoselden de olabilir dediler.
evet çok üzücü Bi durum ama kanser tedavisi içinde en kolay olan kanser.tipi.
iyi huylu.ve birinci evre olunca sadece ameliyat oldu. şuan kontrole gidiyor sürekli.
sperm dondursun.imkani varsa 2 tane ayrı yerde yapsın.
ameliyattan sonra sperm çıkışı oldu taze spermle bebek yaptık. ama sıfırlama ihtimali de var.

umarım hersey yolunda gider .
bol bol dua edin
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın şifa diliyorum hepimize
..

Evet sperm dondurma işlemi yapıldı tek yerde.. Kemolar başladı Allahın izniyle tüm sevdiklerimiz Sevenlerimiz sağlıkla huzurla aramızda olsunlar...

Kerdeşim kemotrepi alıyor son günlerde kuyruk sokumum çok ağrıyor diyor dayanamıyor... Sizlerin yakınları kemoterapi sürecini nasıl aglattılar acaba arkadaşlar

Back
X