• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testis

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Merhaba size sorum şu eşinizde bir testis diğerinden küçük durumu yaşayıp hamile kalanınız var mı? Küçük derken de baya küçük bir diğerinden yargılamadan yorum yazar mısınız çünkü kimseye soramadım

Varikosel yada kasık fıtığı gibi bir şey mi var acaba? Böyle asimetrilere sebep olabiliyor diye biliyorum. Bence doktora gidin biz bilemeyiz ki

Benim eşimde çocuk iken tek taraflı inmemiş testis ameliyatı geçirmiş. O yüzden indirilen testisi diğerine göre çok küçük, o yüzden sordum.
Ameliyat olmadığını söyledi bilemiyorum o yüzden de ama tarifiniz benimkine uyuyor . Peki ameliyat izi felan oluyor mu bunu anlayacağım

Benim eşim fıtık ameliyatı sonucu o şekilde evet Teki yok gibi diğeride büyük onun görevini üstlenmek içinmiş doktor demişti :)) Sperm sayısında düşüklük vardı fakat gebeliğe engel değil demişti doktorda. Takviyeler vermişti en son 55 milyona yükselmişti yanlış hatırlamıyorsam bendede problem olunca tüp bebek yaptırdık. Önemli olan spermiyografi sonucunuz yani.

Benim eşim fıtık ameliyatı sonucu o şekilde evet Teki yok gibi diğeride büyük onun görevini üstlenmek içinmiş doktor demişti :)) Sperm sayısında düşüklük vardı fakat gebeliğe engel değil demişti doktorda. Takviyeler vermişti en son 55 milyona yükselmişti yanlış hatırlamıyorsam bendede problem olunca tüp bebek yaptırdık. Önemli olan spermiyografi sonucunuz yani.
Benim eşimde aynı kasık fıtığına bağlı inmemiş testis ameliyat olmuş. Bizimde sperm sayımızda düşüklük vardı bizde artık umudumuz kalmadığından tüp bebek tedavisine tam geçecektik . Son anda normal yolla hamile kaldım. Eşiniz kaç yaşında ameliyat olmuş ?

Tek testisle hamile kalanlar var .. Bu testisle alakalı olabiliyor çift testis olupta sperm hızı kalitesi düşük olanlar gibi birinin küçük olmasını etkisini test yaparak öğrenmeniz çok daha iyi olabilir .

Benim eşimde aynı kasık fıtığına bağlı inmemiş testis ameliyat olmuş. Bizimde sperm sayımızda düşüklük vardı bizde artık umudumuz kalmadığından tüp bebek tedavisine tam geçecektik . Son anda normal yolla hamile kaldım. Eşiniz kaç yaşında ameliyat olmuş ?
Fıtık ameliyatını 25 yaşında olmuş çocukluktan gelen birşeymi onuda pek bilmiyorum yani. Şuan 38 yaşında. Bendeki sorunlardan sonra bezdik bizde tüp bebek denedik şükür hamile kaldım. İlk zamanlar eşim üzerinde durmuştu doktorlar fakat bendeki çikolata kisti ve polikistik over yüzünden beklemedik daha fazla. Sizin adınıza çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin. 🙏

Fıtık ameliyatını 25 yaşında olmuş çocukluktan gelen birşeymi onuda pek bilmiyorum yani. Şuan 38 yaşında. Bendeki sorunlardan sonra bezdik bizde tüp bebek denedik şükür hamile kaldım. İlk zamanlar eşim üzerinde durmuştu doktorlar fakat bendeki çikolata kisti ve polikistik over yüzünden beklemedik daha fazla. Sizin adınıza çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin. 🙏
Teşekkürler. Benim eşim 10 yaşında ameliyat olmuş. Ama normalde bu ameliyat en geç 2 yaşına kadar yapılması gerekiyormuş. Bu yüzden İnmemiş testis, çocuğun doğumundan beri gelen rahatsızlık. Sizin eşinizdede muhtemelen öyledir.

Siz sürekli evli veya nişanlı olup olmadığımı niye irdeliyorsunuz anlamadım . Sonucu da doktordan sonra yazarım
Anal ilişki isteyen kocanız varken sonra bir bakıyoruz nişanlı oluveriyorsunuz. Zaten herhalde forumda cinsellik bölümünde yatıp kalkıyorsunuz. Sapık mısınız onu merak ettim sadece.

Anal ilişki isteyen kocanız varken sonra bir bakıyoruz nişanlı oluveriyorsunuz. Zaten herhalde forumda cinsellik bölümünde yatıp kalkıyorsunuz. Sapık mısınız onu merak ettim sadece.
Bunlar sizin kuruntunuz . Her soru bana ait olmayabiliyor bazen ablamın bazen de benim neden bu kadar peşine düştünüz burası bir platform insanlara yardımcı olmak adına açılmış sizde bana yardımcı olacak konuyla ilgili bilginiz yoksa lütfen daha fazla can sıkıcı yorumlar da bulunmayın

Forumu kaç kişi kullanıyorsunuz acaba bir konuda bekar olduğunuzu yazmışsınız biyerde nişanlıyım demişsiniz başka yerde eşim diyorsunuz

Back
X