• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testler sonuçlar kafa karışıklığı yardım:(

geçenlerde gittim cerrahpaşaya. yaşım 22 diye şuan tam bir tedavi uygulamadılar. ne alakaysa sorun var sonuçta. sadece smear aldı. rahim filmi için birşey istemediler. kanuni sultan süleyman eğitim araştırma bnden rahim istedi. oda orda çekilmiyormuş
Bende 28 yaşındayım diyorum banad yapmiyolardi cok enteresanlar gercekten ya
 
Rahim filmi gebe kalmayi kolaylaştırıyor. 3 sene bebegim olmadi benim. Film çektirdiğim ay hamile kaldim. Yanlışınız var,adetin 1. Gunu degil,bitiminden sonra 3 gun içinde çekiliyor. Devleti aylarca bekleyemezdim, özelde cektirdim
 
Yok özellikle dedim ki regl 1. Gününe denk getirmem imkansız randevuyu evet dedi onayladı
bilemedim. ama randevuyu alacağınız zaman sorarsınız alacağınız yere.kendi tecrübem reglimin bittiği günden bir gün sonrası çektirmiş olmam. sadece bundan eminim :)
 
Rahim filmi gebe kalmayi kolaylaştırıyor. 3 sene bebegim olmadi benim. Film çektirdiğim ay hamile kaldim. Yanlışınız var,adetin 1. Gunu degil,bitiminden sonra 3 gun içinde çekiliyor. Devleti aylarca bekleyemezdim, özelde cektirdim
Dimi ya 1. Günü dedi ısrarla hatta yazdı kağıt verdi orda bile yazıyor 1. Gün diye nr kadar anlamsız değil mi ya
 
Dimi ya 1. Günü dedi ısrarla hatta yazdı kağıt verdi orda bile yazıyor 1. Gün diye nr kadar anlamsız değil mi ya
Doktorlarda insan,belki o an kafasi baska yerdeydi şaşırdı. Hepimize de olur bazen. Bence ona takilmayin. Adet bitimi cektirin. Özelde cektirmenizi tavsiye ederim
 
Arkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Hangi il/ilçede yaşıyorsunuz ?
 
Nerede ikamet ediyorsunuz haberleşelim olur mu ben istanbul anadolu yakasi
zeynep kamilden cok rahat randevu aliniyor, oraya bir git bence sonucta sadece kadin & cocuk hastanesi. Yani internetten randevu alinirken hep bos gunleri oluyor. Oraya bir daniş.
 
Öneriniz için teşekkür ederim evet sanirim ozele yönelecegim... eksileri nedir sizce peki
Ağrı :) yani ben de çektirmiştim zamanında. Ama ağrısız bir merkezdi. Devlette çektiren tanıdıklarım var çok ağrı hissediyorlar ve kendilerine gelemiyorlar bir iki gün. O yüzden özel dedim.
 
Rahim filmi adet bitiminde çekilir. Onun dışında, özele gitmeni öneririm. Hatta yerini de söyliyeyim. Şişli echomar görüntüleme merkezi. Cihazları iyi ve doktorlar seni rahat hissettiriyor. Ben kadın doktor girmesini istemiştim filmi çekerken. Benim de tedavilerimden ötürü çektirmem gerekiyor arada bir.

Hormonlarının normal olması yeterli değil yalnızca. Film de olması lazım doktorun elinde tam bir analiz yaptırması için. Erteleme bence.
 
Back
X