Testler Yanıltır mı ?

Reglim düzenlidir 28 günde bir olurum.En fazla 3-4 gün bazen şaştığı oluyor. 4 günde de biter.4.gün yok gibidir sabah bir damla belki..Bir de geçen hafta doktora gittiğimde çocuk düşünmüyorum dedim.Haftaya adam hani düşünmüyordun diyecek.

Kafamda deli sorular var şu an.Yumurtalık kanseri ihtimali de olabilir mi acaba ? CA 125 değerim yüksek çıkmıştı.Onu da ilgili sayfaya açayım en iyisi

Kaset test çok çok net hayırlı olsun

Şu test sonucu icin net şu an 100 bin tl hemen veririm 5 ay oldu korunmuyorum halime bak dram

Ay valla çok güldüm yaa hamile kalalım diye adamların üstüne atladık her gün nerdeyse tuğla falan bize ters şeyler

Kaçak var doktor bey biz napalım dersin

Kafamda deli sorular var şu an.Yumurtalık kanseri ihtimali de olabilir mi acaba ? CA 125 değerim yüksek çıkmıştı.Onu da ilgili sayfaya açayım en iyisi
Yaa Allah korusun dur hemen kötü düşünme sonuçları yaz mutlaka Rabbim hayırlısını versin canım benim dualarım seninle

Ay valla çok güldüm yaa hamile kalalım diye adamların üstüne atladık her gün nerdeyse tuğla falan bize ters şeyler
Napim canım bende de varsa kesin tuğla örüp kendime de beton dökerim heralde

Canım ne yaptın kann verdin mi sonuç ne ? S shuly

Ayy hadi inşallah hayırlısı.. peki hiç belirti var mı ?

Gidemedim.Devlet hastanesinde ancak 1 inde randevu alabildim.Pazartesi günü sağlık ocağına gideceğim kan testi için.Bugün ve yarın kan alma günü değil diye boşa gitmek istemedim.Sonucu mutlaka yazarım.

Ayy hadi inşallah hayırlısı.. peki hiç belirti var mı ?
Açıkçası testleri görmesem ben hala adet bekleyecek gibiyim.Ama testler ortada.Arada kasıklarımda da her an adet olacak gibi ağrı oluyor.Her gece sabahına adet olacak gibi sancılar oluyor ama hamilelikte de olabilirmiş.Onun dışında başka bir belirti yok.Karında şişkinlik ,gaz gibi

İyi bakalım canım genede dikkat et sen üşütme meye çalış.. Sonucu bekliyorum bende regli görmezsem yazıcam bakalım hayırlısı

5 haftalık hamileyim.Ama 10 gün sonra gel yine bakalım dedi.Kese oluşmamış diye algıladım aslında ama sanırım yanlış anladım.Kese oluşmuş ama embriyo belirgin değil sanırım.Kan ,idrar testi

Aman dikkat edin korunmasız sakın olmasın bizde oğlum 6 aylıkken korunmasız olduk ve tuttu. Şuan 5.buçuk aylık hamileyim. Ama ben çok mutlu oldum çünkü hem kızım hemde oğlum tüp bebekle oldu bunun doğal olması benim için gerçek bir mucizeydi

Haahahha vallahi çok haklısın 5 yılın sonunda 4 yaşında bir kızım ve 1 yaşına girmek üzere oğlum var ikiside tüp bebekle tabi şuan yine 5 buçuk aylık hamileyim ama nasil olduysa doğal yolla oldu.

Kızım kreşe gidiyor veliler toplantısı için cafeye kahvaltıya gittik. Kızımın arkadaşının annesiyle tanıştık. Kan daha tanışır tanışmaz bana ilk geceden hamile kaldığını söyledi sonra da 6 ay sonra ikinci oğluna da ilk seferde hamile kalmış. Çok gururla anlatmıştı o aklıma geldi. Demek ki ilk seferde tutturan tutturuyor bacım sorun bizde heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…