Reglim düzenlidir 28 günde bir olurum.En fazla 3-4 gün bazen şaştığı oluyor. 4 günde de biter.4.gün yok gibidir sabah bir damla belki..Bir de geçen hafta doktora gittiğimde çocuk düşünmüyorum dedim.Haftaya adam hani düşünmüyordun diyecek.Yaa evet bende ilk denemede hamile kalmıştım.. tabi ozaman korunmuyoduk bebek istediğimiz için.. şimdide spiral taktırıcaktım ama enfeksiyon çıktı önce antibiyotik başlamam gerekiyor. Sonrada reglyi beklemem gerekiyor.. sanırım sen regli tarihinde yumurtlamışsın.. nadirde olsa olabiliyor kaç günde bir adet oluyorsun peki ve kaç gün sürüyor ? Benim eşimde uzun yola gidiyo döndüğünde reglimin son günüydü bebek olmaz heralde deyip korunmadık ama bilemiyorumbendede eğer bişey varsa yatağımızın arasına tuğla falan örerim heralde
Şu test sonucu icin net şu an 100 bin tl hemen veririm 5 ay oldu korunmuyorum halime bak dramAdetim 3 Gün gecikti.Çocuk düşünmüyorum ama son ilişkimizde korunmasız birlikte olduk ve eşim kaçırmış olabileceğini söyledi.Roll marka test ile hemen çift çizgi göründü.Sabahtan beri stresteyim.Allahım isteyenlere ver diye dua ediyorum.Az önce predictor test yaptım onda da önce görünmeyince rahatladım ama şimdi silik kırmızı.Yarın kan testi yaptıracağım ama sizlede paylaşmak istedim.Adetin bittiği gün birlikte olmuştuk. İnsanlar yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamıyor.İsteyen herkese versin.Test yanılma ihtimali düşükte olsa vardır umarım.
En kısa zamanda sende görürsün inşallahŞu test sonucu icin net şu an 100 bin tl hemen veririm 5 ay oldu korunmuyorum halime bak dram
Aminnnn kurban kesicem insallahhhhhEn kısa zamanda sende görürsün inşallahDuacınım
Ay valla çok güldüm yaa hamile kalalım diye adamların üstüne atladık her gün nerdeyseYaa evet bende ilk denemede hamile kalmıştım.. tabi ozaman korunmuyoduk bebek istediğimiz için.. şimdide spiral taktırıcaktım ama enfeksiyon çıktı önce antibiyotik başlamam gerekiyor. Sonrada reglyi beklemem gerekiyor.. sanırım sen regli tarihinde yumurtlamışsın.. nadirde olsa olabiliyor kaç günde bir adet oluyorsun peki ve kaç gün sürüyor ? Benim eşimde uzun yola gidiyo döndüğünde reglimin son günüydü bebek olmaz heralde deyip korunmadık ama bilemiyorumbendede eğer bişey varsa yatağımızın arasına tuğla falan örerim heralde
Yaa Allah korusun dur hemen kötü düşünme sonuçları yaz mutlaka Rabbim hayırlısını versin canım benim dualarım seninleKafamda deli sorular var şu an.Yumurtalık kanseri ihtimali de olabilir mi acaba ? CA 125 değerim yüksek çıkmıştı.Onu da ilgili sayfaya açayım en iyisi
Napim canım bende de varsa kesin tuğla örüp kendime de beton dökerim heraldeAy valla çok güldüm yaa hamile kalalım diye adamların üstüne atladık her gün nerdeysetuğla falan bize ters şeyler
Canım ne yaptın kann verdin mi sonuç ne ?Adetim 3 Gün gecikti.Çocuk düşünmüyorum ama son ilişkimizde korunmasız birlikte olduk ve eşim kaçırmış olabileceğini söyledi.Roll marka test ile hemen çift çizgi göründü.Sabahtan beri stresteyim.Allahım isteyenlere ver diye dua ediyorum.Az önce predictor test yaptım onda da önce görünmeyince rahatladım ama şimdi silik kırmızı.Yarın kan testi yaptıracağım ama sizlede paylaşmak istedim.Adetin bittiği gün birlikte olmuştuk. İnsanlar yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamıyor.İsteyen herkese versin.Test yanılma ihtimali düşükte olsa vardır umarım.
Gidemedim.Devlet hastanesinde ancak 1 inde randevu alabildim.Pazartesi günü sağlık ocağına gideceğim kan testi için.Bugün ve yarın kan alma günü değil diye boşa gitmek istemedim.Sonucu mutlaka yazarım.
Gidemedim.Devlet hastanesinde ancak 1 inde randevu alabildim.Pazartesi günü sağlık ocağına gideceğim kan testi için.Bugün ve yarın kan alma günü değil diye boşa gitmek istemedim.Sonucu mutlaka yazarım.
Açıkçası testleri görmesem ben hala adet bekleyecek gibiyim.Ama testler ortada.Arada kasıklarımda da her an adet olacak gibi ağrı oluyor.Her gece sabahına adet olacak gibi sancılar oluyor ama hamilelikte de olabilirmiş.Onun dışında başka bir belirti yok.Karında şişkinlik ,gaz gibiAyy hadi inşallah hayırlısı.. peki hiç belirti var mı ?
hadi inşallah canımİyi bakalım canım genede dikkat et sen üşütme meye çalış.. Sonucu bekliyorum bende regli görmezsem yazıcam bakalım hayırlısı
Aman dikkat edin korunmasız sakın olmasın bizde oğlum 6 aylıkken korunmasız olduk ve tuttu. Şuan 5.buçuk aylık hamileyim. Ama ben çok mutlu oldum çünkü hem kızım hemde oğlum tüp bebekle olduYa baya belli çizgi Rabbim hakkınızda hayırlısını versin yarın mı kan vereceksin peki ? Sonucu buraya yazarmısın ? Bende yeni doğum yaptım bebeğim 6 buçuk aylık bizde reglinin son günü korunmasız birlikte olduk.. bizimki kaçırma da değil baya baya bilerek olduşuan reglime 8 gün var gecikirse bende test yapıcam hayırlısı olsun hakkımızda
Haahahha vallahi çok haklısın 5 yılın sonunda 4 yaşında bir kızım ve 1 yaşına girmek üzere oğlum var ikiside tüp bebekleAy valla çok güldüm yaa hamile kalalım diye adamların üstüne atladık her gün nerdeysetuğla falan bize ters şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?