Testler Yanıltır mı ?

Allah bağışlasın ya ne güzel valla ya valla bende anlamıyorum benden sonra evlenenlerden bir kaç ay sonra hamilelik haberleri aldım hep bunu düşündüm nasıl yaa hemen nasıl hamile kalabilirler ben bir buçuk yıl denemenin sonunda ancaa kalabildim bence biz işi bilmiyoruz

Ayy 1.5 yıl gayet iyi ya. Benim ki 5 yıl sonra tüp bebekle siz yine ucundan kıyısından tutturmuşsunuz bizde o da olmadı

Ay valla çok şükür çok zor bir süreçti geçti gitti inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım da
Amin inşallah. Hep şey düşünürdüm 2 çocuğumda tüp bebekle oldu yani pozitif olursa bilindik bişey hiç bir zaman habersiz doğal yolla gebeliğim olmayacak derdim. O duyguyu çok merak ederdim. Ama onu da Rabbim yaşattı.

5 haftalık hamileyim.Ama 10 gün sonra gel yine bakalım dedi.Kese oluşmamış diye algıladım aslında ama sanırım yanlış anladım.Kese oluşmuş ama embriyo belirgin değil sanırım.Kan ,idrar testi
Yaa canım benim gözün aydın ozaman Rabbim sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin..daha çok yeni belki o yüzdendir tahlillerini randevularını ihmal etme.. Allah'ım kolsylık versin kuzum.. Darısı isteyenlerinde başına

Canım o değilde şimdi seni topa tutacaklar kaç yıldır hamile kalmak için uğraşan hanımlar
O kadar ovulasyon testleri şunlar bunlar uğraşıyorlar.. ( Allah'ım yardımcıları olsun inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olur isteyen herkes.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ) sen gel adet bitimi ufacık bi kaçakla hamile kal olacak işmi

Yaa çok sevindim sizin adınıza Rabbim hepsine can sağlığı versin hayırlı ömürleri olsun evlatlarımızın..
Bak konu sahibi ufak bi kaçakla hamile kalmış..
Şimdi benide korku sardı aynı durumdayız onunla çünkü..
Bebek isteyenler bide öyle mi denese acaba

İnşallah isteyen herkes tez zamanda bu duyguyu yaşar.Herkese duacıyım Hayırlısı buymuş dedik bizde

Kafamda deli sorular var şu an.Yumurtalık kanseri ihtimali de olabilir mi acaba ? CA 125 değerim yüksek çıkmıştı.Onu da ilgili sayfaya açayım en iyisi
Canm benmm de bu ca125 kac yil once cok yuksek çikmişti 132 gbi bi deger ama adetliyken bakildigi zaman cok yuksek çikiyirmuş sonra snir oldum bidahada gitmedim ondan sonra 1 oglum oldu simdi tekrar gebeyim kanser olsaydi simdi coktan belli ederdi

Normal yolla olmayıp şırınga yöntemi ile hamile kalanlarda var onlarda denenmeli bence

Bebegınız hayırlı olsun ugur getırsın size.yani döngünün 4. Gunu yumurtlamıs oluyosunuz?bende şaşırdım şuanda.4-5 ay denedık dr hep 11le 17. Gunler arası yumurtlama oluyor dıyor ona gore degerlendırıyoruz.yanlıs tarıhleremı onem verıyoruz dıye ınsanın aklında sorular olusuyor.ilginç gercekten.demekkı olacagı varmıs vesıle olmus işte

2 yıl önce bir ayda 2 adet oldum.Panik yapıp doktora gittim.Doktor o ay çift yumurtladığımı bazen olabileceğini söyledi.Belki yine benzer birşeyler olmuştur.Adetim zaten kısa sürer .İlk gün gelir.2. gün biraz daha .3-4 yok gibidir.Yalnız ben hayatımda hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.İlk hamileliğimde de ilk ay hamile kalmıştım.Etkisi var mı bilmiyorum ama doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlarım biraz daha uğraşmışlardı.

gercekten karısık bır konu benım ıcın.bende hıc kullanmadım d.kontrol hapı cokt duzenlı adetım vardır ama bakalım ben sunu anlıyorum olacagı varsa hersekılde oluyorkısmetıyle gelıyor bu bebıslerguzel hamılelıkler dılerım sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…